Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Stara laska nehrdzavie - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (5 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Stara laska nehrdzavie Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 290
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 28 February 2009 - 16:24

po roku som sa ozval svojej byvalej lebo som to uz nevydrzal...je mozne aby som ju stale tak velmi miloval, aj ked som ju rok nevidel ani len na fotke? kedy to prejde, preco to k nej stale citim, preco nemozem tak velmi milovat inu? pozna niekto odpovede?
0

#2 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 28 February 2009 - 20:49

Na to odpovede nie sú...preto ich radšej nikto z nás nehľadá...nie si sám ktorý sa pokúša nájsť na niečo také odpoveď...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#3 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 01 March 2009 - 00:36

Tigirik said:

Na to odpovede nie sú...preto ich radšej nikto z nás nehľadá...nie si sám ktorý sa pokúša nájsť na niečo také odpoveď...

u mna je to rok a pol a nedokazem sa toho nejak zbavit:(
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#4 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 01 March 2009 - 13:22

pani na to vam poviem len jedno...najdite si inu...inak sa toho nezbavite.ak ich milujete a rozidu sa ony s vami z kaehokolvek dovodu ze to nieje vasa iniciativa tak vas to neprejde...je to bohuzial tak takze vyrazte hladat nejaky iny objekt...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#5 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 01 March 2009 - 16:29

Kubik

Môže to trvať rôzne dlho...a rok a pol pre teba asik nie je tá doba kde už si zabudol...ale king má pravdu...pomôže už len nová láska...aj keď...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#6 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 01 March 2009 - 17:59

Tigirik said:

Kubik

Môže to trvať rôzne dlho...a rok a pol pre teba asik nie je tá doba kde už si zabudol...ale king má pravdu...pomôže už len nová láska...aj keď...

..ja viem ze to zmeni len nova laska, len mam pocit ze mam trosku problem sa zalubit, ze mam v sebe potom vsetkom nejaky blok, ktoreho sa nemozem zbavit:(
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#7 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354

Napísal 01 March 2009 - 18:53

nemas...musis si len vyhliadnut niaku,co sa ti paci a aj ked nebude zzrovna peistupna o nu zabojovat...alebo si najdi niake s ktorymi budes niekam chodit a to casom pride...niaka sa ti zapaci a uz to pojde lahko...aj ked co nova holka to nove problemy ale tak co uz...ani ony to s nami nemaju lahke casto takze ani my nemozme mat s nimi...tak lovu zdar :-D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#8 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 01 March 2009 - 19:10

No mas to dost tazke. Opustila ta lebo ta uz nemilovala, keby ti bola nejako ublizila alebo zradila, veer tomu,že velmi rychlo by si nanu zabudol.. Ked ti mam poradit, skus mysliet na to zle co ste spolu prezili a nato čo sa ti na vasom vstahu nepacilo . Mohlo by to pomoct,lebo ked budes mysliet na to pekne urcite nanu nezabudnes.
Len tri slová v srdci maj ,miluj,trp a odpuštaj:kiss:
0

#9 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 02 March 2009 - 09:57

Alte liebe rostet nicht.:) Tuto vetu dost s oblubou pouzivam. Je pravdiva. Vo viacerych smeroch. Ja osobne som na tom podobne. Je tomu uz 4 mesiac a tiez sa neviem zbavit myslienok, dokonca su tak silne a caste, ze mam z toho dost velky zmatok v hlave. Sam sebe si hovorim kolko veci by bolo inak teraz, ked uz viem, co chcem. Ale na druhej strane si hovorim, ze som bol prilis velky EGOista a sebec aby som na taketo veci nedoplatil. Vlastne si zasluzim stav v akom som. Davam pravdu Kingovi pokial nepride ina, pripadne stara laska, tak sa to urcite nezmeni. Z vlastnej skusenosti vsak viem, ze nie vzdy to moze byt pravda. Moj predosli vztah po skonceni zanechal vo mne rozne rany, ktore sa pretavili do mojej osobnosti a ovplyvnili moju povahu. Co z toho vyplyva? Ze som sa stal "svina" nie v tom zmysle, ze lamem srdcia, ale v tom, ze nedokazal som dlho prejavovat city tak ako predtym, cim trpel clovek, ktoreho som v tej dobe mal. Samozrejme, po dlhom case a mojom vahani ukoncit pre mna vtedy neperspektivny vztah skoncil mojou rezignaciou a opat som zacal milovat, no uz to nebolo na zaciatku vztahu ale niekde po roku. Co uz bolo neskoro. Aj ked ja tvrdim, ze nikdy nie je neskoro. Este raz mozno v zivote zabojujem, ale teraz ked viem, ze ma vztah, tak nechcem a nebudem zasahovat. Vzdy ked som zasiahol, aj ked podla mna pravom a v dobrom, tak sa to otocilo proti mne.:) Ked clovek chce pomoct tak niekedy sposobuje aj bolest ale v danom okamziku si to ten clovek ani okolie nemusi uvedomit, ze je to vlastne spravne. :)
0

#10 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 02 March 2009 - 13:22

Nasledky nasich cinov, nas casom chytia za pacesy...a je im uplne lahostajne,ze sme sa medzicasom polepsili.......povedal ktosi mudry..:-)...ja osobne na nehrdzavenie starych lasok neverim,lebo zit chcem vzdy s cistym stitom,nie s tienmi minulosti......no hovori sa....Kazdy chce byt milovany...ale malokto sa stara o to,aby na nom bolo CO milovat....mozno po roku este stale mas dilemu lasky....no zamysli sa, co to je ci laska ,alebo len nostalgia....niekedy je tazke pomenovat podstatu pravym menom..
0

#11 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 March 2009 - 14:22

aj ked som jej napisal dost vycitiek aj tak odpisala co som necakal, ale nakoniec som jej stejne napisal ze uz je to aj tak jedno, lebo ze uz ma nemiluje...a ona mi na to napisala ze nemozem vediet co citi, a ze aj ona spomina, ze sme toho spolu prezili vela...a ked som sa chcel dozvediet potom viac o jej pocitoch tak uz neodpisala, az na druhy den ze ma vztah a nechce si ho rozbit, aj ked den predtym tvrdila ze vztah nema ze je to len kamarat....potreboval by som to analyzovat, pomozete mi niekto?
0

#12 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 March 2009 - 14:25

a najst si frajerku velmi nepomaha, urobil by som tak, ale jedine co sa stalo je ze ma to utvrdilo v tom ze milujem len tu svoju byvalu...uz prestavam vediet co robim...
0

#13 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 March 2009 - 18:18

Možno sa bojí svojich pocitoch...a dokonca možno ťa naozaj stále miluje ale hop nechce stratiť ani toho takzvaného kamaráta pretože je jej s ním dobre....
0

#14 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292

Napísal 02 March 2009 - 19:52

stara laska nehrdzavie,a nahodou neni to len o tom ako si my myslime ze ake by to bolo keby.....rozmysliajte nad tym
0

#15 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 02 March 2009 - 23:11

Urcite je to aj tym, ze spominame ake by to bolo. Po vojne je kazdy general. Suhlasim aj s nazorom, ze je to nostalgia. Samozrejme. Viete, pokial vztah bol aspon trocha v niecom silny, ani neviem ako to nazvat, tak to zanecha v cloveku vela pocitov a skusenosti. A casom ako sa hovori sa spomina iba na to pekne. Ak bolo. :) To je ta nostalgia. A da sa to jedine zmenit zmenou samotnej osobnosti prostrednictvom inej znamosti, alebo sebarealizaciou. Vsetko nas v zivote niekam posuva, kazdy vztah, praca, skola, priatel. Od kazdeho si berieme to co chceme. Vedome, ale aj podvedome.
0

#16 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 04 March 2009 - 12:44

Spomienky nam nikto nevezme, vazme si to lebo su neopakovatelne.....a niekedy je prijemnejsie uspokojit sa s krasnymi spomienkami, ako ich znicit opätovnou realitou....mala som vztah ,nadherny a krasny,koli neperspektive vekoveho rozdielu,musel vsak skoncit,proti voli oboch...5rokov som uvazovala ake by to bolo,keby som sa dokazala povzniest nad to ze bol mladsi....cele tie roky som ho nevidela ,mala som len krasne spomienky.....stretli sme sa presne po tych 5tich rokoch...len ako kamarati...zopar krat sme sa stretli, pokecali..vsetko sa ozivilo....a vtedy som si uveomila,ze o tie nadherne spomienky som prisla....lebo bol to uz uplne iny clovek..aj on aj ja......
0

#17 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 March 2009 - 12:20

napisala ze neda sa len tak odmilovat ale teraz vklada vsetku lasku do dalsieho vztahu...nevedel som ze aj take nieco je mozne, asi sa mam stale co ucit...
0

#18 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 06 March 2009 - 12:22

tak to je novinka aj pre mňa...hmmm :(
0

#19 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292

Napísal 06 March 2009 - 18:27

Nie novinka to je zenska logika aby ta najviac dojebala
0

#20 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 06 March 2009 - 18:32

no vy ste neviniatka však?...neznášam keď obviňujete len druhé pohlavie a tak isto máte svoje chyby...
0

• (5 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov