ako sa s tým vyrovnať
Napísal 22 September 2008 - 11:49
náhodou som sem už v zúfalosti zablúdila asi pred tromi dňami. Stačilo mi prečítať si pár článkov, ktoré súviseli s mojím prípadom a hneď mi bolo lepšie-sú tu veci ktoré mi otvorili oči a tak trochu mi pomohlo vedieť že nie som jediná čo sa trápi nad stratenou láskou, ktorú už bohužiaľ nezachráni...pochopila som že to nemá zmysel keď tá druhá strana už nejaví záujem a dokonca sa mi nedávno potvrdilo to čo som si myslel, že už ma neľúbi...tiež som ten prípad ktorý bol ochotný spraviť pre svoju lásku čokoľvek a verila som mu nadovšetko , ale potom prišlo jedno veľké sklamanie, už ma neľúbi.....neprosím o radu toto už nezachránim skôr by som chcela vedieť ako sa s tým vyrovnať..ako ste sa vy s tým vyrovnali...je to moc, ale moc ťažké už prešiel mesiac a mám pocit že sa to nelepší..neviem ako to mám zvládnuť..ďakujem
Napísal 22 September 2008 - 12:51
nechcem byt skodoradostny , ale teraz by ma asi potesilo , keby jej to s nim nevinde a rozidu sa hoc aj dnes...
chce to cas... bude to tazke ak sa nevrati ale dufam ze sa s tym vyrovnam...
Napísal 22 September 2008 - 18:51
tak ako si povedala vie to otvorit oci , ked vies ze nie si jedina ktora riesi tento problem..nie naozaj nie si. ja som momentalne teiz v podobnej situacii..viem je to velmi tazke..ja som stym svojim chodila 2 a pol roka..instinkt mi uz davno hovoril ze to nie je ono a ze to neklape..ale ja osm bola slepa a stale som verila..zakazdym som mu vsetko odpustila a tym som verila ze si to bude vazit a pouci sa z toho...ale nie jetjo tak..ked je niekto taky ako je uz sa neda zmenit , nech tvrdi cokolvek...cim viac som bola tolerantna tym viac si dovoloval a uz nakoniec neriesil nic...samozrejme sa som sa len trapila a on si robil co chcel..a akonahle som dala najavo ze sa mi nieco nepaci tak sme sa pohadali..:45:
doslo to az k tomu ze som sa vzdala a ani ja som nic neriesila..to to bol pre mna koniec...ked som si uvedomila ze clovek pre ktoreho vies spravit cokolvek na svete a on je k tomu lahostajny a nevazi si to tak nestoji za to aby si s nim travila cas..a ak sme sa rozisli tak to asi tak malo byt..ja som prezila dva tyzdne tak ze som nechodila von, nejedla..jednoducho spravil zo mna trosku..ale nijaky clovek nestoji za to aby ten druhy si pre neho nicil zivot..ten je prilis vzacny na to aby sme sa trapili pre toho kto za to nestoji...teraz sa snazim naplno venovat robote,...ked pridem domov tak mam nejaku cinnost aby som nato nemyslela..a sa mozrejme dobrych priatelov....potom je to iba otazka casu ked si uvedomis ze to vsetko trapenie nestalo za to a zasmejes sa nad tym...:yes:
Napísal 22 September 2008 - 22:22
Napísal 14 April 2010 - 15:52
Napísal 14 April 2010 - 17:06
Napísal 14 April 2010 - 17:17
Napísal 14 April 2010 - 17:34
PeterPO, on 14 April 2010 - 17:17, said:
ze slubovala, a co ze slubovala?
A este nechapem ze ked si jej povedal ze ju lubis a ona co ako chce riesit ked ste len "kamosi".??? takymto veciam ja nechapem.
Napísal 14 April 2010 - 17:43
Napísal 14 April 2010 - 19:01
Napísal 17 April 2010 - 20:34
macusik, on 22 September 2008 - 22:22, said:
veru tak. odkedy som sa posledne rozisiel s byvalkou a pred vyse rokom objavil toto forum, tak vzdy ked som v uplnych srackach kvoli tomu, nakuknem sem a pocitim pri citani spolupatricnost s ludmi tu a s ich problemami. a potom zijem zase normalne isty cas.
Napísal 20 April 2010 - 19:48

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať