ahojte,
ako starsi uzivatel trocha zo smutkom sledujem ze niektory uzivatelia ktory tu prispevali intenzivne su uz "ticho".
chapem sice cast ktorych ten smutok co sa tu kopii uz unavii ale zacas by ma potesilo keby sa tu apon ozvali.
navrhujem vytvorit clanok kde by nas aspon obcas pozdravili:P
aky mate pocit vy vyjadrite sa
Strana 1 z 1
odmlcanie sa starsich uzivatelov
Napísal 09 October 2008 - 11:22
Ahoj Tony...tak ja ťa zdravím a sľubujem na mou duši na psí uši a na kočičí svědomí že občas tu zas nakuknem...pfuj na to :D:D
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 10 October 2008 - 22:25
vacsinou ked niekto najde odpoved nato co hlada tak uz nepotrebuje pisat dalej
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 11 November 2008 - 12:28
tu nejde o to či sme našli to čo sme hľadali...ale niekedy už nevieš čo máš písať na to čo sa tu omiela už 1000 krát...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 02 December 2008 - 00:42
ahojte...ja som jeden z tých ktorí sem chodievali pravidelne a priznám sa že teraz som to trocha začal zanedbávať..je to však iba čisto z osobných dôvodov...mám pred sebou štúdium a mám menej času na takéto veci..diky...ale ked mám čas tak sem občas skočím...
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať