Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Stara laska nehrdzavie - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (5 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Stara laska nehrdzavie Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 290
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 08 March 2009 - 19:01

aj sa jej to podarilo, som dojebany viac nez dost, ale serem uz na nu, ja uz pre nu nehnem ani prstom, bojoval a snazil som sa len ja.... teraz mi povedala ze sa chcela raz vratit ale ze stratila chut ked si precitala v mojom profile na pokeci ze ju mam radsej ako knihy(tie nenavidim) ...ide o to ze ja bojujem aj ked ma frajera a aj ked ma totalne polozila mnozstvom klamstiev, a ona sa vzda len tak....tak ja sa na to tiez mozem vysrat, ved o com by to bolo aj keby sa mi to nahodou podarilo, zas by ma koli nejakej picovine opustila...prvy raz sa to dojebalo ked som jej po roku povedal ze co mi na nej tak trochu vadi, a ten s ktorym je teraz si od nej nechava srat na hlavu tak preto je s nim asi stastna...ja som to robil cely ten rok....viete ale zacinam si mysliet ze ona toto nikdy nepochopi, a ja nemam uz silu jej nieco pisat a vysvetlovat, a ani neviem ako by som jej to mal vysvetlit, toto proste clovek musi pochopit asi sam, ...ja chcem aj aby dievca ktore milujem zabojovalo o mna nie furt len ja o nu (teda samozrejme ak ma to dievca tiez miluje), tak to predsa nefunguje...
hotovo konec serem na nu, mam naviac
0

#22 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 08 March 2009 - 19:05

celu dobu si vravim aky som ja len nestastnik, ale nakoniec to mozno bude to najvacsie stastie co ma mohlo stretnut, len teraz to este nedokazem vidiet, lebo som zamilovany chuj, ale verim ze raz otvorim oci a toto vsetko co teraz pisem sa stane pravdou
0

#23 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 08 March 2009 - 19:08

mame svoje chyby, to je pravda, ale ziadny normalny chalan by ti v zivote nepovedal takuto sprostost, my chalani sme citatelny narozdiel od vas zien ktore ste velmi nevyspytatelne...
0

#24 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 08 March 2009 - 19:18

Tigirik said:

no vy ste neviniatka však?...neznášam keď obviňujete len druhé pohlavie a tak isto máte svoje chyby...

suhlasim ze aj my mame chyby ale musis uznat ze vy neviete co chcete...nikdy ste to nevedeli a nikdy to vediet nebudete lebo chcete stale neico ine...ja to berem ako fakt a neobvinujem len vase pohlavie.proste ste take a ine uz nebudete...tak ako nasep ohlavie sa velmi rado pozre na niaku peknu holku na ulici...to zasa vadi vam a ani sa necudujem ale tiez to si clovek ani neuvedomi a urobit to.proste mame kazdy svoje chyby a tie tu budu stale...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#25 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 08 March 2009 - 19:21

x-guy said:

mame svoje chyby, to je pravda, ale ziadny normalny chalan by ti v zivote nepovedal takuto sprostost, my chalani sme citatelny narozdiel od vas zien ktore ste velmi nevyspytatelne...

tym by som si nebol taky isty.napriklad ja viem persne co moja holka si mysli a co kedy spravy dokonca skor,ako to spravy...ani ona mi v tom enverila ale dokazal som jej to ked som napisal co urobi a ona to presne urobila a potom sa divila ako som to mohol vedet...zenskej logike sa z cela chapat asi fakt neda ale ja docela rozumiem babam.teda tam,ktore poznam
0

#26 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 08 March 2009 - 19:57

ja som to kedysi vedel tiez, ale je rozdiel poznat co urobi, a sposob akym to urobi, tomu ver

a ta nevyspytatelnost sa hlavne tyka toho ze takmer vzdy vies co urobi, ale raz sa prepocitas a to je ta nevyspytatelnost

Tento článok bol upravený x-guy: 08 March 2009 - 20:03

0

#27 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 08 March 2009 - 19:58

ani by som nepovedal ze zeny nevedia co chcu, mozno to aj vedia, ale ked to maju chcu viac...typicky priklad je pretty woman
0

#28 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 08 March 2009 - 21:21

x-guy nepises zle, nazory mas spravne. Vies, mnoho "chalanov" prezilo to co ty. Potom sa cuduj svetu, ze sme cim dalej tym nepristupnejsi. Faktom je, ze "dobry" chalan sa vacsinou zmeni na "horsieho" prave vdaka takymto zazitkom. Potom vyzerame ako svine, pritom sme len opatrny a trocha viacej si vazime svoju slobodu aj vo vztahoch. Ja tiez nemam problem zo zenami, ale musim to chciet. Niekedy to viac co pises znamena len zmenu, nieco ine. No nemusi to byt v konecnom dosledku lepsia volba.
0

#29 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 09 March 2009 - 07:56

king265

Vidíš a v tom je medzi ľudmi veľký rozdiel..ale nie každý ho robíte..tak ako ja nehádžem všetkých chlapov do jedného vreca tak isto ani vy by ste nemali hádzať všetky holky do jedného...nemyslíš že sú aj ženy ktoré vedia čo chcú a dokonca za to aj bojujú?...ale zas je tu ta druhá strana...čo ak práve ten druhý nechce?...ja napríklad som si istá a môžem povedať čo chcem...hmmm žeby to bolo tým v akom prostredí žijeme?...možno áno...preto prosím skúste sa pozerať na každú jednu ženu inak..tak ako ja sa pozerám na chlapov...bola som sklamaná ale to neznamená že teraz keď niekoho stretnem hneď budem sklamaná aj ním...a ktomu že sa kuk za inou...a?...kým sa len pozeráte mne to nevadí...veď aj keď držíš dietu tak jedálny lístok si čítať môžeš....pouvažuj nad tým...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#30 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 09 March 2009 - 18:29

vsetko je to zbytocne komplikovane, radsej som mal byt hajzlova kefa a nemusel by som riesit taketo kraviny
0

#31 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 09 March 2009 - 20:12

Ja uz viem, ze pri dalsom vztahu budem robit jednu vec. Komunikovat , komunikovat a komunikovat. Len ci to je ten spravny sposob. Takto sa hovadzky clovek oberie o to obdobie ruzovych okluiarov. Potom to nie je laska, ale vztah. Pretoze tie dve veci su fakt rozdielne. Laska postupom casu prejde do vztahu no vzdy moze byt v tom vztahy ta laska. No zo vztahu prejst spat do lasky...to je ako priatelstvo a laska. Vrrr...zbytocne si komplikujeme uz aj tak komplikovanu existenciu.:)
0

#32 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 09 March 2009 - 22:07

asi neexistuje spravny sposob, skor treba k sebe najst spravneho cloveka, co sa bohuzial nepodari kazdemu, nuz ale taky je zivot...
ja napriklad som zacal pit, zistil som ze chlast je jedina skutocna laska ktoru si kupis za peniaze :-) ..tak dlho som nepil ze uz som aj zabudol ake skvele to je, mat vypite a na nic nemysliet, tie liecive ucinky nenahradi nic, neviem kto povedal ze chlast nic neriesi, ja za seba mozem povedat ze mne to pomaha a velmi, dokonca viac ako novy vztah...
len dufam ze si na to nezvyknem lebo tato laska vie byt naozaj navykova :D
0

#33 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2009 - 19:06

Tigirik said:

king265

Vidíš a v tom je medzi ľudmi veľký rozdiel..ale nie každý ho robíte..tak ako ja nehádžem všetkých chlapov do jedného vreca tak isto ani vy by ste nemali hádzať všetky holky do jedného...nemyslíš že sú aj ženy ktoré vedia čo chcú a dokonca za to aj bojujú?...ale zas je tu ta druhá strana...čo ak práve ten druhý nechce?...ja napríklad som si istá a môžem povedať čo chcem...hmmm žeby to bolo tým v akom prostredí žijeme?...možno áno...preto prosím skúste sa pozerať na každú jednu ženu inak..tak ako ja sa pozerám na chlapov...bola som sklamaná ale to neznamená že teraz keď niekoho stretnem hneď budem sklamaná aj ním...a ktomu že sa kuk za inou...a?...kým sa len pozeráte mne to nevadí...veď aj keď držíš dietu tak jedálny lístok si čítať môžeš....pouvažuj nad tým...

ved ja enhadzem do jedneho vreca.prave som sa snazil povedat ze su aj take aj take pripady v oboch pohlaviach...a ja beriem ze ty viec co cches bo mas viac rokov ale holky medzi 17 a 21 priblizne nevedia co chcu vacsinou a mava s nimi puberta...jasne ze cest vinimkam a je individualne kedy ale je to tak...takze asi tolko
0

#34 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 April 2009 - 22:27

nebojsa nevedia to aj ovela starsie baby, nezalezi ani tak na tom kolko maju rokov, ale skor kolko toho maju za sebou. aj ked sa vravi ze dospievaju skor, ja by som povedal ze to je mierene skor na tu fyzicku stranku na rozumovu urcite nie...
0

#35 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 04 April 2009 - 17:23

už sa nedivím že sa k tebe takto správajú ženy...čítaš vôbec čo píšeš..zhadzuješ všetky ženy aj keď ich nepoznáš...koľko ti ich ublížilo?...jedna?..dve?...aha prepáč..veď sme všetke rovnaké...tak potom aj vy ste rovnaký...ste obyčajné svine....ale nie...nie ste...a vieš prečo?..pretože každý vnímate ženu inak...niektorí viete milovať a niektorí sa len zahrávate...páčilo by sa ti keby som povedala že každý jeden chlap chce len ženu aby sa s ním vyspala?...tak čo?..je t pekné?...nie určite nie...
ja nemôžem povedať že mám veľa vzťahov za sebou..ale každý môj vzťah bol bol krásny a v niečom výnimočný....a predstav si práve chlap ma sklamal...a dokonca si myslím že nevie čo chce pretože ma inú ale aj tak mi povedal že ma miluje...tak a teraz mi povedz kto vie a kto nie čo chce?...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#36 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 04 April 2009 - 17:55

neviem ci to je mierene mne ale nechcem sa hadat, vsetko co si napisala je cista pravda, a ja som napisal tu zo svojho pohladu, tak ako to vidim ja. A ver mi ze ja by som naozaj rad zmenil nazor, a poviem ti ze kazdy den aj dufam ze ho zmenim a ze vo svojom zivote najdem aspon jednu vynimku. a dufam ze aj tebe sa to podari
0

#37 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 04 April 2009 - 19:07

áno patrilo to tebe....a ani ja sa nechcem hádať...ja viem že teraz si nahnevaný na každú ženu..ja ti to neberiem..aj ja som bola na každého chlapa...ale mal by si aj ty priznať že je veľa žien ktoré naozaj vedia čo chcú..tak ako chlapi...dala som ti príklad zo života ktorý sa stal..a stal sa mne...je to podľa mňa na oboch stranách rovnaké...
0

#38 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 04 April 2009 - 21:43

ale ja ta nepoznam, ja hovorim o zenach ktore poznam a tie hadzem do jedneho vreca, nehovorim o vsetkych zenach na svete...hovorim len o tych z mojho okolia. a haluz bola ze som dosiel sem a zacal pisat aky som nestastny a tak, mysliac si ze ma aj tak nikto nepochopi ale jak som si tu cital tie clanky tak aj tu na tejto stranke je spominanych tolko rovnakych a hlupych zien, z ktorych kazda jedna spravila svojmu priatelovi vpodstate to iste len vzdy inym sposobom. A musim povedat ze okrem teba som tu ani nevidel dievca co by malo podobne problemy ako niektory z tych ktori sa tu trapia. ..Ja ti verim ze aj chalani su zli, ale myslim si ze chalani su zli inym sposobom, a to tak ze sa s citmi tak nezahravaju, vieme ublizit ale ked uz pouzijeme slova ako milujem ta tak si davame sakra pozor aby to bolo na furt a s maximalnou istotou ze to raz nebudeme musiet vziat spat. Pretoze kazdy chalan je uceny uz od mala tak ze chlap si ma za svojim slovom stat, a mame to aj v DNA preto ked vam chalan nic neslubi tak nemozte ani nic dobre cakat...
0

#39 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 April 2009 - 10:14

Aha jasné...tak ja mám potom šťastie na samých debilov...tak si to myslel?...zaujímavé...ale keď čítaš pozorne tak určite nájdeš aj tu články v ktorých ublížil práve muž žene...ale jasné to nie je podstatné...
Si veľmi tvrdohlavý a podľa mňa sa na ženy nedívaš tak ako máš...ale neboj ty dospeješ...
0

#40 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292

Napísal 05 April 2009 - 11:25

Ono ked zena dospeje k tomu ze dobre vyzera vztah nepotrebuje lebo ma vela kamaratov a napadnikov...naco by jej vztah aj bol
0

• (5 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov