Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Odísť či sa ďalej trápiť? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Odísť či sa ďalej trápiť? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   K84nestastna Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 05-November 08

Napísal 05 November 2008 - 09:17

Som 3 roky vydatá a máme 2-ročnú dcérku, lenže v tomto manželstve som nikdy nebola úplne šťastná. Manžel sa vždy venuje viac iným veciam ako rodine (kamaráti, koníčky...) k tomu mi ešte vadí alkohol, často sa opíja. Vždy som čakala, že sa to raz zmení a dávala mu šance, ale asi márne. Nedávno som zistila, že mi bol neverný a to ma už úplne dorazilo. On o mojom zistení zatiaľ nič nevie a ja sa zamýšľam čo mám ďalej robiť. Najradšej by som od neho odišla, už ho neľúbim, svojím správaním vo mne zničil všetku lásku a myslím, že sa to už nezmení. Viem, že sa ma nebude chcieť vzdať a bude ma prehovárať, že to už dávno oľutoval, ale ja už s ním nechcem žiť. Čo mám robiť?
0

#2 Užívateľ je offline   alala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 21
  • Dátum registrácie: 11-October 08

Napísal 05 November 2008 - 11:48

Zlatá moja, prežila som niečo také. Poviem ti, odísť, jednozančne odísť. Ak neprestane piť, určite z toho nič nebude. Dieťaťu tým zabezpečíš kľudný domov a nebude vidieť trpieť rodičov a ty možno nájdeš oveľa lepšieho partnera s ktorým budeš šťastná. Ak s ním zostaneš a nezmení sa to, je to iba strata času. Ja som na to prišla príliš neskoro. A už som mohla byť šťastná, keď by som bola voľná. Držím prsty. Je to kruté, čo som ti napísala, ale ja už viem, že je to tak. Píšme ti preto, aby si zbytočne nestrácala čas a zároveň aj neničila dieťaťu detstvo a to, čo si má odniesť do života.
0

#3 Užívateľ je offline   andy.t Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 83
  • Dátum registrácie: 07-September 08

Napísal 05 November 2008 - 21:57

Moj nazor je, ze ked ti toto robi v manzelstve, ktore trva 3 roky a navyse mate aj dcerku, bude sa to len a len zhorsovat. Ja osobne alkohol nemusim, neveru by som neodpustila a ked vas aj zanedbava...
Pokial nemas vazne problemy (financne a pod) kvoli ktorym by si s nim musela ostavat dlhsie, nevahaj a ukonci to...
0

#4 Užívateľ je offline   mima492 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 12-March 08

Napísal 08 November 2008 - 19:03

Baby súhlasím s vami,prežila som čosi podobné,a ľutujem len jedno,že som neodišla skôr.
0

#5 Užívateľ je offline   alala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 21
  • Dátum registrácie: 11-October 08

Napísal 10 November 2008 - 14:37

Mima, tak to sme už dve, čo presne to ľutujú.
0

#6 Užívateľ je offline   K84nestastna Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 05-November 08

Napísal 10 November 2008 - 18:02

Dakujem pekne za vase odpovede, zatial sa situacia vyvinula tak,ze sa k nevere priznal a ja byvam stale s nim, chcem ist prec. Dost sa zmenil, zacal sa velmi snazit,aby nas tu udrzal, (vraj prestava pit, fajcit, venuje sa nam) az mi ho je niekedy luto, lenze nechem zostavat zit s clovekom ku ktoremu uz necitim lasku. Zostat z lutosti by asi bola hlupost,ze? On je zmiereny s tym, ze pojdem,ale dufa,ze sa raz vratim.Mala by som aj ked nechcem? Naznacuje mi, ze zivot bez nas nebude mat pre neho zmysel takze ked uz bude vediet urcite, ze sa uz k nemu nikdy nebudem chciet vratit, tak sa zabije.
0

#7 Užívateľ je offline   Andrea7777 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 06-January 09

Napísal 06 January 2009 - 20:43

Ahojte baby riesila som nieco podobne ako teraz ty a rozhodla som sa to riesit asi tak, ze som svojmu patrnerovi odpustila a dala som mu este jednu sancu a nelutujem to. mame spolu patrocneho syna a nevedela som si predstavit rozdelit nasu rodinu a nechcela som aby nas syn vyrastal bez svojho otca, ktoreho velmi lubi. vacsinu veci vyriesi cas ak mu das este jednu sancu. velakrat som sa radila so svojimi kamaratkami ale nakoniec som si to aj tak vyriesila po svojom pretoze nikto ho nepoznal lepsie ako ja a nikto s nim nezil tolko rokov. poznam ho dost dobre a videla som na nom, ze ani jemu to nebolo lahostajne a velmi sa snazil ziskat si naspat moju doveru. kazdy si zasluzi druhu sancu. a najma vasa dcerka! teraz vas potrebuje obidvoch. ak sa naozaj snazi, tak to skus...uvidis...
0

#8 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 05 February 2009 - 22:18

K84nestastna said:

Dakujem pekne za vase odpovede, zatial sa situacia vyvinula tak,ze sa k nevere priznal a ja byvam stale s nim, chcem ist prec. Dost sa zmenil, zacal sa velmi snazit,aby nas tu udrzal, (vraj prestava pit, fajcit, venuje sa nam) az mi ho je niekedy luto, lenze nechem zostavat zit s clovekom ku ktoremu uz necitim lasku. Zostat z lutosti by asi bola hlupost,ze? On je zmiereny s tym, ze pojdem,ale dufa,ze sa raz vratim.Mala by som aj ked nechcem? Naznacuje mi, ze zivot bez nas nebude mat pre neho zmysel takze ked uz bude vediet urcite, ze sa uz k nemu nikdy nebudem chciet vratit, tak sa zabije.

prosim ta pekne....doteraz vas mal dcerku aj teba....a aky zivot to bol? chlast konicky,kamosi,nevera,,aspon z toho co pises.....takyto zmysel mal jeho zivot.....a zrazu mu v tom zmysle budete chybat aj vy??? ked mal vas....nevenoval sa vam....ked vas nebude mat,zabije sa?.-))))mne toto nedava zmysel, nech neklame sam seba:-)
0

#9 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 06 February 2009 - 00:24

ja suhlasim s Andreou. kazdy si zasluzi sancu. clovek sa moze vselico dokazat a vselico zmenit. hoci niekedy to moze nejaky cas trvat. niekedy to nemusi dokazat na prvy raz. a niekedy potrebuje aj podporu inych. ale hlavne musi dostat prilezitost.
Germaniawerks®
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov