Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ako sa s tým vyrovnať - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

ako sa s tým vyrovnať Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   macusik Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 20-September 08

Napísal 22 September 2008 - 11:49

Čaute všetci
náhodou som sem už v zúfalosti zablúdila asi pred tromi dňami. Stačilo mi prečítať si pár článkov, ktoré súviseli s mojím prípadom a hneď mi bolo lepšie-sú tu veci ktoré mi otvorili oči a tak trochu mi pomohlo vedieť že nie som jediná čo sa trápi nad stratenou láskou, ktorú už bohužiaľ nezachráni...pochopila som že to nemá zmysel keď tá druhá strana už nejaví záujem a dokonca sa mi nedávno potvrdilo to čo som si myslel, že už ma neľúbi...tiež som ten prípad ktorý bol ochotný spraviť pre svoju lásku čokoľvek a verila som mu nadovšetko , ale potom prišlo jedno veľké sklamanie, už ma neľúbi.....neprosím o radu toto už nezachránim skôr by som chcela vedieť ako sa s tým vyrovnať..ako ste sa vy s tým vyrovnali...je to moc, ale moc ťažké už prešiel mesiac a mám pocit že sa to nelepší..neviem ako to mám zvládnuť..ďakujem
0

#2 Užívateľ je offline   4ever Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 23
  • Dátum registrácie: 18-September 08

Napísal 22 September 2008 - 12:51

ja ti asi moc nepomozem, mam podobny problem, a tiez neviem ako sa s tym vyrovnat, stale dufam ze jej novy vztah do ktoreho skocila "zo dna na den" nedopadne dobre a bude sa chciet vratit, dokazem jej to odpustit, pretoze ju stale milujem, nedokazem zabudnut, skusal som to ale vzdy ma to dobehne ked to potlacim, som naladovy, raz som stastny ze na nu nemyslim, a neskor analyzujem dookola kde sa stala chyba, po 3r8m, to chce asi este dost casu... jej je teraz dobre, ona ma s kym byt a ja som ostal sam...
nechcem byt skodoradostny , ale teraz by ma asi potesilo , keby jej to s nim nevinde a rozidu sa hoc aj dnes...

chce to cas... bude to tazke ak sa nevrati ale dufam ze sa s tym vyrovnam...
0

#3 Užívateľ je offline   alida Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 21-September 08

Napísal 22 September 2008 - 18:51

ahojte všetci nestastni zalubeni..hlavne..macusik...

tak ako si povedala vie to otvorit oci , ked vies ze nie si jedina ktora riesi tento problem..nie naozaj nie si. ja som momentalne teiz v podobnej situacii..viem je to velmi tazke..ja som stym svojim chodila 2 a pol roka..instinkt mi uz davno hovoril ze to nie je ono a ze to neklape..ale ja osm bola slepa a stale som verila..zakazdym som mu vsetko odpustila a tym som verila ze si to bude vazit a pouci sa z toho...ale nie jetjo tak..ked je niekto taky ako je uz sa neda zmenit , nech tvrdi cokolvek...cim viac som bola tolerantna tym viac si dovoloval a uz nakoniec neriesil nic...samozrejme sa som sa len trapila a on si robil co chcel..a akonahle som dala najavo ze sa mi nieco nepaci tak sme sa pohadali..:45:
doslo to az k tomu ze som sa vzdala a ani ja som nic neriesila..to to bol pre mna koniec...ked som si uvedomila ze clovek pre ktoreho vies spravit cokolvek na svete a on je k tomu lahostajny a nevazi si to tak nestoji za to aby si s nim travila cas..a ak sme sa rozisli tak to asi tak malo byt..ja som prezila dva tyzdne tak ze som nechodila von, nejedla..jednoducho spravil zo mna trosku..ale nijaky clovek nestoji za to aby ten druhy si pre neho nicil zivot..ten je prilis vzacny na to aby sme sa trapili pre toho kto za to nestoji...teraz sa snazim naplno venovat robote,...ked pridem domov tak mam nejaku cinnost aby som nato nemyslela..a sa mozrejme dobrych priatelov....potom je to iba otazka casu ked si uvedomis ze to vsetko trapenie nestalo za to a zasmejes sa nad tym...:yes:
0

#4 Užívateľ je offline   macusik Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 20-September 08

Napísal 22 September 2008 - 22:22

ďakujem alida za podporu...tak trochu sa v tebe vidím ja som to už tiež vzdala lebo už som nevládala a stavy typu opúšťania tiež velmi dobre poznám nejedla som , nespala poriadne proste som stratila chuť do života.....tiež si vravím že mi za to nestál, ale jednou vetou to len tak nepominie, ale snažím sa...hmmm...zujímave sme tu ludia, ktorý sa vôbec nepoznám, ale jednu vec máme spoločnú ktorá nas spája´´neštasná láska´´
0

#5 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 33
  • Dátum registrácie: 26-February 10
  • BydliskoPO

Napísal 14 April 2010 - 15:52

Ahojte ja mam taky isty problem :( chodil som s jednou babou bolo super som sa zamiloval lebo to vyzeralo ako z rozpravky, az jedneho dna mi povedala, ze ma nelubi a taketo veci, ze chce byt len kamoska .Tak ja som suhlasil budme kamarati ved mozno raz pochopi, ze ju lubim .Ona aj vedela ze ju lubim ale stael chcela byt len kamoska raz som jej povedal ze nechcem aby sme boli kamosi, tak plakala som sa s nou asi vykend aj par dni nebavil az tak som zas ustupil ze fajn tak ona zato nemoze ze ma nelubi tak kamosi ,ale toto ze si zacala so spoluziakom ma dorazilo a mi je to ejdno co s nou bude aj keby im to nevyslo co ani nevyjnde lebo on je taky ze : metal a taketo pedniky okolo toho tie ich kulturi uznava a ona je veriaca a nezhoduju sa ani v nazoroch, ale ked jej to robi radost nech je s nim ved popalila sa uz mnoho krat . Ja od pondelka sa s nou uplne vobec nebavim aj ked ma na kavu vola aj ked chce to riesit co mi com som taky k nej jej vravim nech ma necha nech to neriesi nech uz mi da pokoj .
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 14 April 2010 - 17:06

ved si napisal, ze ta viac netrapi, ze ju neriesis, nech si robi svoje. no ale to ze tu pises co sa vsetko stalo len utvrdzuje ze ti to nieje jedno a ze ti chyba. zamysli sa nad tym. a co mas proti tomu ze je metalista? co vies,mozno snim nakoniec bude stasta ael ajtak neverim na taku spoluziacku lasku, nema buducnost. tka vela stastia a kasli uz nato, prejde ta to ako psa auto ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#7 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • BydliskoPO

Napísal 14 April 2010 - 17:17

Ako to ,ze pocuva taku hudba a tak nemam nic proti nemu sak nech si robi co chce on ,ale mna stve ze slubovala, ze nemusim sa bat s nim nic nechce a po 2 tyzdnoch dosla do skoly ta uz s nim sa bavi .Ale t aja uz sa ani neozyvam k nej .Ona to chce riesit pyta sa co my je ale ta jej vravim nech mi da pokoj
0

#8 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 219
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 14 April 2010 - 17:34

Zobraziť článokPeterPO, on 14 April 2010 - 17:17, said:

Ako to ,ze pocuva taku hudba a tak nemam nic proti nemu sak nech si robi co chce on ,ale mna stve ze slubovala, ze nemusim sa bat s nim nic nechce a po 2 tyzdnoch dosla do skoly ta uz s nim sa bavi .Ale t aja uz sa ani neozyvam k nej .Ona to chce riesit pyta sa co my je ale ta jej vravim nech mi da pokoj

ze slubovala, a co ze slubovala? :P Kasli na nu, najdi si inu, neozyvaj sa jej, taha ta za nos.
A este nechapem ze ked si jej povedal ze ju lubis a ona co ako chce riesit ked ste len "kamosi".??? takymto veciam ja nechapem.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#9 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • BydliskoPO

Napísal 14 April 2010 - 17:43

Ona nic z ema nelubi ,ale ze casto nad tym uvazuje zeby sme mohli byt aj spolu ale ze zatial tam laska neni ze chce byt kamaratka ,ale ja povedal ze ja s nou kamrat nechcem byt ze to je tazke pre mna ta aj plakala a takl ze som sa nanu vykaslal ze bud vsetko abo nic chcem a tak no .Vravela aj ze mozno po case by aj chcela , ze by chcela este vyskusat nejaky si vztah a ak by nevysiel tak potom by aj chcela .Ved aj stale vravi ,ked sme niekedy boli spolu aj aj potom stale vravela ze keby sa nam smiklo ta a keby cakala babo ze by to nebrala ako nejaku tragediu .No ja s nou uz asi nikdy nic nebudem chciet ked si s nim zacala lebo cez toto sa ja neprekusem :(
0

#10 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 14 April 2010 - 18:36

no mylsim, ze taku babu urcite nechces. takze najdi si poriadnu normalnu co bude mat zaujem a nebude robit z teba blba
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#11 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • BydliskoPO

Napísal 14 April 2010 - 19:01

No nebavim sa teraz s nou vobec tak zvedavy som ako dlho vydrzim :) od pondelka som celkom dobry :) a zajtr aani do skoly nejdem tak ani sa nerozlucim s nou ked domou pojde tak aspon fajne . Naposledny ked sla domou pred velkou nocou som s nou cakal na vlak a jak uz isiel jej vlak ja ze idem domou a ona ma chitila dala pusu na lička a ze sa mam opatrovat . Ked prisla po velkej noci ani nezavolala na kavu lebo to uz rioesila daco s tym spoluziakom :( a od vtedy sa s nou nebavim
0

#12 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 17 April 2010 - 20:34

Zobraziť článokmacusik, on 22 September 2008 - 22:22, said:

zaujímave sme tu ludia, ktori sa vôbec nepoznáme, ale jednu vec máme spoločnú, ktorá nas spája - neštasná láska

veru tak. odkedy som sa posledne rozisiel s byvalkou a pred vyse rokom objavil toto forum, tak vzdy ked som v uplnych srackach kvoli tomu, nakuknem sem a pocitim pri citani spolupatricnost s ludmi tu a s ich problemami. a potom zijem zase normalne isty cas.
Germaniawerks®
0

#13 Užívateľ je offline   PeterPO Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • BydliskoPO

Napísal 18 April 2010 - 00:32

No to aj ja tak teraz som z disky prisiel som bol nacerpat energiu ktora mi vydzi na kus a tak zas úridu myslienky zle na mna :( ohladom byvalej a tak zas musim ist na disku poriadne sa zabavit a zas mam na cas pokoj :)
0

#14 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 18 April 2010 - 08:11

sa sa furt tocis okolo byvalej..ser na nu ak je taka ako pises, len ta vyuziva keby ta mala aspon trocha rada toto nerobi,jej asi robi dobre ze niekomu kurvy zivot...
0

#15 Užívateľ je offline   king9112 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 20-April 10
  • BydliskoRevúca

Napísal 20 April 2010 - 09:12

Skoda ze ani jeden prispevok nieje moj pripad,...to yb ste sa len chytlai za hlavu,...ach jaj:(
0

#16 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 April 2010 - 15:27

nikdy sa netreba kvoli niekomu chytat za hlavu a na co?
0

#17 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 April 2010 - 15:29

co sa mam ist kvoli nejakej babe vesat no serem na nu...
0

#18 Užívateľ je offline   Karmen Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 20-April 10
  • Bydliskoniekedy sama neviem

Napísal 20 April 2010 - 19:48

ahoj,chapem ako sa citis. Viem ze ti nepomoze ked ti tu niekto bude tlacit do hlavy nech zabudnes a podobne veci. Proste ked to pride taq to pride a ty sa s tym vyrovnas. Sama viem ze to nepride z jedneho dna na druhy... Ja som sa s tym vyrovnavala tiez velmi tazko,lebo som si uvedomovala ze som natom mala spoluvinu....Netreba sa zamyslat co bolo,ale skus si vyprazdnit hlavu,akymkolvek sposobom a mysliet iba na pekne veci,je to tazke ked mas tu osobu stale pred ocami ale cas to vsetko spravi...Zabudnut nemusis nikdy len je lepsie ked sa uz nebudes trapit,lebo po prve ti to asi ani nepomoze a po druhe nicis seba...Urcite si super a pokial si to on neuvedomoval a nechal ta taq myslim ze to on bude casom lutovat viac....Neboj vsetko bude dobre...drzim palceky
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov