Zdravím,
S priatelkou máme problém, ktorý sa nám už dlchšiu dobu nedarý napraviť´. Jedná sa o pálenie a bolesť pri dráždení priatelky prstamy alebo penisom. Ked ju dráždim ústami je všetko v poriadku. krásne sa uvolní a otvorý, no ked pripojím prsty alebo dráždim penisom tak ju to začne páliť. Obaja zo sexom len začíname priatelka je veriaca takže jej názor pred tým ako sme sa stretli bol, že po svadbe no pomali od toho ustupila a nechali sme to na tom, že nebudeme to násilniť ale ked to pojde talk pojde . No takto to trvá už vyše pol roka a nezáleží na polohe, rýchlosti či dlžke predohry akonáhle začnem prenikať hlbšie začne ju to páli, prejdem max tak žaludom do vnutra a potom musím von Ked pritlačíme je to ešte horšie. Bola u gynekologa kde všetko bolo v poriadku len kôli hormonom jej prepísal antikoncepciu. Skúste mi poradiť neaké triky alebo vysvetlenie, ktoré by mohli pomôcť . Vieme že poprvý krát je to bolestivé, no neviem či až tak.
Strana 1 z 1
Pálenie
Napísal 23 June 2008 - 15:13
Bolestivé ako u koho. Niektoré to len štipne a je pokoj a niektoré to fakt bolí. Ale tých je málo. Tiež som to mala ťažšie, no všetko sa dá. Vieš kedy to môže páliť? ked nie je dostatok maziva. Vtedy je to fakt nepríjemné, takže šup do obchodu a kúpte lubrikačný gél. To by malo pomôcť.
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 02 July 2008 - 13:41
ach to palenie..a vsetko je ok na gynde,tak je to tym,ze ty mas bakterie na prstoch a penise ( nie nemyslim si ze si prasa,ale su aj moc citive zeny,poznam to...). a dalsi dovod je to ze je tak veriaca,tada to,ze sa boji...ale to odstranis a nebude ju to boliet,ver mi.ale veeeeeeelmi si drhni ruky,ako z umyvacky riadu a bude dobre apotom si na to zvykne:) cestne slovo:D
Napísal 11 January 2009 - 22:05
suhlasim s arivou.....bude to tymi bakteriami. Ja som mala podobny problem, ale stale niekde na chate, a ako to uz byva- bez vody, a podobne...az som prisla na to, ze to bude tym, ze partner nemal dokonale cisty penis, alebo nejake bakterie, alebo co........Tak skus predtym nenapadne zabehnut do kupelne, vydezinfikovat:)a sup na tzo, a lubrikacny nezabudnite!!!!
Napísal 22 April 2009 - 11:00
Problem moze byt sposobeny premnozenymi kvasinkami (mykoza), na ktore pomoze mast CANESTEN. Odporuca sa okrem partnerkynej posvy a vonkajsich rodidiel mastit aj partnerov penis a okolie aby nedochadzalo k recidive. Liecba trva 1-2 dyzdne.
Pripadne ci partnerka nieje este stale panna a patri medzi tie co maju tuhsiu panensku blanu ktora pri tlaku nepraskne ale sa natiahne a pali.
Pripadne ci partnerka nieje este stale panna a patri medzi tie co maju tuhsiu panensku blanu ktora pri tlaku nepraskne ale sa natiahne a pali.
Napísal 24 January 2010 - 22:41
ak používate lubrigacny tak to moze byt aj tim alebo alergia na latex a pod.
My sme mali s partnerkou taky problem, ze pri lubrigacnom geli DUREX play ked sme dali vadsie mnozstvo tak ju to stipalo ale vyskusali sme DUREX 2v1 masazny gel a stipanie prestalo.
My sme mali s partnerkou taky problem, ze pri lubrigacnom geli DUREX play ked sme dali vadsie mnozstvo tak ju to stipalo ale vyskusali sme DUREX 2v1 masazny gel a stipanie prestalo.
Napísal 25 January 2010 - 11:18
Ja som mal raz takúto priateľku chodila aj na gyndu aj tak ju to stále štípalo a ako by sa stým zmierila.. obmedzila sex, začala moja frustrácia a keďže to nebola ochotná riešiť, tak prišiel rozchod. Možno niekto povie kruté, ale teraz mám aspoň priateľku, ktorá TO má rada.
Môj názor je jediný správny!
Napísal 20 April 2010 - 20:03
Problem moze byt vo viacerych veciach...Dievca sa musi uvolnit,byt pripravena a kludna...Ak pouzivate lubrigacny gel alebo kondomy moze byt problem aj v tom,kedze niektori su na latex precitliveli az alergicky,alebo v infekcnom ochoreni,to je zapricinene kvasinkami alebo niecim podobným...Moj problem bol v tom ze po asi pol hodine uz sme s partnerom nemohli pokracovat,lebo ma to palilo a stipalo taq som navstivila gynekologicku a zmenila som druh antikoncepcie,co pomohlo
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať