Stara laska nehrdzavie
Napísal 08 March 2009 - 19:01
hotovo konec serem na nu, mam naviac
Napísal 08 March 2009 - 19:18
Tigirik said:
suhlasim ze aj my mame chyby ale musis uznat ze vy neviete co chcete...nikdy ste to nevedeli a nikdy to vediet nebudete lebo chcete stale neico ine...ja to berem ako fakt a neobvinujem len vase pohlavie.proste ste take a ine uz nebudete...tak ako nasep ohlavie sa velmi rado pozre na niaku peknu holku na ulici...to zasa vadi vam a ani sa necudujem ale tiez to si clovek ani neuvedomi a urobit to.proste mame kazdy svoje chyby a tie tu budu stale...
Napísal 08 March 2009 - 19:21
x-guy said:
tym by som si nebol taky isty.napriklad ja viem persne co moja holka si mysli a co kedy spravy dokonca skor,ako to spravy...ani ona mi v tom enverila ale dokazal som jej to ked som napisal co urobi a ona to presne urobila a potom sa divila ako som to mohol vedet...zenskej logike sa z cela chapat asi fakt neda ale ja docela rozumiem babam.teda tam,ktore poznam
Napísal 08 March 2009 - 19:57
a ta nevyspytatelnost sa hlavne tyka toho ze takmer vzdy vies co urobi, ale raz sa prepocitas a to je ta nevyspytatelnost
Tento článok bol upravený x-guy: 08 March 2009 - 20:03
Napísal 08 March 2009 - 21:21
Napísal 09 March 2009 - 07:56
Vidíš a v tom je medzi ľudmi veľký rozdiel..ale nie každý ho robíte..tak ako ja nehádžem všetkých chlapov do jedného vreca tak isto ani vy by ste nemali hádzať všetky holky do jedného...nemyslíš že sú aj ženy ktoré vedia čo chcú a dokonca za to aj bojujú?...ale zas je tu ta druhá strana...čo ak práve ten druhý nechce?...ja napríklad som si istá a môžem povedať čo chcem...hmmm žeby to bolo tým v akom prostredí žijeme?...možno áno...preto prosím skúste sa pozerať na každú jednu ženu inak..tak ako ja sa pozerám na chlapov...bola som sklamaná ale to neznamená že teraz keď niekoho stretnem hneď budem sklamaná aj ním...a ktomu že sa kuk za inou...a?...kým sa len pozeráte mne to nevadí...veď aj keď držíš dietu tak jedálny lístok si čítať môžeš....pouvažuj nad tým...
Napísal 09 March 2009 - 20:12
Napísal 09 March 2009 - 22:07
ja napriklad som zacal pit, zistil som ze chlast je jedina skutocna laska ktoru si kupis za peniaze :-) ..tak dlho som nepil ze uz som aj zabudol ake skvele to je, mat vypite a na nic nemysliet, tie liecive ucinky nenahradi nic, neviem kto povedal ze chlast nic neriesi, ja za seba mozem povedat ze mne to pomaha a velmi, dokonca viac ako novy vztah...
len dufam ze si na to nezvyknem lebo tato laska vie byt naozaj navykova :D
Napísal 02 April 2009 - 19:06
Tigirik said:
Vidíš a v tom je medzi ľudmi veľký rozdiel..ale nie každý ho robíte..tak ako ja nehádžem všetkých chlapov do jedného vreca tak isto ani vy by ste nemali hádzať všetky holky do jedného...nemyslíš že sú aj ženy ktoré vedia čo chcú a dokonca za to aj bojujú?...ale zas je tu ta druhá strana...čo ak práve ten druhý nechce?...ja napríklad som si istá a môžem povedať čo chcem...hmmm žeby to bolo tým v akom prostredí žijeme?...možno áno...preto prosím skúste sa pozerať na každú jednu ženu inak..tak ako ja sa pozerám na chlapov...bola som sklamaná ale to neznamená že teraz keď niekoho stretnem hneď budem sklamaná aj ním...a ktomu že sa kuk za inou...a?...kým sa len pozeráte mne to nevadí...veď aj keď držíš dietu tak jedálny lístok si čítať môžeš....pouvažuj nad tým...
ved ja enhadzem do jedneho vreca.prave som sa snazil povedat ze su aj take aj take pripady v oboch pohlaviach...a ja beriem ze ty viec co cches bo mas viac rokov ale holky medzi 17 a 21 priblizne nevedia co chcu vacsinou a mava s nimi puberta...jasne ze cest vinimkam a je individualne kedy ale je to tak...takze asi tolko
Napísal 04 April 2009 - 17:23
ja nemôžem povedať že mám veľa vzťahov za sebou..ale každý môj vzťah bol bol krásny a v niečom výnimočný....a predstav si práve chlap ma sklamal...a dokonca si myslím že nevie čo chce pretože ma inú ale aj tak mi povedal že ma miluje...tak a teraz mi povedz kto vie a kto nie čo chce?...
Napísal 04 April 2009 - 17:55
Napísal 04 April 2009 - 19:07
Napísal 04 April 2009 - 21:43
Napísal 05 April 2009 - 10:14
Si veľmi tvrdohlavý a podľa mňa sa na ženy nedívaš tak ako máš...ale neboj ty dospeješ...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať