ahojte konecne nieco na vylievanie stdiecka...noo tak mam hrozne rad jednu babu ktorej je 15-..mne je sice tez len 18 ale na svoj vek som zazil uz vela nepyknych veci...asi v jej veku som zacal hrat hracie automaty a tie ma za dva roky uplne ale uplne znicili..nemal som peniaze na hranie a chcel som ich zohnat akymkolvek sposobom..a to do slova...kradol som klamal a robil strasne veci...do konca som vykradol suseda s ktorym som od malicka vyrastal..bol som zufaly a bolo mi jedno ake to bude mat vsetko nasledky..neskor to zistila rodina..samozrejme som si to nepripustal a klamal stale dookola...len ich som obral o necelych 200 000sk...a to este neratam rozne kradeze a noo to je jedno...a potom to uz rodinu prestalo bavit aa za ich pomoci som sa siel liecit do isteho centra v BB kde moj zivot uplne obratili naopak... na vojne som sice nebol ale s porovnanim z ostatnych vojna oprtoti tomu bola nic...aale velmi ma to zmenilo...uz rok nehrajem nefajcim a dievcata pre mna znamenaju omnoho viac ako predtym..lepsie povedane predtym ma nezaujimali vobec..len z jedneho pohladu sex sex a sex...no uz rok vediem tzv "slusny"zivot a je mi super ..ziadne problemy starosti naco mi zasa pridu..no o tom tu neni rec ja len aby ste boli v obraze aku mam minulost....a s tou babou 15tkou vola sa Frederika....mnoo ona este teraz je tzv pubertacka a ma rada disko a proste vzdy sa bude chciet zabavat a vsetko co je s tym spojene..ale ja som po lieceni zmenil nazor na vela veci a mna to na tu disku proste uz nebavi...vtedy som chodil ale to vlastne iba za babami..a teraz by som bol rad iba s nou niekde doma na gauvi pred tv..maznat sa a mojkat,,,alebo hoci aj niekde na kavu ,najest sa do restiky atd..ale ten tzv nocny zivot po baroch ma uz akosi prestal bavit.a dalej som strasne ale strasne ziarlivy a neznesiem to len ked sa na niekoho zadiiva,,,,viem je to asi chore ale ja cem babu len pre seba a pre nikoho ineho..jasne viem aj ja sa otocim za inou ked je pekna nooo ale akosi mi to neide...a vlastne ide mi o to ze ona by pre mna stratila mladost..ak sa to da tak povedat...proste ma to liecenie dost zmenilo hoci k lepsiemu ale mam to dost taztke ovladat chute k hre...ale kto nezazije nepochopi tak to tu vlasnte pisem na nic...noo uz som sa cely domotal ale mam to devca rad a je to teraz blizko k zacatiu nejakeho vztahu noo ja cem uz neco vazne a nevem ci to ona bude tez tak chapat..ona sice prejavuje dost velky zaujem noo ja nevem poradi mi niekto???:crying:
Strana 1 z 1
nevem sa rozhodnut...
Napísal 23 June 2008 - 16:17
hmmm...dost komplikovane...podla mna ak ju lubis, tak jej prejavuj lasku a pozornost a rob vsetko pre to, aby bola stastna (samozrejme aby si bol aj ty stastny) a casom zistis, co citi ona a ako to berie a ci ide o vazny vztah alebo nie...to sa len uvahami neda zistit...dolezite veci vo vztahu su podla mna uprimnost, cestnost, komunikacia a dovera - to na margo ziarlivosti, s ktorou sa to nema prehanat, lebo vznikaju zbytocne nedorozumenia...v principe, preco by si sa ty mohol pozerat a ona uz nie? to nie je fer...a pokial ide o diskoteky a nocny zivot, tak skus hladat kompromis - raz sa pojde na diskoteku a raz bude vecer doma podla tvojich predstav, inokedy si pojdete kazdy za svojim porgramom a kamosmi a potom budete o to radsej spolu...alebo tak nejak, to uz je na vasej dohode...hlavne nic nasilu, bude ako ma byt...
Napísal 26 June 2008 - 16:52
Ten kto ziarli ten miluje! Nevzdavaj sa ak ju milujes a ona miluje teba spravi pre teba vsetko vzda sa nocneho zivota...Je pravda ze je mlada ze nepozna este ake to je trpiet a bojovat o svoj zivot a svoju lasku...Nerob to co nechces lebo neskor budes toho znova lutovat!
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať