Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa Ohodnotiť článok: -----

#161 Užívateľ je offline   Cica01211 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 22-December 08

Napísal 10 February 2009 - 13:03

Stale nemozem zabudnut na byvaleho...chodili sme vyse 3rokov a dozvedela som sa,ze sa potajomky stretaval s inou babou,aj s nou spal...spaval s nami obidvoma..a coskoro bude mat s nou dieta...pisala som tej babe..ze ju podvadzal...spal so mnou...aj som jej napisala,ze spal so mnou-napr.15.8.2008-ona mi odpisala,ze vtedy so mnou nemohol spat,lebo bol v praci(on jej to urcite tak nakecal)dalej mi pisala,ze ak by aj bola pravda,ze so mnou spaval,tak preco bol taky nenasytny,ze sa spolu milovali,aj 2-3krat denne...ze vie,ze chodil s nami obidvoma naraz,ale ze sa nechcel so mnou hned rozist,aby som si nieco neurobila,dalej mi pisala,ze ju ma nadovsetko rad...,ze jej pomohol prekonat tazky rozchod s byvalym(po 6rokoch)a dalej mi pisala,ze on si velmi dobre uvedomuje,o co by prisiel,kebyju niekedy podviedol a ona by sa to dozvedela..ja som dala partnerovi vsetko,bola som k nemu dobra,tak nechapem,preco mi toto urobil...preco si nasiel inu babu...mne klamal,ze ma nikdy nepodviedol...a co ma za charakter aj ta baba,ze sa zaplietla so zadanym chalanom a prebrala mi ho a ze jej nevadilo,ze spava snami obidvoma...alebo ci je taka sprosta,ze si myslela,ze spava len s nou....
0

#162 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 10 February 2009 - 14:40

Hmm Cica, asi nasiel v tej babe to co u teba nie. Otazne je ci im to vydrzi alebo nie, ale to je uz iny pribeh. Ja sa osobne cudujem, ze si ju oslovila. Ehm, ohladom toho charakteru by som to az tak tragicky nebral. Mohla vediet, ze niekoho ma, ale nemusela. V prvom rade to bolo rozhodnutie tvojho ex a nie jej. Ak by on nechcel, tak by k nicomu nedoslo. Obvinovat tretieho, nie je spravne. Vzdy su na vine dvaja. Viem o com hovorim. Ty teraz prezivas fazu hnevu, to prejde potom pride smutok. Ale ak si zachovas hnev, aspon ta to lahsie prejde.:) Ber to optimisticky, potrebujes chalana, ktory ta podvadzal? Nie! Tak zacni zit pre niekoho ineho, hlavne pre seba.
0

#163 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 31-December 08

Napísal 10 February 2009 - 15:30

pokracuje to stale rovnako. momentalne sa ale dostal do velkych problemov a hlada pomoc u mna... :(
0

#164 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 10 February 2009 - 15:37

tak mu nepomahaj.ked sa k tebe sprava jak debil preco by si mi mala byt ty teraz oporou???Aspon sa zbada o co prisiel a co jeho stupidne spravanie zapricinilo...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#165 Užívateľ je offline   Cica01211 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 22-December 08

Napísal 11 February 2009 - 16:39

Soundlife-mohlo by to byt aj tym,ze si nasiel inu babu,ze som mu vycitala,ze je chladny a odmerany a porovnavala nas vztah s inymi vztahmi???Lebo ja som od neho nejake neznosti nemala...iba ked som mu povedala a potom bol zas taky isty...v juni mi tvrdil moju lasku mas... za 3tyzdne mi hovoril,ze si mam najst ineho chalana,ze mi nechce ublizit,ani ma sklamat,ani sam seba...myslim,ze mi to povedal preto,lebo uz vtedy vedel,ze bude otcom...lebo sa z nicoho nic vratil k fajceniu..a nechutilo mu jest...chcel si ocistit svedomie...zvalil vsetko na mna,ze je to kvoli mne...aj moju fotku niekde dal prec,lebo nebola tam..kde bola predtym..raz som mu povedala,ze s nim nebudem spat bez ochrany a ci mi bude platit antikoncepciu..on sa strasne urazil...povedal-ze spolu nemusime spavat...a ze uvidime,kto to viac vydrzi...a ked so m sa ho spytala na tu antikoncepciu,tak mi povedal,ze mi ju platit nebude...ja,ze ci je to jeho posledne slovo..on ze ano...nabuduce,ked sme sa stretli,som mu chcela dat pusu na krk,on si dal na nu ruku,spraval sa ako maly...ked som mu povedala,ci to je preto,ze som s nim odmietla spavat bez ochrany...tak mi povedal,ze nie,ze pre moje spravanie..raz sme spolu spali-ziadne bozky od neho-nasrala som sa,vyskocila z postele a povedal som mu-2.krat zase nic...on sa nasral..a povedal-ked niesi spokojna,tak si najdi niekoho vykonnejsieho,nejakeho cernocha s poriadne velkym klackom,alebo si kup viagru...myslim si,ze mal aj nejake skryte komlexy,preto si nasiel tu druhu babu,aby si dvihol sebavedomie...co ty myslis???
0

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov