Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Existuješ?? BA - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Existuješ?? BA Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   JA1983 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 03-October 08

Napísal 03 October 2008 - 13:42

Ahoj, hľadám milú, sympatickú, štíhlu ženu ktorá túži po láske a milujúcom objatí. Verím, že tu nájdem veselé, priateľské a sympatické dievča , ktorej chýba láska, rovnako ako mne. Ja som úplne normálny chalan so zmyslom pre humor a myslím, že aj s dobrým srdcom, čo by som ti rád dokázal. Ak máš rada romantiku, dlhé prechádzky, a chýba Ti druhá polovička tak budem rád, keď sa mi ozveš. Život je príliš krátky nato, aby človek čakal na nejakú princeznú. Nehľadám ideál, ale citlivé, milé, štíhle dievča na vážny vzťah. Neviem, či má význam takýmto spôsobom hladať niekoho, ale možno, že si nájdem osobku, ktorá tiež ešte uznáva klasické hodnoty ako láska, úprimnosť, a porozumenie. Teším sa na Tvoju odpoveď!
0

#2 Užívateľ je offline   janicka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 142
  • Dátum registrácie: 09-April 08

Napísal 25 October 2008 - 20:37

preco stihle? aku to ma dôlezitost?
0

#3 Užívateľ je offline   david Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 09-February 07

Napísal 12 November 2008 - 17:36

Velku. Nechapem ako sa mozes takto pytat. Alebo ti je jedno ako ma vyzerat tvoj partner? Ked to bude slintavy pupkac, co so sebou nic nerobi, iba sedi cely den v praci a potom doma pokracuje pred telkou, alebo PC? To je tvoj vyber. Nam nechaj pravo vybrat si podla vlastnych poziadaviek.
0

#4 Užívateľ je offline   duch Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 01-January 08

Napísal 12 November 2008 - 20:44

ako kto ako kto

ako tu uz niekto napísal 100 ludi 100 chuti .....heh ale vseobecne: vecsinou je to tak ze chlap sce mat stihle,pekne dievca aby sa nou mohol vychvalovat a aby sa mu kolegovia ci spoluziaci nesmiali vsakze David???

ale su chlapi kerí uznavaju ine hodnoty....... aj dievcata su take co uznavaju inu hodnotu ako prachy a krasu.

Myslím si ze toto Janicka nevedela.
:wheelchair: raz mi niekto povedal: starec pridaj bo ta vymenim
0

#5 Užívateľ je offline   qaz Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 31
  • Dátum registrácie: 25-October 08

Napísal 12 November 2008 - 22:06

janicka a preco by nemohol chciet stihlu? Ja som napr. tiez stihly, sportujem, tak takisto chcem stihlu :) Aj ked par kg navyse mi nikdy nevadilo, a popravde, ak som si s nejakou uz rozumel, tak uz vobec nie...Ale zas to nesmel byt ziadny suchozemsky tulen :)
0

#6 Užívateľ je offline   david Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 09-February 07

Napísal 12 November 2008 - 22:11

Chlap chce mat stihle dievca preto, ze sam je stihly, sportuje, alebo je inak aktivny a pretoze sa mu stihle proste pacia, nic viac, nic menej. A za stihlu mozno pokladat aj dievca, ktore sa uz za stihlu nepoklada, ale podla chlapa je. Myslim, ze my muzi nechceme vylucne obezne zeny. A zeny kym sa nezamiluju tiez by prisahali na Lenina, ze si nikdy nezacnu s pupkacom.
0

#7 Užívateľ je offline   janicka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 142
  • Dátum registrácie: 09-April 08

Napísal 18 November 2008 - 21:50

No ty kokso to som tu rozputala tretiu svetovu vojnu??? okej, okej....len som chcela vediet, preco je to tak podstatne nie, co je na tom zle? ved aj ja som sportova a stihla....neviem ja som sa len pytala preco, ja neviem asi lebo mna by to nenapadlo napisat, ze hladam stihleho chlapa.....prepacte!
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov