Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Poradi mi niekto? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Poradi mi niekto? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Jenette Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 24-January 09

Napísal 24 January 2009 - 19:07

Bude to uz dva roky co sme spolu s mojim piatelom,myslim ze to bola laska na prvy pohlad.Koly nemu som opustila partnera ktoreho som mala.Nas vztah bol na zaciatku ako v rozprake,myslela som si ze on je ten pravy a jediny,urobil cokolvek len aby som bola stastna,vzdy sme boli spolu,vzdy sme prevolali spolu hodiny ked sme spolu byt nemohli.Vzdy mi daval svoju lasku najavo a ja som prave ten typ co to potrebuje,takze som bola velmi stastna.Ale teraz je to uplne naopak a ja som z toho nestastna pretoze som zacala pochybovat ci je on ten pravy.Ja by som pre neho urobila cokolvek,vzdy sa ho snazim pochopit ze ma vela prace,ale cim dalej je to horsie a horsie,uz mi nema cas ani zavolat.Mam pocit ze nasa laska uz vyprchala a ja neviem co mam robit dalej.poradte mi niekto....
0

#2 Užívateľ je offline   Iloveroska Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 34
  • Dátum registrácie: 01-February 09

Napísal 01 February 2009 - 03:36

hmmm zaujimave :) kolko mas rokov ? ak mozem vediet a po druhe skus nejako zistit ci ta lubi a ak ta lubi da sa vsetko zvladnut taketo krizy vznikaju dakedy vo vztahoch ale ak je tam praava laska neboj vydrzi to :)
0

#3 Užívateľ je offline   Neo-123 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 21
  • Dátum registrácie: 21-October 08

Napísal 02 February 2009 - 21:09

No aj mna by zaujmalo kolko mate rokov vieš 2 roky je dost a že prišli niake veci tie musiš prekonat.Laska sa podla mna nemože len tak vytratit.Ja som tiež upustil moju partnerku lebo som chcel najst inu aj ked mam 15 tak som našiel nove dievča podla mna pravu lasku.A pravu lasku nemože nič zničit lebo ta pride iba raz za život.Musiš bojovat lebo ak citiš že je najlepši tak ked ho stratiš budeš lutovat dokonca života.Neboj poznam to Držim palce
Keď sa Ti nič nedarí, nič Ti nejde,
sadni si na dialnicu, ono ťa to prejde.:tooth:
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov