Strana 1 z 1
Je v tom?
Napísal 15 January 2009 - 22:10
Zdravim chcel by som počuť Váš názor. Roztrhla sa nam guma (asi najšastejší prípad) a bolo to ked mala svoje dni. Rozprával som sa o tom s kamarátkou a aj s mojou mamou a obe mi povedali že je to najplodnejšie obdobie. Je to pravda? Ak ano poradíte mi ako sa ,,toho,, zbaviť bez potratu pred tým ako to začne byť na nej vidno? Nechcem totižto aby ju vyhodili z domu alebo aby sme sa už nikdy nevideli. Dakujem
:hang:ach jaaaaj...
:hang:ach jaaaaj...
Napísal 15 January 2009 - 22:45
nuz, nechcem byt zlyy, ale ak si nedala "tabletku po" tak to uz tazko obratis spet. nehodi sa stavaju a preto ich treba riesit hned a daa sa to, ale ked uz je po dlhsej dobe tak sa toho zbavit no uprimne asi nedaaa, kolko mate rokov?
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 15 January 2009 - 22:49
Tony_vicks said:
nuz, nechcem byt zlyy, ale ak si nedala "tabletku po" tak to uz tazko obratis spet. nehodi sa stavaju a preto ich treba riesit hned a daa sa to, ale ked uz je po dlhsej dobe tak sa toho zbavit no uprimne asi nedaaa, kolko mate rokov?
Ja mam 17 a ona 16... Kolko je asi tá dlhšia doba? CCA
Napísal 16 January 2009 - 13:33
ta tabletka je fakt do troch dni potom ale myslim,ze su aj niake este dlhsie.mali by ste vyhladat odbornu pomoc a hlavne niaku lepsiu ochranu.aj ja som najprv pouzival kondomy ale kedze sa mi skoro vzdy roztrhol aj napriek akejkolvek znacke tak uz to riesime antikoncepciou...a myslim,ze za pokojny spanok to stoji
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 16 January 2009 - 20:35
Tony_vicks said:
nevesaj hlavu, este je sanca ze niesi az tak plodnyy:)
Tak pre dobro nás dvoch dúfam že niesom plodný.
king265 said:
ta tabletka je fakt do troch dni potom ale myslim,ze su aj niake este dlhsie.mali by ste vyhladat odbornu pomoc a hlavne niaku lepsiu ochranu.aj ja som najprv pouzival kondomy ale kedze sa mi skoro vzdy roztrhol aj napriek akejkolvek znacke tak uz to riesime antikoncepciou...a myslim,ze za pokojny spanok to stoji
My sme chceli riešiť aj antikoncepciu ale nejak to nevyšlo :30:
Napísal 18 January 2009 - 16:50
Looool... kokoooos co riesite... akmala kramy je moznost 1ku 1000000 zeotehotnie... toby sa musela stat velmi ojedinela vec a ze sa jej vypustili 2vajicka tesne po sebe...cojeskoro nemozne... nmusis matnajmensi strach... kedma moja kramy... stale ju napustam... je o daleko bezpecnejsieakoakykolvek druhantikoncepcie
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Napísal 18 January 2009 - 21:07
LordZoltan said:
Looool... kokoooos co riesite... akmala kramy je moznost 1ku 1000000 zeotehotnie... toby sa musela stat velmi ojedinela vec a ze sa jej vypustili 2vajicka tesne po sebe...cojeskoro nemozne... nmusis matnajmensi strach... kedma moja kramy... stale ju napustam... je o daleko bezpecnejsieakoakykolvek druhantikoncepcie
Dakujem :) ty si ma potešil :8:
Napísal 05 February 2009 - 21:53
No podobný pripad so uz zazil boli sme velmi v strachu elbo jej to aj 3 týzdne meskalo a nevedeli sme co robit no povedla to svojej mama a potom sa to riesilo prvy test bol ze je tehotna a druhy ze nieje tak sle ku gynekologovi a nastastie nebola lebo mat dieta v 15 neni naj slavnejsie:22::22::22:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať