Strana 1 z 1
Milovanie : je dovod uraziť sa keď partner nemá chuť sa milovať ?
Napísal 21 January 2009 - 06:56
Ahojte :p
Je podľa Vás normálne keď sa partner urazi , keď ho odmietnete ,
Predstavťe si situaciu , že partner sa svami miluje 2-3 krát denne....fajn na začiatku vztahu je to o.k...ale po čase sa vám každý deň nechce , prídeťe unavený spráce , idete vari´t alebo upratovať....atd...a večer keď sťe unavený a tešite sa na posťel , parter začne robiť tahy , vy ho odmietnete a on sa urazí...urazí sa tak že sa s vami nerozpráva...je to normálne ?.... potom začne byť nepríjemny a je tu hádka....po hádke sa nebavite aj tri dni....prečo? Mne osobne to niekedy aj vyhovuje....apoň mám pokoj :-);)
Predstavťe si situaciu , že partner sa svami miluje 2-3 krát denne....fajn na začiatku vztahu je to o.k...ale po čase sa vám každý deň nechce , prídeťe unavený spráce , idete vari´t alebo upratovať....atd...a večer keď sťe unavený a tešite sa na posťel , parter začne robiť tahy , vy ho odmietnete a on sa urazí...urazí sa tak že sa s vami nerozpráva...je to normálne ?.... potom začne byť nepríjemny a je tu hádka....po hádke sa nebavite aj tri dni....prečo? Mne osobne to niekedy aj vyhovuje....apoň mám pokoj :-);)
Všetko zlé je na niečo dobré .....
Napísal 21 January 2009 - 08:23
Tak zalezi natom ako casto mate sex teraz.. Ak ho odmietnes raz, dvakrat, ze si unavena a ze nemas chut na sex, tak by to mohol pochopit. Ale ked ho odmietas sustavne a chlapec nema sex, tak sa necuduj, preco by nemal dovod byt mrzuty?...
> ja aj ked som unaveny, alebo moja priatelka, tak ta chut na sex sa aj tak stale najde.. Ta chut na sex prekona vsetku unavu.
> ja aj ked som unaveny, alebo moja priatelka, tak ta chut na sex sa aj tak stale najde.. Ta chut na sex prekona vsetku unavu.
Láska je ako keď sa pocikáš, všetci to vidia, no len ty to cítiš.
Napísal 21 January 2009 - 16:46
to je len tym ze on chce to co nemoze mat keby si to chcela viac ako on tak by sa zas jemu nechcelo :D ale ten problem spociva v tom ze takych chalanov je malo :D
je normalne byt sklamany stoho ze nedostane to co chce ale musis si to uvedomit ze to je svet :D a niak sa svet neruti ovsem ak to nieje v tom ze sa ti to snim nepaci to potom sa mu ruca :)"tzv
je normalne byt sklamany stoho ze nedostane to co chce ale musis si to uvedomit ze to je svet :D a niak sa svet neruti ovsem ak to nieje v tom ze sa ti to snim nepaci to potom sa mu ruca :)"tzv
som jeden ale vlastne kazdy iny a navise skrotene prasiatko :lick:
Napísal 21 January 2009 - 22:08
Ja som zástanca že čím viac sexu tím lepšie, ale trikrát denne to je dosť to sa už nedá ani vychutnať. Taký orgazmus po pár dnoch ničnerobenia u mňa býva silnejší a príjemnejší Mňa priateľka odmietne niekedy aj ked to nemala pár dní a tu som, aj ked musím uznať že to nie je nič príjemné, ale vždy pochopím keď má dôvod prečo sa jej nechce len ona ho večšinou nemá a vtedy je to velice nepríjemné
Napísal 22 January 2009 - 07:16
Mne sa tiež koľkokrát nechce a môj priateľ z toho nerobí vedu. Aj keď niekedy mi zo srandy vyčíta, že on by to chcel aj každý deň, ale mne sa nechce. Ale teraz k veci. Ak to máte 3x za deň, každý deň, tak potom nie je dôvod urážať sa. Myslím si, že v tomto smere je tvoj priateľ dosť sebecký.
Napísal 24 January 2009 - 16:31
no ja som mlady, a 3x denne by mi nejak nevadilo, ale odtial potial. Keby to mam praktizovat cely tyzden kazdy den, tak by som jednoducho nevladal :) je to prilis, aspon pre mna, a myslim, ze aj vacsinu ludi...Tvoj priatel bude asi z tej mensiny, aj tak vsak myslim, ze sebec je tu skor on, ak ako vravis mate sexu vela, a a odmietnes ho len raz za cas.
Napísal 25 January 2009 - 15:51
iizi said:
Ahojte :p
kokos o jenormalne... ajmnesatostava...stava sa to asi kazdemu...
ale je to urcite neprijemne
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Napísal 03 February 2009 - 14:14
mne sa zas zda, ze 3x za mesiac je malo, navyse ked som este takpovediac pri sile a pri chuti, zial iba ja...Stale pocuvam iba vyhovorky typu unava, bolest hlavy, nedostatok casu a pod. Smutne je, ze nie je to tak davno, kedy to bolo v pohode a uzivali sme si to podstatne castejsie (aspon 3x tyzdenne). Asi uz fakt nema chut, bavili sme sa o tom niekolkolrat, stale tvrdi to iste, vraj vasen casom ochabla, ale u mna nie, stale po nej tuzim, dokonca viac nez inokedy. Skusal som to nejako ozivit, nakupil som sexy pradlo, pomocky, vsetko je to super, ale iba cca 3 x mesacne! Tiez som skusal urazit sa, a podobne druhy citoveho vydierania, zial nepomohlo, skor naopak. Je mi z toho na nic, mozno je chyba vo mne, ako to vratit tam, kde to bolo?
Napísal 03 February 2009 - 14:37
treba si uvedomit fakt ze sex si nemozno "vytrucovat", treba pochopit ze mame rozne libido a treba sa snazit druheho pochopit a trocha respektovat, skuste preorientovat svoju tuhu po kvantite na kvalitu, nie kazdy je kralik a osobne priznam ze nie stale ma clovek chut. je to o sebaovladanii. 3x do mesiaca je cca raz za tyzden to nie je tak zleee, kvoli pracovnemu zatazeniu to mavam obcas aj ja takto a riesime to tak ze tyzden sa provokujeme a ked pride chut a chvila tak to na jednu noc "exploduje" potom par dni pekne spomienka potom par dniii provokacia a potom zase booooom. a vobec ztoho nemam depky, ale mame pekny zazitok aj ked nie kazdy den
:)
:)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať