Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Je to tazke... ak mozte vyjadrite sa Ohodnotiť článok: -----

#81 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 25 January 2009 - 21:36

Ona nehori,to len mozog nas klame ale srdce vie ze je samo
0

#82 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 31-December 08

Napísal 25 January 2009 - 22:04

aj srdce aj mozog aj my sami wieme ze sme ostali sami, ale samota je desiva, a casto si nechceme pripustit ze sme uz bez milowanej polovicky
0

#83 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 25 January 2009 - 22:41

JENNY zaujal ma tvoj pribeh..a tak sa pokusim na neho reagovat, ked sa mi podari odoslat prispevok:-))) vies som presvedcena,ze ten tvoj byvaly ta stale lubi...preto chce hru na kamosku...potrebuje ta vidiet pocut vediet ze si.....len si to neuvedomuje ,ver mi keby si sa stratila z jeho zivota, tak vtedy si uvedomi,o co prisiel a nenechal by ta odist...nie som uz tvoja generacia, a mam deti uz ako si ty...no prave preto viem co hovorim:-))ale na druhej strane.....clovek ktory je natolko arogantny,ze nie je schopny ti dat vysvetlenie preco ukoncuje vztah....nestoji za tvoje slzy...ved je tolko chalanov na svete...a medzi nimi urcite je zopar takych ,ktori by sa k tebe spravali ferovejsie...a s ktorymi by si bola stastnejsia....prva laska je ...ako sen,krasna vasniva a stale prva....no po nej prichadzaju tie skutocne,kde clovek miluje...nie len lubi....az po rokoch pochopis o com hovorim...ale to nevadi...teraz je dolezite,nechat tomu cas,prestan sa hrat na kamosku, povedz mu to na rovinu...a uvidis... mozno viac ziskas ako stratis....aspon sa presvedcis,ci si mu ozaj lahostajna alebo ta vzdy lubil:-))
0

#84 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 22:54

opat dakujem vsetkym za prispevky a aj tebe Apokalypsa, ako pises nie si moja generacia, a preto si vazim ze si reagovala na moj problem, uz to ale prerasta do extremov. moj byvaly je bud taky zdrveny ze som bola s jeho kamosom na pivo, alebo ziarli. neviem co skorej mu vadi. ked sa ho to opytam, tak mi odvrkne ze on uz na mna neziarli, ze si mozem chodit kde chcem. ked uz ale neziarli, preco sa sprava presne tak ako by som sa v jeho situacii spravala ja! ja keby som za dozvedela ze je len na nevinnom pive s mojou kamoskou, strasne by sa ma to dotklo, hnewala by som sa aj na nu a hlavne na neho. a to si uprimne ale priznam ze ziarlim, ze mi to vadi. je to tazke, ked nechce povedat co ho skutocne hneva. vyvolal vo mne neskutocne vycitky. trapim sa preto. newiem co si mam mysliet ale dnes sa mi musel pochwalit ze aj on bol s nejakou holkou len tak si pokecat von. ze mu bolo fantasticky, vyborne,... moc som na to nereagovala lebo mi to prislo take detinske. ale ak to naozaj urobil, tak to bol cisto utok proti mne, so zamerom ublizit mi. komplikuje sa to a kazdym dnom sa to zhorsuje
0

#85 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 22:58

a ako by toho nebolo malo, vytahuje moje stare hriechy, ktore som milion krat olutovala, ktore mi on odpustil. proste som uplne bezmocna...vali sa to na mna z kazdej strany
0

#86 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:02

JENNY:-)) je to presne ako som ti povedala,ziarli lebo ta lubi...a z nejakeho dovodu to nechce pripustit...a nikdy to nezistis,kym budes s nim akoze kamoska...az ked mu zides ty z oci a nechas ho nech si uvedomi o co prisiel, potom je mozne ze ti povie veci o ktorych netusis....chce to ale cas a vela vnutornej sily....ano som starsia...a preto tieto veci uz dokonale poznam:-))len teraz ich vidim objektivnejsie a viem ako by reagoval keby ta nevidel aspon tyzden:-)))zblaznil by sa z toho chlapec:-)))
0

#87 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:06

JENNY zamylsi sa triezvo nad tym...preco vytahuje tvoje stare hriechy?lebo mu nie si lahostajna....potrebuje sa do teba navazat aspon...ked ta nemoze milovat...lebo je zrejme ....ze si to len on z nejakeho dovodu tak prikazal...preto ti bude hovorit o inych,potrebuje citit ze ho lubis ked ziarlis....a ked ani to nepomoze...tak vytahuje stare hriechy aby ta videl zdeptanu....lebo vtedy vie ze ho este stale chces...a on ten pocit potrebuje....prestan mu ho dopriavat...tvar sa ze kasles na to co bolo a je ti vsetko fuk....uvidis ake zmeny nastanu:-)))
0

#88 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:06

no teraz mam skorej opacny pocit... zrejme by bol stastny keby ma nevidel aspon ten tyzden. dnes sa stalo ale vela veci, okrem toho ze bol hruby ma aj urazil. a to sa ma dotklo. oddnes ma sice bude mat na ociach ale to bude nas jediny kontakt. komunikaciu s nim rusim, pretoze mna nik ponizovat nebude! toboz nie on!
0

#89 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:08

a este nieco ....nikto netuzi po tom co sa mu same nuka....ver mi je to otrepana fraza...no skutocne pravdiva....mysli na to ked budes s nim....
0

#90 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:09

ano potrebuje citit ten pocit, ked sa ospravedlnujem a lutujem chybicky. ale on ako velky boss sa twary ako ladovy muz, ktoreho nic nezlomi, ziadna zenska co sa snazi napravit chybu.
0

#91 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:11

no musim uznat ze je to pravdiva fraza, ktoru sice pocujem prvy krat ale sedi mi to.
0

#92 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:12

to je rozumny nazor Jenny....budem ti drzat palce aby si to zvladla....mozno je to nakoniec slaboch,ktory sa vyziva v tvojom trapeni...neklesni tak ako on, a neznizuj sa k urazkam aj ty....raz mu to dojde...a bude sa citit vinny ...
0

#93 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:14

myslim ze ho najviac potrestas svojim vlastnym stastim:-) zacni zit naplno,najdi si kamosky a tes sa z toho ze raz vyjde slnko aj pre teba:-) lebo to je zakon prirody....clovek musi zazit nieco zle...aby dokazal neskor citit stasie z niecoho ineho:-))
0

#94 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:18

wystihla si to! vyziva sa v mojom nestasti. to nie je laska, to je komplex ktorym trpi. normalne sa mi rozum zastavuje co sa s tym chlapom porobilo. velmi dobre ma pozna a on sam najlespie vie zeby som este nemohla nic s nikym riesit, a nie to z jeho dobrym kamaratom. prvykrat od rozchodu, cca mesiac aj pol som sla niekam von. a dopadlo to takto. asi som mala sediet doma na riti a kysnut pred telkou.
0

#95 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:22

prestan sa ospravedlnovat...prestan sa citit vinna...prestan sa snazit.....a uvidis ze sa zacne ospravedlnovat a snazit on....teraz naco by to robil???ved to robis ty...a tym mu davas sancu na to aby sa tym frajerom citil on.....tak preco by mal na tom nieco menit?? popremyslaj....keby si sa nesnazila...citil by neistotu...keby si sa neospravedlnovala....citil by vinu....potom by si videla ako rychlo by sa z frajera stal pokorny clovek ktory tuzi po tvojej pritomnosti v zivote....
0

#96 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:25

ako dobre sa to cita... skusim sa prestat osprawedlnowat, wed uz som sa naosprawedlnowala dost, uz mo mohol stokrat prepacit. ale ked nechce... co uz ja s tym narobim. skusim sa prestat obvinovat. uvidime co to spravi
0

#97 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:26

Pozri si mlada.....nemas co sediet doma....prave naopak...chod co najviac von a vobec nic mu nehovor.ani dobre ani zle...nech si mysli co chce....nech sa teraz potrapi troch on....
0

#98 Užívateľ je offline   ---Jenny--- Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIP

Napísal 25 January 2009 - 23:29

on a trapit sa? sak on si vyjde s chalanmi, dopije sa, dofajci sa a hned sa bude citit ako super typek. alebo zawola nejaku kamosku na pivo aby ma roztrhlo!
0

#99 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:29

skus to jenny....lebo tu nejde o to ci ti prepacil...ale o to ze mu tvoje ospravedlnenia lichotia....lebo to je dokaz ze ti na nom este stale zalezi....a preto si nepotrebuje uvedomit ze ta este stale chce...daj mi potom vediet ako to zabralo:-))aj ja som kedysi mala taky isty problem....a tiez som take iste rady citala..-)))
0

#100 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 25 January 2009 - 23:32

ale jenny si podla mna rozumne dievca....na vsetko pozeraj objektivne...ide von s chalanmi?? preco? aby ti ukazal ze on na to ma:-)))opije sa? preco? lebo mu chybas a on sa predsa neznizi k tomu ako velky frajer aby ti to povedal?.-)))tak aspon si kopne do tvojich citov a zavola kamosku....sama si povedala...te sa citi tvrdy...robi to naschval...lebo stale ma po ruke tvoje ospravedlnenia...a tvoj smutok.....zacni robit to co on....a uvidis sama....ako sa zmeni...casom:-)))
0

• (9 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď