Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (9 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa Ohodnotiť článok: -----

#41 Užívateľ je offline   fafova_weruska Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 11-January 09

Napísal 14 January 2009 - 19:44

no ja si myslim ze chce aby si ho mala stale rada ze ma u teba take zadne dvierka ked bude sam ... ale skus ho ignorovat daj si ho aj vsade na ete do ignoru vysvetlimu najprv ale ze niesi pripravena este sa s nim priatelit ze mozno casom a popros ho neh ti nepise....
0

#42 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 31-December 08

Napísal 15 January 2009 - 18:49

urcite ma dobry pocit.... ked vie ze ho ma niekto strasne rad ako ja... isto u mna ma pootworene zadne dvierka... wie ze ja mu wzdy otworim naruc, ked ma problemy s rodicmy, ked potrebuje pomoc... wzdy vyhlada mna.... wlastne vo mne ma poriadnu oporu. skoda len ze mam na neho strasnu slabost, a ze aj ked sa chcem zaťať, nedari sa mi to. chcem byt silna, ale som slaboch...
0

#43 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 15 January 2009 - 18:53

niesi slaboch.len ho mas rada.presne take iste dvierak si zo mna teraz robi moja byvala a tiez jej to prechadza bo ju milujem a nedokazem ju len tak ignorovat.aj ked sa snazim ale nejde to...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#44 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 15 January 2009 - 19:13

je to vsetko take zvlastne... preco sa to deje? naskor sa clovek zamiluje, preziva krasne obdobia, s danou osobou je ako jedna dusa, ako jedno telo... teraz sa citim akoby mi niekto utrhol cast tela, akoby mi chybal nejaky dolezity organ. ta prazdnota sa da zaplnit len jeho pritomnostou. ked je pri mne, ked sa vtiera... som v kutiku duse aj rada... lebo citim ze si zela moju priazen. ale na druhej strane wiem ze robim chybu, pretoze takto ho nedonutim zamysliet sa nad tym, co stratil, ked sa somnou rozisiel... a to by som chcela dosiahnut... aby si wsetko uwedomil...
0

#45 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292

Napísal 15 January 2009 - 20:34

Jeanny pocuvaj text od Petra nagyho:My vieme lubit len tych co nas lubia,byt ludsky k tym co su k nam ludia...my chceme ratat cco kto dal a ma dat,zo slepym sa o farbach hadat,kto vidi rozozna ten dar,ze mame svoju krasnu tvar.....
0

#46 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 16 January 2009 - 13:26

poradim ti to,co iny poradili mne.daj si chvilu pauzu a povedzem tyzden sa s nim niako nekontaktuj.to iste je teraz medzi mnou a mojou byvalou a zatial to celkom funguje a lepsi sa to.len tak pride na to,co stratil.iba sem tam raz za dva dni a len par viet.proste minimum aby vedel ze ma sancu a aby ti prejavil ze ta chce a potom sa vyhovor ze nieco mas a odid.hlavne s nim neprid do styku osobne,len tak telefon pripadne net a uvidis,ze to zaberie ak ta ma rad.ak nie tak sa aspon presvedcis a najdes si niekoho lepsieho
0

#47 Užívateľ je offline   Zmrzlinka Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 71
  • Dátum registrácie: 21-November 08

Napísal 16 January 2009 - 13:54

Keďže sú spolužiaci, tak bez toho osobného kontaktu to asi nepôjde... Skôr sa s ním vôbec nebaviť mimo školy, žiadny telefón, net
0

#48 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 16 January 2009 - 16:33

no ved tak to bolo myslene.neratal som ze ma zmenis skolu a bydlisko...a v skole o neho nejavit prilis zaujem
0

#49 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 16 January 2009 - 18:49

dakujem... kontakt uplne obmedzim, moze ma sice vidat v triede ale bez toho aby sme komunikovali. aj ked uz teraz wiem ze hned pri prvom naznaku ignoracie sa zacne vypytovat co sa deje a neda si pokoj kym sa to odomna nedozwie... skusim hocico... len aby sa to zmenilo a bolo to lepsie....
0

#50 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 17 January 2009 - 01:28

a ked sa ta pyta, co sa deje, co mu odpovies? a povedala si mu, ze budete najlepsi kamarati, alebo nie? pokial sa pred nim nejako nepretvarujes, ale si rovnako utrapena ako tu, tak nie je mozne, aby nevedel, co sa deje. a ak predsa, tak mu to povedz. ze deje sa to, ze sa trapis kvoli nemu.
Germaniawerks®
0

#51 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 17 January 2009 - 20:12

on najlepsie wie ako mi je a ako sa zozieram, on to wie.
0

#52 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 18 January 2009 - 11:12

no a je to tu! opat jeho stavy! vcera sme boli spolu na doucovani. UZ od rana som si ho newsimala, len som sa mu pozdrawila a nic viac. Mala som uz od rana strasne zlu naladu. Ked sme dorazili na doucovanie, prosil ma aby som na neho bola dobre, lebo ze si wsimol ze ho akosi ignorujem. Prosil ma, hadzal na mna smutne pohlady... Citila som sa strasne blbo, prezoze ja ked mam zly den tak mam zly den. Obcas som s nim prehodila nejake to slowo, ale musim uznat ze som bola naozaj odmerana. Po skonceni doucka sme sa sli najest a odcestovali sme domov. Znova celu cestu ani slovo. Videla som ako sa stale na mna diva a caka ze nieco poviem. Bol poriadne mily. No ale samozrejme ze ho to prestalo bawit. Ked som si doma zapla net, cakalo ma tam "mile" prekvapenie. Same vycitky, typu co urobil ze som taka aka som. Ze ho to uz nebavi a ze uz pochopil aku hru s nim hram. Potom prisli urazky, vraj uz je to mesiac co sme rozidení a mna to uz malo dawno prejst. Vysmial sa mne aj mojim citom. Doslova mi powedal ze v hlave nemam mozog a podobne keci. Normalne sa za to hanbim co to tu pisem, ale sama neiwem komu to powedat aby sa mi trochu ulavilo. Tak pisem vam... Zaver nasej vymeny nazorov bol, ze konci s vtieranim, ze mi dal vsetko, ze okolo mna skace ako zajacik a ja takto. Takze nakoniec som ta najhorsia ja.
0

#53 Užívateľ je offline   sonjita Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 37
  • Dátum registrácie: 05-June 08

Napísal 18 January 2009 - 19:22

ty kokso...tak on je poriadny debil..prepac ale fakt...on sa s tebou rozide on je uplny sebec a vsetko a nakoniec ty si ta zla...ja by som ho asi zabila...ja na tvojom mieste bud mu vsetko vykricim do tvare alebo mu tiez poslem take ,,mile" prekvapenie..nech sa spamata...
0

#54 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 19 January 2009 - 08:51

Jenny, ja ti zasa nedoporucujem reagovat tak ako reagoval on. Nakoniec si naozaj pripustis, ze ty si na vine, kedze ty k nemu prechovavas cit. Mozes si ublizit, aj ked by si to dotycny zasluzil.Daj mu najavo, ze on stratil, nereaguj na taketo vycitky, tym len dotycneho davas opat do pozicie nadradenosti, ak sa nechas vyprovokovat. Nasilie plodi len nasilie, ak sa nedokazete normalne porozpravat, tak sa nerorzpravajte, vitazom je ten, kto prestane reagovat na zbytocnosti. Casom to kazdeho prejde, ak nedostane odozvu. Po dlhsom case, ak budes uz uplne zregenerovana si potom mozete sadnut a porozpravat sa, ale iba ak su na to podmienky. :)
0

#55 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 January 2009 - 09:39

suhlasim so Soundlife.tiez si myslim ze je debil ale na druhej strane ho trosku chapem,lebo ja som momentalne v tej istej situacii s tym rozdielom,ze som sa nerozisiel ja s nou ale ona so mnou.takze sem tam ked sa uz cllovek stale snazi a nic to neprinasa,tak to uz nevydrzi a popise veci,ktore vzapeti lutuje al uz nejdu vratit.takze ja byt tebou pokracujem v tejto strategii nech vidi o co prisiel a ked budete obaja kludny a vyrovnany tak sa porozpravajte a vyrieste to
0

#56 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 19 January 2009 - 19:18

znova vam musim podakovat.... ano powedal mi hrozne veci, jednoducho sa citil byt ponizeny a odfajceny, tak chcel vyrovnat skore. na druhy den sa poosprawedlnowal a sprawal sa akoby nic. zakazdym to tak je, ze je hnusny, a na druhy den sa ospravedlni, ze niektore veci tak nemyslel. no napriek tomu ze to viem, a ze ho poznam, vzdy ma tym totalne vytoci. to v akej sa nachadzam situacii ma uz vycerpava. a musim wam dat za pravdu, je nadradeny, wzdy bol nadradeny. a ja sa teraz newiem z tej jeho nadwlady dostat....
0

#57 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 January 2009 - 19:43

ak si sa rozhodla,ze ho uz nechces tak mu to povedz a nevsimaj si ho potom.ak som to spravne pochopil teda.ak nie tak pokracuj v miernej ignoracii a to snad pride.aj ked neviem lebo ako som hovoril som v podobnych srackach akurat ze u nas som aj ten co sa rozist nechce.teda nechcel bo uz sme sa rozisli ale ja som iniciator znovuobnovenia nasho vztahu.a popravde len cas to nevyriesi...bo neviem ale nieco je lepsie a nieco horsie.asi to zavisi od cloveka a neda sa to zovseobecnit...tak vela stastia dalej no...
0

#58 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 20 January 2009 - 01:19

a nie je to nahodou tak, ze ani jeden z vas to nezvlada, nepochopili ste sa, doslo medzi vami k rozkolu, k nejakemu nedorozumeniu, pre ktore sa v myslienkach navzajom obvinujete z odcudzenia a nedostatok komunikacie a momentalna neschopnost empatie vam brani v zblizeni, zdielani pocitov, vzajomnom pochopeni a v prekroceni bariery? a pritom patrite k sebe. nie je cele to trapenie len jednym velkym nedorozumenim?

chcem tym povedat: skus sa na veci pozriet z inej strany. skusaj prist na to, co podla vsetkeho citi on, aky je jeho postoj v jeho ociach, co ho k nemu mohlo viest a co ho mohlo primat k tomu, ze hovoril tak, ako hovoril. spomen si na rozhovory s nim, na jeho repliky (hoci aj zdanlivo bezvyznamne), na jeho otazky, na jeho odpovede na tvoje otazky a skusaj to vsetko poobracat z viacerych stran - aky obsah a aky zmysel by azda mohli mat mimo toho, ktory sa ti zdal zjavny, ako si tie slova vtedy chapala. slova niekedy netlmocia vyznam, ktory sa im clovek usiluje dat. uvazuj o tom, ako on mohol vnimat veci vo vasom vztahu. aj samozrejme veci, ktore ste nikdy nejako neriesili, ste mohli vnimat lahko odlisne. a uvazuj o tom, co by chcel od teba resp. vo vztahu vo vseobecnosti, aj teraz - v co zrejme dufa v momentalnej situacii, co by mohol od toho ocakavat a co by azda chcel tym dosiahnut.
Germaniawerks®
0

#59 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 21 January 2009 - 17:54

kiez by to bolo len nedorozumenie... ale nie je. je to fakt ze to takto je. je fakt ze sa trapim. je fakt ze som ta co stratila a on nestratil nic. ba co viac, ziskal. nestratil vo mne dobru priatelku, milu kamaratku, ktora vzdy stoji tam kde ju on potrebuje mat. zistal slobodu. moze bez zabran predomnou rozprawat na aku chatu sa chysta, a kolko toho planuje vypit a zhulit. nemozem mu na to ani pipnut. uziva si ten pocit. vidim to. nic netratil, ale ziskal. kym ja som ta co stratila strasne vela. skoro vsetko co som tak milovala. teraz mi len ostava divat sa a mlcky sa prizerat ako si chalan uziva, a chwasta sa s tym predomnou...
0

#60 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 21 January 2009 - 18:26

vies co ak huli tak bud rada ze mas od neho pokoj.ako to pitie by som este prezil ak by som bolo len sem tam a nie ze kazdy den ale niakych fetakov nemam rad takze si myslim ze skoncis s niekym daleko lepsiem kto ta urobi stastnou
0

• (9 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok