Ani nie! Ja len nepisem o tom co somnou nezazili a zazili s ostatnymi... :D
Malokedy pisem o niecom co som sam nezazil ale bohuzial tomuto moc nerozumiem tak som sa podelil aspon s tymi malo informaciami kore mam...
ženska ejakulacia
Napísal 22 April 2009 - 10:48
Zenska ejakulacia NIEJE MOČ !!!!. Vylucena tekutina ma rovnake zlozenie ako muzsky ejakulat bez spermii. Tato latka sa u muzov vytvara v prostate a dalsich zlazach. U zien sa vytvara v prostealnom tkanive, ktore je pozostatkom po muzskej prostate este z prenatalneho vyvinu.
Prostata a jej zensky ekvivalent obklopuje močovu ruru, u zien cca 3-6cm od mocoveho otvoru cize sa da nahmatat a masirovat prstami z vnutra posvy. Pri drazdeni sa toto tkanivo zvacsuje a naplna tekutinou, nasledne pri orgazme sa uvolnuje do mocovej rury a nasleduje vystrek.
Miesto kde sa to tkanivo nachadza sa casto nazyva aj ako Bod-G.
Nie kazda zena je dostatocne vnimava na drazdenie tohoto miesta, cize zaroven nieje schopna dosiahnut ejakulaciu.
Prostata a jej zensky ekvivalent obklopuje močovu ruru, u zien cca 3-6cm od mocoveho otvoru cize sa da nahmatat a masirovat prstami z vnutra posvy. Pri drazdeni sa toto tkanivo zvacsuje a naplna tekutinou, nasledne pri orgazme sa uvolnuje do mocovej rury a nasleduje vystrek.
Miesto kde sa to tkanivo nachadza sa casto nazyva aj ako Bod-G.
Nie kazda zena je dostatocne vnimava na drazdenie tohoto miesta, cize zaroven nieje schopna dosiahnut ejakulaciu.
Napísal 30 December 2009 - 19:23
Ja som počula, že len malé percento žien môže dosiahnuť ejakuláciu a ešte menšie percento strieka aj počas vzrušenia, nie len pri orgazme. Tak ja patrím medzi to ešte menšie percento. S partnerom sa z toho tešíme. Najľahšie sa to dosiahne dráždením už spomínaného bodu G. Raz som mala taký orgazmus, že som skoro odpadla...totálne ma to vyšťavilo, ale bolo to úžasné! Každej to prajem, takže baby skúšajte ;)
Láska je najväčšia komplikácia života.
Lenže kto si život nekomplikuje, nie je šťastný ani hodinu.
(A.J.Cronin) :yinyang:
Lenže kto si život nekomplikuje, nie je šťastný ani hodinu.
(A.J.Cronin) :yinyang:
Napísal 09 January 2010 - 22:09
Zazivam zensku ejakulaciu takmer vzdy ked ma partner drazdi rukou dostatocne hlboko az kym nemam pocit, ze mi treba strasne cikat. Potom to zo mna vystrekne, ale urcite to nie je moč. Konzistenciou a chutou to pripomina slzy. Zaujimave vsak je, ze pri tom nepocitujem orgazmus, hoci sa tomu hovori "mokry orgazmus". Nevie niekto preco?

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať