Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa Ohodnotiť článok: -----

#141 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 28 January 2009 - 22:42

Som rada ze si ma pochopil:-)) nakoniec ...aj ked sa hovori.ze mudry sa uci na chybach inych...adt.....niet nad vlastne skusenosti...tie najviac vedia zocelit,a poucit...pekny vecer prajem...
0

#142 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 28 January 2009 - 23:12

JENNY......napriek vsetkej bolesti co prezivas by si nemala zabudat na jednu dolezitu vec........nic co sa cloveku v zivote stane ,nie je negativne ani pozitivne.....je to len take...ako to clovek vnima.....ty chces len jeho a trapis sa......no na druhej strane...mohla by si to vidiet aj tak....ze ten chalan nestal za to aby si ho milovala......a v tom pripade je lepsi rozchod skor...ako neskor........povedz uprimne.....citila by si sa s tym clovekom po tom vsetkom este stastna pokojna a vyrovnana????......nemysli len na lasku...ale mysli aj objektivne ako by si sa citila keby ste sa este dali dokopy?? nebolo by medzi vami vela tazkych spomienok?vycitok? malo by to vobec vyznam??..........vies hovori sa...ze clovek by mal venovat svoju pozornost ludom,ktorí za to stoja.....stoji este on za tvoju pozornost?
0

#143 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 290
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 28 January 2009 - 23:44

no kubik je to pekne v hajzli ale tak verim ze ono sa to raz podda,jak u teba tak aj u mna neda sa predsa cely zivot plakat nad jednou, teda dufam, to by bol asi nahovno zivot, podla mna by malo stacit zazit nieco silnejsie ako bolo to s nasimi byvalymi a malo by to prejst...

Jenny a ty by si mala tiez niekam vyrazit a zazit nieco nove, lebo toto nema perspektivu, poloz si otazku ci chces naozaj byt s niekym kto je taky nestali? ...tam vonku je vela chalanov ktori ti mozu dat o com sa ti ani nesniva, tak chod a najdi ich...

a este nieco podla mna ho nemilujes len si to myslis...bud silna a zacni myslet na seba a na to co chces, a hlavne je zbytocne to hladat tam kde to nikdy nebolo, neviem kolko rokov si to tam hladala, ale tusim to bola dost dlha doba, myslim ze by si mala ist hladat inde...
drz sa
0

#144 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 31-December 08

Napísal 29 January 2009 - 16:31

dakujem... ja som zmatena... ale nacham to uz tak, nejdem uz nic riesit, lebo tu sa riesit uz nic neda. neoplati sa to... vkladam do toho privela energie, ktoru ale potrebujem na ine, mozno dolezitejsie veci. ale dufam ze chapete moju potrebu rozprawat o tom... je mi lepsie ked sa s tym mozem s niekym podelit. nemohla by som zit a dusit w sebe wsetko to, co sa mi deje.
0

#145 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 29 January 2009 - 16:52

...jasne vyrozpravat sa z toho velmi pomoze..ale lepsie bude ked enrgiu budes vkladat do inych veci a nie je stale rozoberat preco?keby?....skus sa naplno oddat nejakemu konicku, alebo sa viac venuj skole..proste len rob nieco pri com nebudes nad tym rozmyslat, to je najlepsi liek..a ver mi, viem o com rozpravam!!!
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#146 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 29 January 2009 - 17:57

Spravne Jenny, presne ako som povedal. Ty vies co mas robit. Ono to potrva a je lepsie to nedusit v sebe. Ale zo skusenosti viem, ze ludom okrem prejavenia sucitu treba dat najavo aj kritiku. Pretoze lutostou si nepomozeme, ba dokonca stiahneme aj ostatnych.:( Tu zase viem ja o com hovorim.
0

#147 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 29 January 2009 - 18:03

lutost je ovela horsia ako kritika... kritika ta donuti nieco robit, pricom lutost nie.
0

#148 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 31 January 2009 - 17:27

ten cas sa tak pomaly vlecie.... ked je clowek sam uwedomuje si kazdy moment :(
0

#149 Užívateľ je offline   Cica01211 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 22-December 08

Napísal 04 February 2009 - 22:22

Mna chalan nechal po 3rokoch,aj pol...ale niekedy som rozmyslala,ci ma vobec lubi..ked od neho neboli take neznosti,ako su francuzaky..nezne bozky na krk..zmohol sa tak na obycajne pusy...letme dotknutie pier..alebo ma bozkal len ked mal vypite....na zaciatku mi to ani tak nevadilo..brala som milovanie ako prejav lasky,ale neskor uz ano..pobozkal ma len vtedy,ked som mu to povedala,potom bol zase taky isty...vzdy bol vo vztahu ten pasivnejsi a ja zas ta dominantnejsia...chcela som ho v juni nechat...lebo boli sme na vylete v lese...jeho segra dostala od frajera pusu..zavidela som jej...aj ja som chela pusu od svojho frajer..on mi ju nechcel dat,ze on mi da pusu,ked bude on chciet...chcela som mu dat pusu ja...on sa uhol...vecer o 22.00 dopaleny prisiel za mnou kvoli tomu,ze som ho chcela nechat..isli sme do baru..zacala som hovorit-porovnavala som nas vztah s jeho sestrou-ze oni sa bozkavaju a my nic-on mi povedal-hadame sa len kvoli takym hlupostiam,len kvoli bozkom,vycitala som mu,ze preco spolu este nebyvame,ze jeho sestra s frajerom uz davno spolu ziju-on-ze ci si myslim,ze ten byt plati len jeden,zacal segru s frajerom ohovarat,ze sa hovno maju dobre,len same dlhy,ze len hraju,ze su dokonaly par,nakoniec vsetko uzavrel tym,ze jeho lasku mam...myslela som,ze sa zmeni,bude nezny...nic...bol raz u mna..prisiel,sadol,ziadna pusa...nastvala som sa,isla som k pocitacu na 15min...on prisiel potom za mnou..vo dverach zostal...chcela som ho pobozkat...on sa uhol..vravel-ze uz ide,lebo este nieco ma..ja nasrata kvoli tej puse som mu povedala-na tu chvilu si tu nemusel vobec prist...den na to v sobotu som mu volala,ze ci sa v nedelu uvidime..on,ze idu s rodicmi na vylet...ze este nevie,ci sa stretneme,ze sa mi este ozve...v nedelu som prisla rano k nemu domov...jeho rodicia mi povedali...ze je so segru a jej frajerom na stanovacke asi tak 15min od nas.Bola som smutna,preco neprisiel pomna...za hodinu prisiel moj frajer so segru a jej frajerom...Keby som neprisla ja za ni,tak stravim nedelu doma ...Zostala som s frajerom u neho doma sama...sadla som mu na kolena..mala som tricko so sexi vystrihom...on sa mi pozrel do neho...odhahoval ma od seba...vravel-prestan,lebo po tebe skocim...naznacoval mi slovami rozchod...ze ako to chcem riesit...ci sa zmenim...v spravani...ja som sa s nim nechcela hadat,lebo som vedela,aky je urazlivy..tak som zobrala vinu na seba...slubila som mu,ze sa zmenim...chcela som sa s nim milovat...on povedal-tak sa mi zda,ze ma mas len na sex..raz sme sa tiez kvoli niecomu pohadali...chela som ist knemu byvat-pisala so mu to,aj to,ze ak to so mnou mysli vazne,tak preco mi to uz davno nenavrhol-on mi napisal-nemyslim to s tebou vazne,asi spolu nebudeme byvat..neskor sme sa stretli..on sa chcel rozist...vravel-najdi si niekoho ineho,nechcem ti ublizit,ani ta sklamat,ani sam seba....raz sme sa mali stretnut v sobotu,aj v nedelu o 15.00-bolo 16.00-on nikde-nasrata so mu napisala,ze nech si zo mna nerobi srandu-on napisl-ze co mu vypisujem za picoviny,vsak sme sa dohodli,ze sa stretneme okolo 16.00,neprisiel...na konci jula prisiel na pol hodky-vravel-chcem sa rozist-ja nie..ze preco...vsak som k nemu dobra-on-niekedy to az prehanas...o styri dni prisiel na 15min.-vravel chcem sa rozist...ja som sa rozplakala..on sa mi vysmial do tvare-povedal-boze,zas sa necham prehovorit..odisiel..raz v piatok sme sa milovali..o dva dni isel s inou babou na hody...ruka v ruke...kamki mi to povedali..hlavne,ze sa ma ten isty den pytal,ci idem na hody-ja som mu povedal,ze bez neho sa mi nechce ist...potom na druhy den som mu volala,pytala sa nato-on,ze bol na hodach,ze sa uz nepameta,ze uz nevie..Kamoska mi povedal dalsie podrobnosti.Volala som mu,opytala sa ho na to-on mi povedal-mam prist a jednu ti prijebat?chces?Ja som mu pisala,ze sa nenecham podvadzat atd.Volala som mu,on,ze ma chut vstkych povrazdit..ja ci aj mna-on-aj teba,ze ho tu uz nic nedrzi-ja ci aj ja-on-ani ty.ze nas vztah nema zmysel atd.Po dvanastich dnoch sme sa stretli,povedal,ze ide na mesiac do anglicka,ale ze mi tam vybavi miesto a vrati sa po mna..pisali sme si v pohode..aj o byvani sme sa bavili..n,ze to sa este dohodneme..po troch tyzdnach so m cakala,ze mi aj zavola...vycitala so mu to...potom som sa mu ospravedlnila..on nic...neskor som mu napisal,ze ked mu nestaci moj respekt a laska k nemu,tak zbohom a ze ak si to rozmysli,tak ho tu cakam..ozval sa po24 dnoch,ze to nema ziadnu buducnost..ze sa stale hadame...ze sa tu zoznamil s inou,ze mu strasne pomaha..ze sa na Sr uz nevrati...o dva mesiace na to,som stretla jeho kamosa s frajerkou..ti mi povedali,ze bol s nimi na opekacke aj s nejakou Mirkou,ze im povedal,ze sa so mnou uz rozisiel...,ze v ziadnom anglicku vobec nebol...nechapem,ako to,ze mi v polovici juna hovoril,ze jeho lasku mam a uz na zaciatku jula bol inde s inu babou...spoluziacka mi pisala,ze ho vraj v juni videla s nejakou blondinkou na hodach v inom meste..2 mesiace po nasom rozchode som sa dozvedela od byvaleho pod cudzim nickom na nete,ze bude onedlho otcom...neskor som na pokeclive videla jeho na fotke s jednou babou v objati..tancovali na sladak-datum-14.12.2008.To sme spolu este stale chodili...nechapem..v polovici juna mi hovoril...ze jeho lasku mam..a v decembri sa dozviem,ze bude onedlho otcom..napiste mi svoj nazor,prosim...na toto...aj na neho..dik
0

#150 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 04 February 2009 - 23:30

...bud rada ze si sa s nim rozisla, tod sio
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#151 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 05 February 2009 - 08:35

Na takyto prispevok ani neexistuje nazor. Pocuj, ja sa len cudujem, ze si s nim tak dlho bola. Este k tomu sa ti vyhrazal, hoci iba slovom ale to staci. Vies, jedna vec je, ze clovek nedava najavo svoju nehu, to moze byt ovplyvnene jeho minulostou, ale druha vec je ked ta podraza na kazdom moznom kroku a ocividne ti velmi dlhu dobu klamal. Nad takymto clovekom si ani len nelam hlavu. No zivot je aj takyto.Hmm...
0

#152 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 05 February 2009 - 14:02

co sa stalo, Jenny, preco si vymazala svoje prispevky?
Germaniawerks®
0

#153 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 05 February 2009 - 21:46

musela som... bojim sa ze by sa dozwedel ze tu pisem... to by ale dopadlo... :(
0

#154 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 05 February 2009 - 21:49

ale chyba mi to... vase prispevky...
0

#155 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 05 February 2009 - 22:06

ahoj Jenny ....tak ako sa dari?
0

#156 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 05 February 2009 - 22:46

ahoj... no je to take hocijake... je welmi mily... strasne... sprava sa ku mne nezne a je pozorny... dnes ma dokonca nazval "mucko" hned sa ale spamatal a osprawedlnil sa ze mu to uslo. no .. ale stale trva na svojom ze laska uz pominula... ibaze aj okolie si vsima jeho spravanie a dost sa cuduju ze sa takto ku mne sprava. tak nezne. nedokaze len tak pri mne sediet a nedotykat sa ma, nehladkat ma... ja mu urcite neprejavujem take neznosti. ale paci sa mi ako sa snazi... ked ho odbijem... snazi sa oo nieco viac. no samozrejme ze nie je wzdy tak dobre. su aj chwile ked sa sprawa ako nejaky magor... je to tak pol na pol... :/
0

#157 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 05 February 2009 - 23:18

Mal som taky pocit, ze si to zmazala z nejakeho zvlastneho dovodu. No, ok. Tympadom vedia len zainteresovany o com tento topic je.:) Rob veci tak aby si si zbytocne neublizovala. Akoze to dotykanie, je trocha prehnane. To by som asi nestrpel. Aale je to len tvoja vec. :)Drzim palec

Podaj info ako to pokracuje.
0

#158 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 06 February 2009 - 18:07

tak som rada Jenny ze aspon nejaky ucinok ma tvoje rozhodnutie:-)) drzim ti palce,nech ti to dopadne ako si zelas.....ale...pises tu o nom....no ako to zvladas ty? este stale si presvedcena ze je jediny?je to pre teba stale take tazke?
0

#159 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 06 February 2009 - 18:58

nie je jediny... nie je moj. ano je to pre mna stale tazke. do kelu niekedy mam take stavy, ze len placem. ono okolie ma obdivuje, ze to tak fajn zwladam. ale nik newie co sa somnou deje ked som sama. to nik netusi :( stale sa pytam preco som wzdy trpela len ja w nasom vztahu, ked som taka dobra a skvela ako mi to stale opakoval a opakuje
0

#160 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 10 February 2009 - 02:04

ako to pokracuje, Jenny?
Germaniawerks®
0

• (9 Strany)