Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa Ohodnotiť článok: -----

#121 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 26 January 2009 - 15:48

Apokalypsa - spravne, zivot je krasny aj napriek jeho ciernym strankam, alebo chvilam. Ale treba si to uvedomit. Co bolo bolo, dolezita je pritomnost a blizka buducnost a nie minulost. Minulost sa musi brat ako hotova vec a nikdy netreba spochybnit rozhodnutia v minulosti, je to to najhorsie co pre seba moze clovek po psychickej stranke spravit. To ti hovori clovek, ktory toho dost pokaslal a teraz zacina odznova. A to je prave to, vzdy mozes zacat odznova a nikdy nie je neskoro na sebarealizaciu ci uz vo forme splnenia snov alebo novych este neobjavenych veci v zivote.
0

#122 Užívateľ je offline   Braňo Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 88
  • Dátum registrácie: 08-July 08

Napísal 26 January 2009 - 15:56

Jenny
Stalo sa mi niečo podobné,dala si mu všetko a on si to prestal vážiť.Je málo vyzretý a raz toho oľutuje ako to olutovala moja bývalá priateľka.Dávala o sebe vedieť a ja som to ignoroval,úplne som zo dňa na deň spálil všetky mosti a začal nový život s novými cieľami,ktoré sa mi daria.Teraz začina byť somňa opäť sebavedomý muž,ktorý na sebe tvrdo pracuje a ženám sa zase páčim,lebo predtým somňa ona urobila trosku,citovo ma vysávala a to jej robilo dobre ě som na nej závysli.Nikomu to neprejem vo vzťahu zažiť,lebo je to akoby ste boli otrokom proti svojej vôli
0

#123 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 31-December 08

Napísal 26 January 2009 - 18:11

dnes som zacala hned od rana s novym pritupom. samozrejme netrwalo dlho a hned bol pri mne, spraval sa ako by sa nic nestalo, to ma napalilo este viac. bola som k nemu hnusna, ale ked som si spomenula ako ma wcera urazil, bola som este hnusnejsia. zacal sa ohrabawat takymi sprostymi wyhoworkami typu, ze on to tak nemylel, a ze mu to w afekte nechtiec uslo s ust. no pekne. powedala som ze wsetko ma swoje medze a ze tie moje prekrocil. ale no, neodradilo ho to a stale cosi riesil, wypytowal sa, obimal ma a bolo mu asi fuk ze som k nemu bola totalne surova. po skole som rychlo zdrhla prec, ked som prisla na net hned zacal pisat ze ci je wsetko ok a podobne. no nech si chaln nemysli ze jeden den a dost. bude sa musiet este wela krat ponizit aby som sa spravala ako tak milo....
0

#124 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 26 January 2009 - 18:50

Pocuj Jenny, ty si nevies drzat odstup od neho. V skole este ako tak chapem, ze sa ho nevies zbavit. Ale preco ides po skole hned na net? Kasli na net. Alebo aspon nechod na chat/ICQ/Skype a podobne somariny, kde ta on moze najst. Daj si aspon tyzden volno. Vsak on ta monitoruje. Ked uz v skole nemas sancu na sukromie, tak aspon po skole, ked si sama nech na teba nevidi. Takto ta kontroluje. Daj mu pocitit nevedomost. Je to silna zbran. Stale mu davas dovod a podnet na to co on robi. Hrajes podla jeho pravidiel a jej jedno ako sa budes k nemu spravat.
0

#125 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 26 January 2009 - 19:12

to je pravda. snazim sa byt twrdsia ale aj tak si zapnem ICQ... skusim mu dat aj pocit newedomosti a budem radsej invisible. wdaka moc
0

#126 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 26 January 2009 - 23:52

SOUNDLIFE.............mas vo vsetkom pravdu a niet k tomu co dodat:-)zdielam tvoj nazor....no ten nazor... kazdy ziska len na vlastnych skusenostiach.....darmo ho budes hovorit niekomu kto este nezazil nieco z coho by ho ziskal.....dufam ze si ma pochopil spravne....
0

#127 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 26 January 2009 - 23:54

Ahoj Jenny...je fajn ze ta neopusta odhodlanie:-)))len sa nedaj...
0

#128 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 27 January 2009 - 13:55

Apokalypsa said:

SOUNDLIFE.............mas vo vsetkom pravdu a niet k tomu co dodat:-)zdielam tvoj nazor....no ten nazor... kazdy ziska len na vlastnych skusenostiach.....darmo ho budes hovorit niekomu kto este nezazil nieco z coho by ho ziskal.....dufam ze si ma pochopil spravne....

Myslim, ze som ta pochopil velmi spravne.:) To je velka pravda.
0

#129 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 27 January 2009 - 18:36

ahojte... jasne ze mate pravdu, wed ste skusenejsi...:) a ja tu preto hlaham pomoc a rady. dnes som na icq cely cas invisible, uwidim co to sprawi. dufam ze ta nevedomost je naozaj silna zbran...
0

#130 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 27 January 2009 - 19:41

Je, pretoze to v tom druhom vyvolava otazky na ktore nevie odpovedat. Ale treba vydrzat. Den je len den. Po tyzdni to bude este lepsie. Ak vydrzis den, tyzden tak potom aj mesiac a tym padom si panom uz ty.:)
0

#131 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 290
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 27 January 2009 - 23:31

u mna uz to bude skoro rok co som vydrzal ale furt sa necitim ako pan :D
0

#132 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 27 January 2009 - 23:46

x-guy said:

u mna uz to bude skoro rok co som vydrzal ale furt sa necitim ako pan :D

ja som na tom rovnako po roku a pol:(
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#133 Užívateľ je offline   Unbeloved Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 09-December 07

Napísal 28 January 2009 - 08:30

kubik said:

ja som na tom rovnako po roku a pol:(

...a to koľko ste boli spolu, že po roku a pol si sa z toho nedostal? Ja som bol so svojou ex necelých 15 rokov a prešlo ma to po 15 mesiacoch ...tuším by si mal vyskúšať niečo iné, čo funguje. U mňa zabrala "práca, práca a ešte raz práca" a nový objekt, ktorý nemôžem ani len spoznať pretože je zadaná :D ale prekrásna. Alespoň viem, že musí byť aj daľšia ...tak idem hľadať :D
0

#134 Užívateľ je offline   2617 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 25
  • Dátum registrácie: 13-January 08

Napísal 28 January 2009 - 13:44

No tak uplne suhlasim s Apokalypsou, ze chalani si zacnu vazit baby az ked o ne pridu..az vtedy pochopia co spravili....ale vtedy je uz neskoro...ked sa somnou rozisiel chalan tak som bojovala o jeho lasku ako sialena..poniovala som sa ako sa len dalo.. az casom som pochopila ze ako som sa dokazala ponizit kvoli chlapovi ktory si ma nezasluzil..ale neskor sme sa aj taky dali dokopy a boli stastny ale pred 3 mesiacmi som sa s nim rozisla ja po 5,5 roka..aj ked to nebolo lahke rozhodnutie....a bol si isty ze ja to nedokazem...sa s nim rozist..a Jenny len si musis povedat ze niesi ziadna hracka s ktorou sa mozno zahravat...ze budes skakat tak ako on piska..ked sa lubite tak budete stastny spolu ked nie teraz tak v buducnosti - ak to je ta prava a skutocna laska..a nepozeraj do minulosti, lebo tu uz nezmenis..ale do buducnosti tu mozes oplyvnit jedine ty sama...joo tak sa drz...a maj od neho odstup nech zisti ze dokazes zit aj bez neho
0

#135 Užívateľ je offline   Wanda Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 28-January 09

Napísal 28 January 2009 - 14:34

Ja som na tom podobne, navyse to velmi cerstve. Rozisla som sa s nim len pred par dnami a cele dni len placem, uz si zakazujem dalej plakat ale keby to bolo take jednoduche. Zistila som, ze ma podvadza, radsej som mu nemala citat tie smsky ale uz je neskoro ale na druhej strane mi to aspon otvorilo oci. Samozrejme, ze zatlkal ale nakoniec sa mi priznal, vraj s nou ale nespal, pozna ju len par tyzdnov... To je uz ale jedno... A ked mi napisal , ze nevie co ma robit a koho chce, tak ma to zase uplne polozilo. Ale ked ja ho nedokazem poslat do certa a viem ,ze sa pred nim ponizujem ked ho prosim ale neda sa to.... Keby som len vedela co mam robit... Navyse je zo zahranicia a odchadza o dva mesiace a vzdy som vedela, ze to nema buducnost, napriek tomu ho vsak lubim ale ked viem , ze tu bude uz len dva mesiace, tak s nim este chcem byt .... ja viem, asi som hlupa ale neviem si pomoct
0

#136 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 28 January 2009 - 15:05

ja som sa dnes pre zmenu dozvedela ze moj ex sa chysta do jedneho nemenovaneho disco klubu... je to najvacsi kurvinec v regione. no hruza. je to totalna banalita ja wiem, ale len ta predstava ako sa bude pohybovat medzi polonahymi kockami mi robi mraz po chrbte. ja sa starsne bojim, nehorazne. nie som na to vobec pripravena, ze by tam s niekym poriesil, je to velmi cerstve. bojim sa tak velmi! najblizsie dni akoby sa s jeho akciami vrece roztrhlo. ano ja wiem ze uz nie som jeho priatelka, a ze mu nemozem nic zakazowat. to by som si ani nedovolila, wed by to bolo trapne. prosim poradte mi ako mu nejak ukazat, ze ak si vybral kamaratov a alkoholicke akcie u mna brutalne klesa! chcem mu to dat najawo tak aby som nemusela priamo naznacit ze mi to vsetko tak vadi. lebo ak by som to tak urobila, namyslal by si o sebe este viacej. som taka nestastna :(
0

#137 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 28 January 2009 - 16:37

Jenny, opat tahas za kratsi koniec ty. Nedavaj mu naznak nicoho, on si to proste nezasluzi. Ty ho nepotrebujes k zivotu. :) Naozaj nie. Pokracuj dalej v tom co si zacala, nic ine ako cas a kamarati ti nepomozu. Budes mat stale vycitky svedomia, budes si spytovat minulost a hladat chyby, ktore si urobila ty hoci si ich ani neurobila. Takto mozes pokracovat velmi dlhy cas az nakoniec zistis, ze si zabila kopec casu zbytocne. Nesud sa, je to ta nahorisa vec na psychiku. Mysli v pritomnosti a mnulost nechaj za hlavou, zober si z nej to pekne, to pekne ta posilni. Este par mesiacov a stratis ho z oci, to bude prvy dobry krok. Bude lepsie, uvidis.:)
0

#138 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 28 January 2009 - 17:08

nerob si tazku hlavu z toho jeho hyrenia..ono to tak byva ze ked sa chalan rozide chce si prvom rade uzit slobodu plnym priehrstim, ale toho po case prestane bavit a uvedomi si ako mu chyba ta istota ktoru mal pri tebe...a potom ty budes tahat za ten dlhsi koniec:)
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#139 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 28 January 2009 - 20:38

... myslite ze je mozne aby ma ten chlap este lubil?...
0

#140 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 28 January 2009 - 21:08

Tazka otazka, ale este je moc mlady na to aby bol citovo vyzrety. Hlavne ak sa sprava tak ako to opisujes.Ale vzdy su dve strany a my tu jeho nepozname, takze nie je to az take objektivne. Horsie je, ze ty chces aby ta este lubil, preto sa tak trapis. Precitaj si svoje prispevky a zistis, ze sa vlastne len stazujes, robis presne to co robia ludia ked maju problem, vyrozpravaju sa, ale pride to do bodu, ked sa to zacne dookola opakovat a tym padom sa ani ty nepohnes z miesta. Ty nehladas riesenie, ty ho poznas, ale zatial ho nevies pouzit. To je skusenost, ktora ti da do zivota nieco. Bohuzial. Je mozne, ze este niekedy budete spolu, je mozne, ze uz nikdy ale nezabudaj, prvy krok je odpustenie a zaroven uvedomenie, ze ty nie si zavisla na tom druhom. Si samostatna osoba, ktora ma zivot pred sebou!:)))
0

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok