Ahojte chcela som sa spytat... niekede som citala ze normalna dlzka menstruacneho cyklu je 23 az 36 dni, niekde ze by to malo byt okolo 28 a pod. Mne totiz pride ako chce niekedy po 28 dnoch niekedy as po 35. mam v tom chaos a kedze mam aj priatela s ktorym mame plnohodnotny vztah :D zvyknem sa obavat najhorsieho (ze budem mamicka, co by som teraz este velmi nerada ;)) vie mi niekto poradit?
Strana 1 z 1
eM
Napísal 24 September 2008 - 12:30
mirusss said:
Ahojte chcela som sa spytat... niekede som citala ze normalna dlzka menstruacneho cyklu je 23 az 36 dni, niekde ze by to malo byt okolo 28 a pod. Mne totiz pride ako chce niekedy po 28 dnoch niekedy as po 35. mam v tom chaos a kedze mam aj priatela s ktorym mame plnohodnotny vztah :D zvyknem sa obavat najhorsieho (ze budem mamicka, co by som teraz este velmi nerada ;)) vie mi niekto poradit?
No miruš, najjednoduchší spôsob proti nežiadúcemu otehotneniu je antikoncepcia. Mala by si o tom porozmýšľať. Upraví ti to aj menštruačný cyklus. Skús sa o nejakej poinformovať u svojho gynekológa.
Napísal 18 October 2008 - 23:06
Jednoznacne ti odporucam zajst ku gyndovi a dat si predpisat tabletky. Mne stale meskali. Raz tyzden, inokedy len par dni a bola som vystresovana a samozrejme myslela na to najhorsie (aj ked sme sa chranili).
Teraz je to super. Pokial nemas nejake zdravotne problemy, ktore by ti branili uzivat hak, nevahaj.
Teraz je to super. Pokial nemas nejake zdravotne problemy, ktore by ti branili uzivat hak, nevahaj.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať