Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: eM - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

eM Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   mirusss Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 06-May 07

Napísal 21 September 2008 - 11:53

Ahojte chcela som sa spytat... niekede som citala ze normalna dlzka menstruacneho cyklu je 23 az 36 dni, niekde ze by to malo byt okolo 28 a pod. Mne totiz pride ako chce niekedy po 28 dnoch niekedy as po 35. mam v tom chaos a kedze mam aj priatela s ktorym mame plnohodnotny vztah :D zvyknem sa obavat najhorsieho (ze budem mamicka, co by som teraz este velmi nerada ;)) vie mi niekto poradit?
0

#2 Užívateľ je offline   Antónia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 01-July 08

Napísal 24 September 2008 - 12:30

mirusss said:

Ahojte chcela som sa spytat... niekede som citala ze normalna dlzka menstruacneho cyklu je 23 az 36 dni, niekde ze by to malo byt okolo 28 a pod. Mne totiz pride ako chce niekedy po 28 dnoch niekedy as po 35. mam v tom chaos a kedze mam aj priatela s ktorym mame plnohodnotny vztah :D zvyknem sa obavat najhorsieho (ze budem mamicka, co by som teraz este velmi nerada ;)) vie mi niekto poradit?

No miruš, najjednoduchší spôsob proti nežiadúcemu otehotneniu je antikoncepcia. Mala by si o tom porozmýšľať. Upraví ti to aj menštruačný cyklus. Skús sa o nejakej poinformovať u svojho gynekológa.
0

#3 Užívateľ je offline   andy.t Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 83
  • Dátum registrácie: 07-September 08

Napísal 18 October 2008 - 23:06

Jednoznacne ti odporucam zajst ku gyndovi a dat si predpisat tabletky. Mne stale meskali. Raz tyzden, inokedy len par dni a bola som vystresovana a samozrejme myslela na to najhorsie (aj ked sme sa chranili).
Teraz je to super. Pokial nemas nejake zdravotne problemy, ktore by ti branili uzivat hak, nevahaj.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov