Sex Diskretne
Napísal 01 May 2007 - 22:47
No velmi sa mi nezda aby to bola tvoja fotka. Ale to ma netrapi ja tu nemam ziadnu a som tu novy.Jedno mi nejde do hlavy taka krasna zena {ak?} a hlada si partnera cez net staci ak vyjdes von a mas ich stovky. A nemusis tu davat nadeje chudakom chlapom. Tak sa maj dufam ze niekedy pokecame 0915 926 224 Pa:6:
Napísal 27 May 2007 - 12:00
Ahoj , ako by som zacal , hm... Take som neobycajný chalan v obycajnom svete ... Asi to pôsobí namyslene , ale je to doslova tak ako som to napísal ... Boh ma velmi krásou neobdaril a preto Ti vlastne píem... Chcel by som vediet , co by som mal urobit preto , aby som sa s tebou mohol stretnút ???
Za kladnú odpoved Ti vopred dakujem ...
Za kladnú odpoved Ti vopred dakujem ...
Napísal 27 May 2007 - 16:29
Vili said:
Chcel by som vediet , co by som mal urobit preto , aby som sa s tebou mohol stretnút ???
mas tam telefon ... tak skus zavolat :6:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 28 May 2007 - 12:37
Telemundo said:
Ahoj hladam babenku , zenu do 25 spravim vynimky do 30 asi :))) ktora hlada niekoho na stretnutia a na sexik ... z PO okolie mozne ... Mam 19 rokov.
Moje ICQ 254516536 napis ja pockam.
Moje ICQ 254516536 napis ja pockam.
podaj si vlastny inzerat a nepis to kade tade lebo ta nikto nenajde a zbytocne robis bordel :7:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 24 June 2007 - 18:26
Ahoj. Ja by som si aj dal. ak chces, ozvi sa na svk-2d@post.sk
Napísal 06 August 2007 - 11:17
sju said:
kto by si somnou dal sex?
Pokial vyzeras v pohode asi ktokolvek. Mna nevynimajuc :)
Laska je cit, ktory si treba vazit. Telesna laska je potreba, bez ktorej sa neda zit. Spoluzitie je suhra a dovera dvoch ludi. Zivot prinasa rozne situacie, vo vsetkom zlom je nieco dobre. Zivot je kratky, preto ho treba zit naplno.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať