Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa Ohodnotiť článok: -----

#101 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 31-December 08

Napísal 25 January 2009 - 23:34

wrawis isto mudro... clovek netuzi po tom co kedykolvek ma. ja som si toho wedoma ale stale robim tie iste chyby. vies co je hrozne, ze sa twari ako najvacsi trpitel, ktoreho som brutalne podrazila a preto si mam vazit to ze sa somnou vobec kamarati, ale jeho doveru som uz stratila
0

#102 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:38

kiez by to chcel vsetko olutovat a prosit ma on o odpustenie... to by som chcela
ale on neda na sebe na javo ze sa trapi, ze sa hnewa, w triede sa bude spravat tak ze si ma nebude ani wsimat, to je wzajomne, wed ani ja jeho, ale bude ma to provokovat, ako bezstarostne sa bude rehotat a ja to budem pocut. blee
0

#103 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 25 January 2009 - 23:40

pozri jenny citam vsetko co pises a poviem ti tolko....aj on ta lubi tak ako ty jeho....ale kym sa budes spravat tak ako teraz pises....nikdy to neprizna....skus sa s nim prestat kamaratit...a kontaktovat.....a skus zistit ci si len zajatcom cohosi co skoncilo alebo ho este lubis....lebo ked s nim uz nebudes kamoska....bude on ten co hlada zamienky na kontakt...a casom za tebou dolezie.....no moze sa stat ze az potom si uvedomis ze je neskoro...ze znicil vsetko co si k nemu citila....
0

#104 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:44

mas pravdu, dakujem. teraz som uz wazne odhodlana prestat sa s nim akoze kamaratit. mam na to adekvatny dovod, strasne ma dnes urazil, a ja nie som lopta do ktorej si moze len tak kopnut. ano kopal do mna welakrat, ale s tym je uz koniec. mam este nejaku hrdost, aj ked mi ju uz wyrazne posliapal, este mi kusok z nej ostalo
0

#105 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:44

v triede...ked sa smeje smej sa ja ty:-))ukaz a davaj mu najavo,ako ti je lahostajny:)) nech on sa citi nanic z tvojho smiechu:-))mozem sa opytat jenny z ktoreho mesta si?ja mam totiz syna v tvojom veku:-)))tak dufam ze to nie o nom sa bavime:-)))ale to len zartujem trochu na odlahcenie.-)
0

#106 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:46

som z Oravy... a hadam to nebude tvoj syn :D
0

#107 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:48

budem ti drzat palce jenny....mam tu kontakt na icq...kedykolvek mi mozes napisat ked budes chciet nieco ...naozaj sa nedaj ponizovat....vies kolko chalanov este je na svete?? tak sa zacni usmievat....a mysli na to,,ze clovek by mal venovat svoju pozornost tym co za to stoja....on je podla mna este v puberte ked sa sprava ako rozmaznane decko...a on za tvoje trapenie nestoji...nechaj ho napokoji nech dospeje:-))potom pochopi ako sa choval...
0

#108 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:48

no ja nie som z oravy:-)) ale keby to bol moj syn tak ho nakopem niekde asi:-)))))
0

#109 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:50

:D :D drz mi teda palce aby som to zvladla a dokazala ignorovat ho! on ani netusi co vo mne straca
0

#110 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:51

ale vystihla si to ! je strasne rozmaznany uz od malicka mal vsetko co chcel... a ktomu je najmladsi synacik... no isto dieta je to
0

#111 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:52

nemaj obavy...on to coskoro zisti...najskor sa bude tvarit tvrdo a urazat ta popripade inak trapit....a ked to nezaberie a vydrzis....tak skrotne bude uz len pokorne on ziadat:-))
0

#112 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:54

ano bude ma urazat a trapit, to musim zwladnut. bude to tazke no je nacase zmenit postoj, ja som sa naozaj snazila ale moja snaha wysla na wnivoc
0

#113 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:55

no vidis ...mal co chcel....a on sa teraz chce hrat na tvrdeho a v tebe nasiel super objekt ako si dokazat aky je ziadany:-)))nedopraj mu ho...nech pochopi...ze kazdy clovek musi nieco obetovat aby nieco ziskal....doteraz nemusel aj teba ma a on to vie.preto ta tak vyuziva na uspokojenie svojho ega....
0

#114 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:57

presne ked zmenis postoj,aj on ho zmeni...uvedomi si co stratil..a bud obaja budete stastni s niekym inym....alebo sa date do kopy...ale nechaj ho nech aj on zabojuje o nieco...
0

#115 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:58

keby som bola ja na jeho mieste, vyuzivala by som si wsetky tie vyhody, proste mat super kamarata ktory je wzdy po ruke ked chcem, ktory na mna nedopusti, ktory ma uzanwa a na ktoreho sa mozem wzdy bezproblemov obratit, takze co sa cudujem, sak wie wyuzit situaciu
0

#116 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:59

teraz si uwedomujem ze okrem wtierania od rozchodu nebojowal o nic, wse som mu dala ako na zlatom podnose :(
0

#117 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 26 January 2009 - 00:02

no a preto o to nestal....nemal o co stat vlastne ved si mu vsetko dala....okrem jedneho....prilezitsti trapit sa nad tym ze ta nema....tak sa necuduj ze nevie ake to je bolestne...ved to nezazil....vzdy ta predsa mal...pokornu ospravedlnujucu...vzdy pritomnu....Zmen to ...a uvidis ako sa zmeni aj on:-)))
0

#118 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 26 January 2009 - 00:07

fakt moc moc dakujem! hadam sa zmeni, ja necakam ze budeme opat spolu, chcem aby si uwedomil co stratil a lutoval to. ja od dnes zacinam s inym postojom, s postojom ktory mi dufam pomoze. idem si uz lahnut, dnes ma totiz caka novy zaciatok. dakujem ti este raz za rady, moc mi pomohli, dodali mi wela odwahy a sily. dobru noc, ozvem sa ako wsetko dopadlo a aako sa sprawal
0

#119 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 26 January 2009 - 00:11

Prajem ti nech ti to odhodlanie vydrzi:-)))dobru noc...pridem sa pozriet obcas ako sa ti dari:-)maj sa krasne.:-))nezabudni vstavat s usmevom na tvari:-))ved zivot je aj tak krasny:-))pa
0

#120 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 26 January 2009 - 00:12

:) dakujem
0

• (9 Strany)
  • +