Holite sa, zastrihavate alebo nechavate volne rast? Ak holite, tak kde vsade?
Strana 1 z 1
holenie (otazka pre chlap(c)ov)
Napísal 29 January 2009 - 13:27
ja osobne len zastrihavam (upravujem) a to vsade.
ma to viacej dovodov
za prve mam poci ze som chlap (pridava to urcity pocit ze vo mne ostal este lovec a nedomestikoval som sa uplne :) )
za dalsie taka upravena brada celkom dobre chrani pred chladom a vetrom.
a tam dole mi to tiez vyhovuje. a argumenty ohladom hygieny su slabe lebo ak sa dodrziava zakladna hygiena je totalne jedno ci tam je trochu ochlpenia alebo nie.
ma to viacej dovodov
za prve mam poci ze som chlap (pridava to urcity pocit ze vo mne ostal este lovec a nedomestikoval som sa uplne :) )
za dalsie taka upravena brada celkom dobre chrani pred chladom a vetrom.
a tam dole mi to tiez vyhovuje. a argumenty ohladom hygieny su slabe lebo ak sa dodrziava zakladna hygiena je totalne jedno ci tam je trochu ochlpenia alebo nie.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 29 January 2009 - 22:58
Pod pazuchami sa holim, tak raz za 4 mesiace:D, az vtedy ked uz maju tak 0.8cm a ked mam nato chut.
Dole si holim sem tam semenniky a trosku ochlpenia na penise. Ale toto nad penisom oholene nevyzera dobre, tamto len zostrihavam. Rozmyslam ze vyskusam nejaky specialny zostrih tam dole v najblizsej dobe:D
Dole si holim sem tam semenniky a trosku ochlpenia na penise. Ale toto nad penisom oholene nevyzera dobre, tamto len zostrihavam. Rozmyslam ze vyskusam nejaky specialny zostrih tam dole v najblizsej dobe:D
Láska je ako keď sa pocikáš, všetci to vidia, no len ty to cítiš.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať