Dostávate od života aj vy rôzne znamenia?? Formou snou, predtúch alebo pocitu, že je niečo také či onaké, napokon konáte a zistíte že ste tým spravili to najlepšie. Mali ste pocit, že jednoducho to bude dobré a nemusíte sa tým trápiť.
Ja niekedy mávam také sny. Určite sa to odrzkadluje aj od toho, nad čím rozmýšlame, čo si myslíme a cítime. No niekedy je to až neskutočné. Niekedy sa mi to podarí prelúštiť, no inokedy zistím až neskôr, čo to malo vlastne znamenať. Stretávate sa aj vy s niečím takým??
Strana 1 z 1
Znamenie
Napísal 16 October 2008 - 19:11
zaujimave ze vazne niektory maju cit pre taketo predtuchy, no ja to bud nemam alebo to nedobre sledujem proste mne to nefunguje
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 16 October 2008 - 20:02
U mna su to sny. Nebyvaju moc často ale niekedy.. je to fakt až akési znamenie.. niečo čo som mala a nespravila.. ukaže mi to čoho sa bojim a čo chcem.. to čo bude a čoho sa nemam bať.. niekedy je to až zimomriavkové
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 16 October 2008 - 20:23
nuz ked sa tak teraz zamysliiim tak vacsinou ked sa schiluje u mna k niecomu zleeemu mam az neskutocne kludnu a vyrovnanu naladu az nebesky pokoj. ale nie stale
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať