Análny sex
Napísal 04 February 2009 - 17:57
Chcela by som túto tému trošku vrátiť. Chceli by ste to vyskúšať? Skúšali ste to? Aké to pre vás bolo? Skúsite to zas? Čo sa vám na tom páči? V čom je to pre vás iné od klasického sexu? :detective:
U nás sa to práve podarilo. S chalanom sme to skúšali už dlkšie ale moc to nešlo. Nebola som asi až tak uvolnená ako bolo treba aj ked lubrikačný bol. No teraz sa to podarilo. Ani neviem ako.. tak rýchlo to šlo :D Nebolo to také hrozné ako som očakávala, ale ma to nejako extra ani nevzrušovalo.
Aké s tým máte skúsenosti?
U nás sa to práve podarilo. S chalanom sme to skúšali už dlkšie ale moc to nešlo. Nebola som asi až tak uvolnená ako bolo treba aj ked lubrikačný bol. No teraz sa to podarilo. Ani neviem ako.. tak rýchlo to šlo :D Nebolo to také hrozné ako som očakávala, ale ma to nejako extra ani nevzrušovalo.
Aké s tým máte skúsenosti?
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 04 February 2009 - 23:42
skusil som, chcem skusit ale urcite. je to ineee take intenzivnejsie cce to viac opatrnosti, povedal by som ze je to nieco opradene mytami pre niekoho a to natom asi cloveka laka.
A ano potvrdzujem ze to nie je az tak tazke a komplikovane ako to niektory popisuju
A ano potvrdzujem ze to nie je az tak tazke a komplikovane ako to niektory popisuju
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 05 February 2009 - 17:43
mal by som jednu otazocku,
ako ste to riesili s cistotou? myslim nakolko ste to pripravovali lebo tu sa to rozchadza jedny tvrdia ze treba strasne pripravit klystir a taaak a druhy zas ze ani nie len tak lahko, teda ake su vase skusenosti?
ako ste to riesili s cistotou? myslim nakolko ste to pripravovali lebo tu sa to rozchadza jedny tvrdia ze treba strasne pripravit klystir a taaak a druhy zas ze ani nie len tak lahko, teda ake su vase skusenosti?
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Napísal 05 February 2009 - 21:11
Tony_vicks said:
mal by som jednu otazocku,
ako s čistotou?? stačila normalna obyčajná sprcha.. žiaden klistir ani vyplachy.. jednoduchá sprcha.. problem by podla mna bol ak by baba pred tym mala behačku :D.. ale ak je všetko v poriadku nemal by byť problem..
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 05 February 2009 - 23:21
My sme to skusali 3x. Prvykrat to bol des, nejako sa mu podarilo rychlo "vhupnut" a dost to bolelo. Potom to uz bolo lepsie, ale aj tak sme skoncili pri beznejsom otvore :D.
Uz sme sa k tomu davno nedostali, ja si to nepytam a ani on. Urcite to vsak nevylucujem, no nejaky extra zazitok to pre mna nie je.
Co sa hygieny tyka, stacila mi sprcha a mydlo.
Kondom a lubrikant su samozrejmostou.
Uz sme sa k tomu davno nedostali, ja si to nepytam a ani on. Urcite to vsak nevylucujem, no nejaky extra zazitok to pre mna nie je.
Co sa hygieny tyka, stacila mi sprcha a mydlo.
Kondom a lubrikant su samozrejmostou.
Napísal 06 February 2009 - 09:00
no je to mozne..
vydel som jeden "dokument", kde hovorili ze sa staci kvalitne vykakat, aby toto....:)
, so sprchou sa vycisti.., no a potom pri sexe sa nepouzival kondom.. no tak asi ho netreba
vydel som jeden "dokument", kde hovorili ze sa staci kvalitne vykakat, aby toto....:)
, so sprchou sa vycisti.., no a potom pri sexe sa nepouzival kondom.. no tak asi ho netreba
Láska je ako keď sa pocikáš, všetci to vidia, no len ty to cítiš.
Napísal 08 February 2009 - 16:57
takže pridám sa k tým čo to už skúsili...a náhodou mne sa to celkom páči...po prvý krát ani moc nie ale keď človek príde na ten pôžitok a vie sa poriadne uvolniť po chvíli to bude brať ako samozrejmosť...ja mám k tomu kladný vzťah ale je to u každého iné....
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 19 May 2009 - 16:12
Nam to s priatelom dlhsie neslo..prvy krat sa nam to podarilo,ked som mala menzes a kedze vzdy mavam menstruacne krce tak som v sebe mala dva ibalginy. Moja teoria bola, ze sa to podarilo vdaka tym liekom.Predsalen su proti bolesti a utlmuju cele telo, nie len lokalne (to by som chcela vela). A co sa pocitu tyka,mne sa to velmi nepacilo, nic mi to nehovorilo. Hoci priatel dosiahol vyvrcholenie, sam potom povedal, ze je to dobre,ale ze viac sa mu to paci do,,klasickeho otvoru" a tak sme zostali pri starom..

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať