hladam pekne. inteligentne dievca so smyslom pre humor, :7:
ja skaredy, nenormalny xlapec, plnostihla postava, :innocent:
....
ak sa taka najde pjosiiim ozvy sa budem cakat :kiss:
Strana 1 z 1
Hladaaaaaaaam.......
#2 Guest_Neregistrovaný/á_*
Napísal 25 February 2007 - 20:22
ahoj,som katka,vôbec neviem či som pekná, mono nie tvoj typ. mylsim ze som vtipna podvrdi to mnoho ludi,ale dokazam sa zabavat len s dobrými priatelmi a to su tyki ludia ktorých strane zbonujem a nemôem byz nich iť :-) a neviem koľko mas rokov....ja mam 15,asi malo...neviem,ak odpíe,rada ti polem foto.Pa s pozdravom katka
moj mail : katarinakostolna@zoznam.sk
moj mail : katarinakostolna@zoznam.sk
Napísal 27 February 2007 - 21:39
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 27 February 2007 - 22:08
ahoj neregistrovana katka :)
no v prvom rade info o mne (ako napr. vek a pod.) najdes na pravej strane od mojho nicku pri mojom prispevku alebo kliknutim na moj nick, a teraz to druhe tyx 15 rockou je trosku malo, ale ved ty mas este tie najkrajsie casi pred sebou (nie zeby ja som nemal a ta... :)))) ) tak si ix uzivaj naplno :) ale ak by si xcela popisat v tom nevidim ziadny problem tu je moje icq cislo ak pouzivas icq 218537789 alebo mail: ALIEN13@centrum.sk
no v prvom rade info o mne (ako napr. vek a pod.) najdes na pravej strane od mojho nicku pri mojom prispevku alebo kliknutim na moj nick, a teraz to druhe tyx 15 rockou je trosku malo, ale ved ty mas este tie najkrajsie casi pred sebou (nie zeby ja som nemal a ta... :)))) ) tak si ix uzivaj naplno :) ale ak by si xcela popisat v tom nevidim ziadny problem tu je moje icq cislo ak pouzivas icq 218537789 alebo mail: ALIEN13@centrum.sk
Napísal 28 March 2007 - 07:24
ahoj....asi nevie kto tom tak sa ti skusim predstavit......volám sa Monika....a som nový uivatel na tomto portáli....nikoho tu nepoznám take som si prezerala uívatelov a teba som tam zbadala...reku e ti napíem ak bude mat záujem...si somnou pokecat kludne odpí:20: ...budem čakat:yes:
Napísal 01 April 2007 - 10:29
Diva_kocka19 said:
ahoj....asi nevieš kto tom tak sa ti skusim predstavit......volám sa Monika....a som nový uživatel na tomto portáli....nikoho tu nepoznám takže som si prezerala užívatelov a teba som tam zbadala...reku že ti napíšem ak budeš mat záujem...si somnou pokecat kludne odpíš:20: ...budem čakat:yes:
jasne rad spoznavam novyx ludi a nemas nahodou icq alebo nieco podobne
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať