- (9 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »
Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa
Napísal 02 January 2009 - 23:16
Ahoj Janny z tvojho članku je citit že sa velmi trapiš.Laska velmi boli každy to už zažil.Možno ti to už hovorili ale ,,čo ked si ta nezaslužil".Možno si si povedala mohla som sa vtedy zachovat inak ale to u nezmeniš.Podla mna by si mala skušat niake triky že flirtuješ s inym a potom pochopiš či o teba ešte stoji.3 roky je dlha doba a ked ti daval kopačky nemal ti povedat že či budeš jeho priatelka lebo z kamaratstva može vzniknut laska ale z lasky nikdy kamaratstvo.Si žena a určite poznaš niake veci ako ho dostat možno on si potrebuje poukladat myšienky a možno ta stale miluje človek nidky nevie .....vela štastia prajem
Napísal 02 January 2009 - 23:28
...prezil som resp. prezivam dost podobne veci, ale nakolko to uz je rok po rozchode mozem ti dat par (snad) rad, na ktore som prisiel viacmenej svojimi chybami:(...tak hlavne zabudni na nejake kamaratstvo, ak k niemu citis nieco viac ako kamartstvo bude to len velka hra na kamaratov, ktore bude pre teba len trapenie a toto tazke prezivanie rozchodu sa bude len a len predlzovat:(...prerus s nim vsetky kontakty, to ti pomoze najviac...a rob to co mas rada, to co ta bavi a snaz sa svoj cas uplne zaplnit nejakymi aktivitami, vtedy sa nebudes utapat v slzach a to ti velmi pomoze:)drzim palce...
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
Napísal 03 January 2009 - 00:53
jenny...asi ti nic prevratne neporadim. chce to cas aby tie veci prestali boliet, ked vidis tie miesta, ktore ti pripominaju pekne spomienky. fakt ti odporucam natrieskat si aktivit kolko sa ti da, aj ked sa ti nechce....sa dostanes do toho ale za chvilu. a s tym kamaratstvom, to naozaj nejde ked k nemu citis co citis. a to ze ta stale otravuje, je bud to ze si nie je isty ci spravil dobre, alebo si len cicika svedomie tym, ze sa s tebou kontaktuje a nema pocit ze ta uplne okaslal a teda ze nie je uplna svina.
pozri, bud sa spamata, alebo ti za to izaj nestoji a nie ste si sudeny. ako mozno ti pride blbost ze nie ste si sudeny, ale poviem ti, podla mna nic nie je nahoda...vsetko je pre nieco...
je kopa lepsich chlapcov a navyse takych co ti lepsie sadnu a najdes takeho co ta bude lubit aj po 3 rokoch. pozri, keby to mal byt muz tvojho zivota mali by ste spolu stvrdnut este asi tak cca 50 rokov. ked robi po 3 rokoch toto...neni to on. co by robil zvysnych 47 rokov? je to doba aku si ani predstavit nevies.
a neviem ci ti to pomoze, ale ja ked mam problemy takehoto charakteru a ver mi....mam ich 6krat take....pomyslim si na mojho spoluziaka... ze ake kraviny riesim ja...
uz druhy rok bojuje s tym aby prezil. ma 22 a rakovinu, snad sa jej uz zbavi..vzivote by si to na neho nepovedala. snad najzdravsie zijuci spoluziak a toto sa mu stalo.uz to fakt preziva dlho, tie bolesti,tu izolaciu, to vsetko. a vies co ma on prosil? ze ked bude ok, ci nepojdeme na nejake vylety..
chapes? on tuzi po tom byt na cerstvom vzduchu a tesit sa ze vidi slnko a nic ho neboli....ze nemusi mysliet na to ze sa nedozije dalsieho mesiaca...predstav si ze by ti pratel nedaval kopacky ale umieral...vtedy by si bola bezmocna....ale tento ti za to nestoji...
tes sa ze si zdrava, ze mas ludi ktori ta maju radi...
pocuvaj nieco optimisticke...to radim casto, ozaj to pomaha....hento bude ako ma byt, neries to nezamyslaj sa nad tym..
ja som sa naucila jednu vec...NEMYSLIET. trvalo mi to,ale da sa to, lebo by mi inak preplo. jednoducho nedumaj, nic tym nevyriesis. je ako je....malo to tak teda asi byt. tym nevravim ze o nic nebojuj a nechaj vsetko v zivote tak ako sa deje.
ale v tomto pripade sa on musi uvedomit.
ja by som mu povedala co citim, ze ho mam este stale rada a jasne by som mu povedala, ze nejde mi byt s nim kamaratka..a ze nech sa skusi vcitit do teba a nech respektuje to, ze ked to ukoncil, tak to ukoncil a netrapi ta tym, ze ta potrebuje mat za kamaratku.
lebo poviem ti, ide tu len o jeho ego..a robi mu dobre ze vie ze ho niekto miluje a zere ho...ma v tebe daku istotu. preto ked ho ignorujes, tak za tebou dolieza. nedaj sa. bud prestane, alebo sa spamata. ale to uz nehaj na toho tam hore.
ty si jedinecna, a ked ta nechce je to jeho chyba a bude lutovat mozno jedneho dna, a ty mu zas budes vdacna, ze ti tak umoznil stretnut niekoho lepsieho.
zijes len raz, nekaz si dni zbytocne.
drzim ti palce.
ak si z bratislavy...tak mozme dat spolu nejaku volnocasovu aktivitu.. maj sa krasne
pozri, bud sa spamata, alebo ti za to izaj nestoji a nie ste si sudeny. ako mozno ti pride blbost ze nie ste si sudeny, ale poviem ti, podla mna nic nie je nahoda...vsetko je pre nieco...
je kopa lepsich chlapcov a navyse takych co ti lepsie sadnu a najdes takeho co ta bude lubit aj po 3 rokoch. pozri, keby to mal byt muz tvojho zivota mali by ste spolu stvrdnut este asi tak cca 50 rokov. ked robi po 3 rokoch toto...neni to on. co by robil zvysnych 47 rokov? je to doba aku si ani predstavit nevies.
a neviem ci ti to pomoze, ale ja ked mam problemy takehoto charakteru a ver mi....mam ich 6krat take....pomyslim si na mojho spoluziaka... ze ake kraviny riesim ja...
uz druhy rok bojuje s tym aby prezil. ma 22 a rakovinu, snad sa jej uz zbavi..vzivote by si to na neho nepovedala. snad najzdravsie zijuci spoluziak a toto sa mu stalo.uz to fakt preziva dlho, tie bolesti,tu izolaciu, to vsetko. a vies co ma on prosil? ze ked bude ok, ci nepojdeme na nejake vylety..
chapes? on tuzi po tom byt na cerstvom vzduchu a tesit sa ze vidi slnko a nic ho neboli....ze nemusi mysliet na to ze sa nedozije dalsieho mesiaca...predstav si ze by ti pratel nedaval kopacky ale umieral...vtedy by si bola bezmocna....ale tento ti za to nestoji...
tes sa ze si zdrava, ze mas ludi ktori ta maju radi...
pocuvaj nieco optimisticke...to radim casto, ozaj to pomaha....hento bude ako ma byt, neries to nezamyslaj sa nad tym..
ja som sa naucila jednu vec...NEMYSLIET. trvalo mi to,ale da sa to, lebo by mi inak preplo. jednoducho nedumaj, nic tym nevyriesis. je ako je....malo to tak teda asi byt. tym nevravim ze o nic nebojuj a nechaj vsetko v zivote tak ako sa deje.
ale v tomto pripade sa on musi uvedomit.
ja by som mu povedala co citim, ze ho mam este stale rada a jasne by som mu povedala, ze nejde mi byt s nim kamaratka..a ze nech sa skusi vcitit do teba a nech respektuje to, ze ked to ukoncil, tak to ukoncil a netrapi ta tym, ze ta potrebuje mat za kamaratku.
lebo poviem ti, ide tu len o jeho ego..a robi mu dobre ze vie ze ho niekto miluje a zere ho...ma v tebe daku istotu. preto ked ho ignorujes, tak za tebou dolieza. nedaj sa. bud prestane, alebo sa spamata. ale to uz nehaj na toho tam hore.
ty si jedinecna, a ked ta nechce je to jeho chyba a bude lutovat mozno jedneho dna, a ty mu zas budes vdacna, ze ti tak umoznil stretnut niekoho lepsieho.
zijes len raz, nekaz si dni zbytocne.
drzim ti palce.
ak si z bratislavy...tak mozme dat spolu nejaku volnocasovu aktivitu.. maj sa krasne
Napísal 03 January 2009 - 10:28
nebudem ti klamat...prva laska, prvy chlapec...jednoducho je to ine ako ti potom...neznasam zbirku, ale co ma tu pesnicku prva, neviem ci vies, ked ju pocujem, mam vzdy co robit aby som rozzmurkala to ze mi chce plakat. a to som rok po rozchode, tiez 3 rocneho vztahu, ktory som este k tomu ukoncila ja.
a neboj...milovat budes...fakt.
v tvojom pripade naprd rada, ale skutocne plati zide z oci zide z mysle. tak to este nejak vydrz tych par mesiacov. ked ta to nejak neprejde dovtedy, potom uz urcite. vsetko je to len o case.
no len je to nahovno..ten prvy, lebo mas to take daco do buducnosti, akoby vecne porovnavanie s dalsim, resp. dalsimi.
ale fakt mi ver, ked sa najdes s niekym, s kym si ozaj sadnes, ani ti nenapadne porovnavat...
casom to prejde, neboj, obcas ta to bude este chytat, taky smutok, ale je to volam hormonalny vykyv...ktory ma postrasi tak raz za mesiac...ale prejde to.
fakt to chce len cas...neboj moja. dojde jar. hned ti bude optimistickejsie...aj ked s maturitou:) drz sa..
a neboj...milovat budes...fakt.
v tvojom pripade naprd rada, ale skutocne plati zide z oci zide z mysle. tak to este nejak vydrz tych par mesiacov. ked ta to nejak neprejde dovtedy, potom uz urcite. vsetko je to len o case.
no len je to nahovno..ten prvy, lebo mas to take daco do buducnosti, akoby vecne porovnavanie s dalsim, resp. dalsimi.
ale fakt mi ver, ked sa najdes s niekym, s kym si ozaj sadnes, ani ti nenapadne porovnavat...
casom to prejde, neboj, obcas ta to bude este chytat, taky smutok, ale je to volam hormonalny vykyv...ktory ma postrasi tak raz za mesiac...ale prejde to.
fakt to chce len cas...neboj moja. dojde jar. hned ti bude optimistickejsie...aj ked s maturitou:) drz sa..
Napísal 03 January 2009 - 23:45
zasa by som povedala ze len egoisticke gesto od neho. to ze si to posral u ludi u ktorych to pokadil, je jeho problem a starost ktoru s tym ma neni ani po paty tomu co mas z toho ty. takze nieze ti ho zacne byt este dako luto. aj ked uprimne ma dost bolelo ked vlastna mama bola na mna zla preto ze ja som nechala mojho chalana, pritom som za posledny rok pri nom viac plakala ako bola stastna, tak by som cakala oporu od rodicov ked sa nejak rozhodne dieta, ked to tak citi....a je to moj nazor aj v tmto pripade asi...ale si asi dobre dievca a boli radi ze mal niekoho fajn ako ty tak su na prdeni...
ale to tu nerozoberame ze:)
neviem ci vies...ale alkohol veci neriesi. to ze sa on "zabava" ,aj ked to ze je niekto nadraty jak doga ze si ani nic nepamata neberem ako zabavu...nemaj pocit ze o nieco prichadzas....ty si to "pretpis" teraz a to povoli kusok. jemu to dojde ked bude dlhsie triezvy, popripade ked nebude, tak bude viest ozaj kvalitny zivot...a dojde mu to este o kusok neskor lebo je to chlap a ma dlhy kabel, resp. ziaden nema.na neho sa to zosype...nevyhne sa tomu a vtedy sa budes uz zabavat ty.
ber mi ono to na cloveka dolahne aj keby nechce a bol neviem aky frajer..a bude to este horsie pre neho, lebo to bude jeho vina co si narobil a nabali sa mu cestou na to aj este nieco ine...
a to ze ukazuje ze je teraz "zly chlapec" len tebe nahrava a dokazuje ze si dobre dievca...a kto ma v hlave nieco ako mozog...mu to dojde. a zvysni ludia ti nestoja za zamyslenie, rozpravanie a pod...
ale to tu nerozoberame ze:)
neviem ci vies...ale alkohol veci neriesi. to ze sa on "zabava" ,aj ked to ze je niekto nadraty jak doga ze si ani nic nepamata neberem ako zabavu...nemaj pocit ze o nieco prichadzas....ty si to "pretpis" teraz a to povoli kusok. jemu to dojde ked bude dlhsie triezvy, popripade ked nebude, tak bude viest ozaj kvalitny zivot...a dojde mu to este o kusok neskor lebo je to chlap a ma dlhy kabel, resp. ziaden nema.na neho sa to zosype...nevyhne sa tomu a vtedy sa budes uz zabavat ty.
ber mi ono to na cloveka dolahne aj keby nechce a bol neviem aky frajer..a bude to este horsie pre neho, lebo to bude jeho vina co si narobil a nabali sa mu cestou na to aj este nieco ine...
a to ze ukazuje ze je teraz "zly chlapec" len tebe nahrava a dokazuje ze si dobre dievca...a kto ma v hlave nieco ako mozog...mu to dojde. a zvysni ludia ti nestoja za zamyslenie, rozpravanie a pod...
Napísal 05 January 2009 - 19:18
je to hnusne z jeho strany ze ta tak trapi mal by ti nehat vydychnut a po dlhsiom case sa skamaradit ked to budes mat za sebou popripade budes lubit ineho a myslet uz na uplne ine veci a to co bolo brat iba ako pekne spomienky za ktore dakujes ....takto to nejde musis sa oddelit ...vypnut ho a snazit sa odreagovat ja som si v minulosti vela veci riesil ze som sa isiel vybehat .... hudbu do ucha a behat a celi svet mat tu chvilku u riti :) strasne mi to pomohlo v zlych chvilkach a aj ked som teraz stastny tak sa rad idem takto odreagovat
Napísal 08 January 2009 - 16:24
po prvy krat sme sa rozisli tak isto zo dna na den, presne si pamatam co mi vtedy povedal: "vies, uz necitim zimomriavky, ked sa s tebou bozkavam" znie to mozno smiesne a povrchne ale bolo to tak... po rozchode sme ostali najlespi kamarati, on sa vtieral, ja som ho ignorovala. nas kamaratsky vztah bol vtedy ako na horskej drahe... obcas sa stalo ze som uz nemala sil a bolo mi z toho vsetkeho nanic... kedze sme boli v denodenom kontakte dali sme sa po case dokopy... asi zacal citit zimomriavky :D
Napísal 10 January 2009 - 02:18
vztah so spoluziackou a priznanie "uz ta nelubim" - zazil som oboje - boli to sice u mna dva vztahy, konce dvoch roznych vztahov, ale beztak, jedno horsie od druheho. je to strasne. viem, ako sa citis :( ale som teraz rovnako bezradny, ako som bol vtedy.
Germaniawerks®
Napísal 10 January 2009 - 14:05
Moj nazor je... a priklanam sa k vacsine.. nekominikovat... aspon tak dlho ako to pojde... a resp ako som uz raz pisal ... skus si najst nieco ine.. co ta bude viac zabavat ako mysliet nanho ... a kamaratku mu zbytocne nehraj ... lebo to aj tak nebude fungovat ...
Napísal 11 January 2009 - 17:35
Nic sa nemeni... stale je to rovnake... ani trochu to neprestalo boliet. A preco? Pretoze je stale pri mne. Keby som do dokazala vystrelila by som jeho alebo seba na mesiac, aby som ho konecne prestala vidat. Nikdy mi nepovedal vetu: "Uz ta nelubim" Stokrat som ho vyzyvala aby mi to povedal, ale on len mlcal. Jedine na co sa zmohol bolo ze sklopil zrak. Chcem mat uplnu istotu ze laska tam uz z jeho strany nie je. Kazdy den mi ale dava dovody na to aby som si myslela, ze mu na mne zalezi a ma ma viac nez rad. Preco to robi? Aj ked sa mi to paci, nechcem aby to robil, lebo to nema zmysel. Len mi dava nadeje, ktore su zbytocne. Bojim sa buducnosti a vsetkeho co pride...
Napísal 11 January 2009 - 18:11
skus sa s nim porozpravat.povedz mu ako ta to vsetko nici ako moze byt taky sebec a mysliet iba na seba.a ak to nepomoze tak ti nezostava nic ine len ho uplne ignorovat nevsimat si ho vyhybat sa mu ako to len pojde..mas to tazke ked chodite do tej istej triedy ale da sa to aspon do urcitej miery.odsadni si dalej cez prestav nesed v triede...dufam ze ti to aspon trosk pomoze..drzim palce:)
- (9 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať