Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Problémy s pleťou - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Problémy s pleťou Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Slecna XY Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 49
  • Dátum registrácie: 09-June 08

Napísal 07 July 2008 - 17:11

Rada by som Vás požiadala o radu. Mám 21 rokov, vždy som maal čistú a normálnu pleť, nikdy som nemala problémy s akné..ale posledného pol roka sa mi vyhadzujú pupáčiky na tvári...neviem, čím je to spôsobené...možno make-upom (je s kolagénom a mám pocit, že upcháva póry) alebo vitamínmy, ktoré som začala brať asi v tej dobe, odkedy sa mi začala kaziť pleť.
Neviete čo na to účinne zaberá? Nejaký prípravok na dôkladné vyčistenie pleti, alebo na odstránenie kamedónov?
Nemusí to byť len kozmetický prípravok, ale môže byť aj nejaký overený domáci recept.
Chcela by som "počuť" hlavne osvedčené rady...ak máte skúsenosti s niečím, že to naozaj funguje, prosím poraďte...Ďakujem
0

#2 Užívateľ je offline   zuzula Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 05-July 08

Napísal 07 July 2008 - 19:35

No ja tiez mam problemy s akne....a celkom sa mi s nim dari bojovat...no hlavne papkaj zdrave veci...ak mas zenske alebo so zaludkom problemy,tak navstiv lekara...a ak stale nic navstiv koznu...ja som poskusala kozmetiku od nivey,eucerinu,atd...az po vichy,ale vsetko stalo za prd....pametaj si,ze ak si zdrava vo vnutri budes zdrava na vonok.....a inac zinok je super a niake antibakterialne mydlo...
0

#3 Užívateľ je offline   Slecna XY Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 49
  • Dátum registrácie: 09-June 08

Napísal 08 July 2008 - 14:44

zuzula said:

No ja tiez mam problemy s akne....a celkom sa mi s nim dari bojovat...no hlavne papkaj zdrave veci...ak mas zenske alebo so zaludkom problemy,tak navstiv lekara...a ak stale nic navstiv koznu...ja som poskusala kozmetiku od nivey,eucerinu,atd...az po vichy,ale vsetko stalo za prd....pametaj si,ze ak si zdrava vo vnutri budes zdrava na vonok.....a inac zinok je super a niake antibakterialne mydlo...

Dik za radu...zinok uzivam pravidelne, aj vitamin E. Neviem o tom, ze by som mala nejake zaludocne alebo ine problemy. Ake potraviny by sa nemali konzumovat na plet? Cokolada a pod.?
Vychadza mi to zatial na tej make-up...ten moze byt kamenom urazu, lebo ked si par dni dam od neho oddych, vyrazky sa vyliecia a vsetko je ok...a ako ho po nejakom case pouzijem, znova sa mi vyhodia na tvari...Mozno s tym ma tiez niekto skusenost? Je to značka Bour....s
0

#4 Užívateľ je offline   moonlight Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 295
  • Dátum registrácie: 01-April 08

Napísal 08 July 2008 - 15:52

tak to chce asi zmenit mejkap...ak uz ho potrebujes pouzivat...ja som napr. mala znacku La Roche Posay kryci a specialne na aknoznu plet, obsahuje nejaku mineralnu vodu a nemasti, nesposobuje komedony...bola som s nim spokojna
a s tou cokoladou to nie je take jednoznacne, podla mna vsetko s mierou sa da...hlavne rozumne a pit vela vody...ale to sa lahko povie :-)
0

#5 Užívateľ je offline   14karelova14 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 16-July 08

Napísal 16 July 2008 - 13:46

Ahoj velmi rada ti pomozem robim poradenstvo o pleti a pracujeme s kozmetikou ktora je jednotka v USA ja som tiez doteraz pouzivala tie bezne znacky ale neni nad touto co ponukam ja .Nerobi sa jej reklama prostrednitctvom internetu.Ale jednoducho dohodneme terminy vyskusas a rozhodnes sa. odpis mi na cuca2003@pobox.sk
0

#6 Užívateľ je offline   14karelova14 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 16-July 08

Napísal 16 July 2008 - 13:50

ahoj slecna kontaktuj ma pracujem s osvedcenou kozmetikou a poradenstvo zdarma cuca2003@pobox.sk
0

#7 Užívateľ je offline   iwory Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 17-May 08

Napísal 18 July 2008 - 20:38

ahoj:)) no ja mam problemy s pletou tiez. spociatku som to riesila len kremmi a wseliakou kozmetikou..wyskusala som faqt wsetko..ale nic nezabralo. taq som zacala nawstewoawat koznu ktora mi faqt welmi pomohla...ukazalo sa to ze je dost wazne a nasadila mi aj lieky..taqze ja by som ti radila zajdi k doktorke..istota je istota:))))
0

#8 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 29 August 2010 - 17:21

Slecna XY, ak beries tabletkove vitaminy na dennom poriadku tak aj ked nie je mozne aby ti to sposobilo akne, je velmi pravdepodobne ze to vyvolalo alergicku reakciu ! Bacha s vitaminmy !! Make-up, nuz nwm co sposobuje kedze s nim nemam skusenosti ale je zrejme ze treba dbat na kvalitne odlicenie a kazdodenne 2x gelom vycistit tvar. Ja pouzivam Sebium Gel a fakt my pomaha, hoci vysusuje a potom musim pouzit hydratacny krem ale stoji to zato.

S akne mam bohuzial hrozne skusenosti, do 18ky som mal dost biednu pokozku. Hruza des, nic nepomahalo a tak nezostavalo nic ine ako vyskusat krajnu metodu. Mozno to niekto pozna, Roacuttane alebo Aknenormin. Ja som pouzival to druhe menovane. Ide o brutalne silny liek ktory ta na 100% zbavi akne navzdy, ale riziko je velke. V najhorsiom pripade moze nastat aj smrt - je tam mnoho neziaducich ucinkov - ja som mal nastastie minimum a po 5 mesiacoch som to prezil a teraz som stastny !!
0

#9 Užívateľ je offline   simkkaa Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 18-October 10

Napísal 18 October 2010 - 09:50

Zobraziť článokSlecna XY, on 07 July 2008 - 17:11, said:

Rada by som Vás požiadala o radu. Mám 21 rokov, vždy som maal čistú a normálnu pleť, nikdy som nemala problémy s akné..ale posledného pol roka sa mi vyhadzujú pupáčiky na tvári...neviem, čím je to spôsobené...možno make-upom (je s kolagénom a mám pocit, že upcháva póry) alebo vitamínmy, ktoré som začala brať asi v tej dobe, odkedy sa mi začala kaziť pleť.

Neviete čo na to účinne zaberá? Nejaký prípravok na dôkladné vyčistenie pleti, alebo na odstránenie kamedónov?

Nemusí to byť len kozmetický prípravok, ale môže byť aj nejaký overený domáci recept.

Chcela by som "počuť" hlavne osvedčené rady...ak máte skúsenosti s niečím, že to naozaj funguje, prosím poraďte...Ďakujem

Ahoj ja mam velmi dobru kozmeiku s prirodnych latok ktora sa predava len v lekarnach ale viac ti napisem v osobnom e maily ale zarucujem kvalitny vyaledok urcite pouzivam ju vysse roka a som absolutne spokojna tak mi len napis na moj e mail ahoj
0

#10 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 18 October 2010 - 15:27

Vám všetkým čo máte problémy s pleťou.Naozaj je dôležité si odsledovať čo jeme a čo pijeme.Vyvarovať sa presoleným jedlám (chipsy,arašidy)koreneným,štipľavým jedlám a sladkým a kyslým.Teda iba ak to preženiete..samozrejme ak jete s mierou až tak by nemalo jedlo prekážať.Ďalej sú rôzne alergie na jedlo ktoré sa môžu prejaviť kožnými problémami najčastejšie je to na tvári.
Čo sa týka kozmetiky tak ja osobne mám odskúšanú http://www.mojahimalaya.sk/ tá mi pomohla na akné.A aj cenovo je prijateľná.Čo sa týka líčidiel tak zásadne používam iba http://www.marykay.sk/ kozmetiku tá sa mi osvedčila ako najlepšia pre moju pleť.Je síce trošku drahšia ale je úžasná a hlavne ľahká.Neupcháva pory.Nechcem tu nikomu nič vnucovať aj tak sa rozhodne každý sám ako uzná za vhodné.
Tak milé dámy starajte sa o seba :)
0

#11 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 18 October 2010 - 23:53

kozmetika, kozmetika,....

a o TOMTO ste poculi??? http://zdr.webnode.c...ms/pece-o-plet/
0

#12 Užívateľ je offline   Larsen Icon