Uívatelia s počtom príspevkov viac ako 50 budú mať monosť vyuívať "Potu". :santa:
tandardne je táto funkcia vypnutá, pretoe dochádzalo k jej častému zneuitiu. :6:
Strana 1 z 1
Písanie a príjmanie pošty
Napísal 03 March 2007 - 21:40
Už by to malo byť v pohode ;) Na všetky nejasnosti a problémi so stránkou je tu práve táto kategória :p
Pekný večer
Pekný večer
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 08 March 2007 - 15:36
Zatial je to v pohode, ak bude treba tento software je dost flexibilny nato aby sa tomu dalo zabranit ;)
Vdaka
Vdaka
Napísal 23 July 2007 - 13:30
weeey.. uz aj ja mam 50prispevkov... ako mozem teraz postu posielat? btw... da sa nejako zmenit nick? nechapem preco som sa sem prihlasoval ako Raziel asi mi preplo... dalo by sa to nejako zmenit na LordZoltan?
Btw. dokedy budem novy uzivatel?
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Napísal 23 July 2007 - 17:57
Raziel said:
weeey.. uz aj ja mam 50prispevkov... ako mozem teraz postu posielat? btw... da sa nejako zmenit nick? nechapem preco som sa sem prihlasoval ako Raziel asi mi preplo... dalo by sa to nejako zmenit na LordZoltan?
hned ako si vydychnem tak ti to zmenim
mala by sa ti aj objavit moznost na profile inych uzivatelov poslat im spravu ... ale blbe je ze si ju budu moct precitat len ak dosiahnu tych 50 postov :-[ hm asi to nejako zmenim ale spravy nebudu povolene pre novych ... to by tu nasim holkam chodili len same otravne ponuky na sex
p.s uz si "skuseny" uzivatel :santa:
Napísal 24 July 2007 - 21:07
Martin said:
hned ako si vydychnem tak ti to zmenim
mala by sa ti aj objavit moznost na profile inych uzivatelov poslat im spravu ... ale blbe je ze si ju budu moct precitat len ak dosiahnu tych 50 postov :-[ hm asi to nejako zmenim ale spravy nebudu povolene pre novych ... to by tu nasim holkam chodili len same otravne ponuky na sex
weeeeeeeeeeey huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
konecneeeeeeee
vdaka
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať