Stara laska nehrdzavie
Napísal 05 April 2009 - 12:17
sama vravis ze si moc vztahov nemala, takze mozno aj ano, pomenoval by som to tak ze mas stastie na debilov.
Som tvrdohlavy ale to nema nic s tym o com sa tu bavime, ja hovorim o tom co som zazil a co je skutocnost, a ty hovoris o nejakych romantickych pribehoch od Daniel Steelovej. Nie kazdy je ako ty, urcite ked sa pozries aj okolo seba mozno aj na svoje kamaratky ak nejake mas tak uvidis ze su mozne ine ako ty. Alebo poviem ti to tak, aj zdanlivo naozaj dobre dievcata, ktore nikdy nikomu neublizili maju toto co pisem v sebe len o tom este nevedia, je to ako vzorec ktory sa opakuje, rovnica ktora sa snazi vyrovnat.Jednoducho povedane, Podla mna su zeny v otazkach lasky ovela lahkovaznejsie ako my muzi, a vo svojom zivote nepoznam vynimku, zatial.
a to uz som tu raz pisal zeny mnohokrat vyuzivaju vztahy na to aby si uzili lebo uzivanie bez vztahu znamena pre ne ze by boli nieco ako kurvi, a tak si radsej najdu vztah, kde si vyskusaju lasku, sex a proste vsetko co k tomu patri a ked zistia ze im to nevyhovuje alebo ze by chceli dalsie tak idu dalej, bez ohladu na to co bolo. A to je zakladny rozdiel medzi muzom a zenou, my muzi sa s tym nevieme vyrovnat no vy zeny sa s tym vyrovnavate az prekvapujuco jednoducho.
Viem tieto slova su strasne a vela zien by mi oponovalo a urcite budes aj ty, ale mne to nevadi, pretoze viem ze toto je moja pravda, taka aka je, nikto mi ju nemoze vziat lebo taku som ju aj zazil.
A kedysi som takyto nebyval, bol som ako ty Tigirik, veril som v stastie a nekonecnu lasku, no zeny o ktorych tu pisem to zmenili, a stal sa zo mna realista ktory radsej uz nemysli ani na to co bude zajtra...
Napísal 05 April 2009 - 12:23
skutocna podstata tohto slova vam uplne unika, alebo teda mnohym z vas...
Napísal 05 April 2009 - 12:27
samozrejme beriem v uvahu ze niektore zeny sa mozno nepotrebuju zdoverovat so svojimi starostami...
vsetko co som napisal je vlastne svet mojimi ocami, s tym ze sa nan pozeram aj ako tretia osoba a aj s osobnych skusenosti...
Napísal 05 April 2009 - 14:48
Napísal 05 April 2009 - 14:49
x-guy, ty naozaj nevies co pises a mas velmi skreslene predstavy o zivote
si este mlady na to, aby si prezil zivot nahnevany a zatrpknuty, mal by si sa spamatat
uz som sa pokusala vysvetlit zensky pohlad na vec a mala by som viacej prikladov, kedy bolo ublizene mne alebo mojim kamaratkam a nebolo to z nasej viny...a naozaj sa na to nepozeram subjektivne, pretoze som sa cez sklamania uz preniesla
no vidim, ze sa s tebou neda rozumne bavit, neprijmes ziadny iny argument ani nazor, len ten svoj cierny pohlad na svet
takze tymto to vzdavam
Napísal 05 April 2009 - 14:52
Belphegor said:
tak taketo nieco som pocula uz aj ja od chlapa a nie raz sa stalo, ze som chcela nieco riesit, no partner nebolo ochotny komunikovat
Napísal 05 April 2009 - 15:08
Hlavu v oblakoch som prestala mať keď som prišla o manžela...ale to je zas o niečom inom...to že niekedy si sadnem a poviem si konečne by som chcela chlapa ktorý bude stáť pri mne to ešte neznamená že snívam...len to veľmi chcem a to je veľký rozdiel...niekedy som si myslela že máš rozum..že bolo ti ubližené a preto tak reaguješ...lenže nie..tvoj svet odrazu stratil farby pretože si dal prednosť alkoholu ako si to tu už písal pred tým aby si bojoval za lásku ktorú si mohol mať...nie ty si sa postavil do stredu akejsi križovatky a začal si na seba pútať pozornosť a vravieť pozrite mne bolo ubližené...len mne...si na omyle...či je to chlap alebo žena každá jedna ľudská bytosť má srdce každá...ale bohužial nie sme ani neomylný a robíme chyby...ja nechcem obhajovať ženské pokolenie pretože áno aj medzi nami sú riadne beštie ktoré vedia len ubližovať..lenže aj medzi vami ako si nadávate tvorcami ľudstva sú riadne hovadá...a to ti poviem že by som vás všetkých postavila do rady a strielala...lenže na čo?...vieš podľa mňa ti bolo len vrátené to čo ty si urobil x ženám pred tou čo toto urobila tebe...ale ty sa hráš odrazu teaz na nejakého chudáčika...
Mne bolo ublížené presne tak ako tebe..dokonca si našiel holku ale aj tak stále tvrdil že ma miluje..vieš ako bolí keď odrazu dostaneš nádej a potom ti ju vezme...zmetie zo stola len preto že sám nevie čo je pre neho dobré....alebo?...myslel si že budem pre neho nejakým prístavom že keď náhodou mu to nevyjde tak sa vráti?...nie..presne to isté ako ty si myslíš o ženách som si myslela aj ja o mužoch..a dokonca aj myslím...ste hajzli ktorí vezmú srdce a len tak v ruke pred tebou ho stlačia a budú sa ešte ospravedlňovať že to tak nechceli...
Lenže uvedomila som si že bez vás sa nedá žiť...mám kopu kamarátov ktorých mám moc rada a nehádžem ich do jedného vreca len preto že mne bolo ublížené...lenže ty nechceš pochopiť že nie si sám...nech sa páči uputávaj na seba pozornosť a ľutuj sa..ale ako chlap by si sa mal zodvyhnúť a ísť ďalej a nie plakať nad rozliatym mliekom len kvôli tomu že nejaká žena začala milovať iného a nie teba....
Napísal 05 April 2009 - 15:11
a niečo k tebe...aj mne bolo povedané stále ostaneš pre mňa viac ako kamarátka...kua povedz mi na čo to je dobré?....tak mi tu netrep somariny že len my ženy vravíme že navždy ostaneš v mojom srdci..lebo na takú koninu ti vážne neskočím....netreba sa dívať len jedným smerom..ale treba pozerať aj okolo...si ďalší ktorý sa ľutuje?...
Napísal 05 April 2009 - 15:24
Napísal 05 April 2009 - 19:00
Napísal 05 April 2009 - 20:18
sa ozyvajte az ked sa vam oci otvoria, lebo dovtdy budete tliachat dve na tri ako daky "panelakovy trtkovia" a budete sa navazat do kazdeo vo vasom okoli co sa vam pokusi protirecit. myslim ze bolo nad vrchol neslusne zopar vasich vyjadreni na adresu Tigirice a Moonlight. az prezijete len polku toh co tie baby tak si mozte hovorit ze viete co je zivot ale dovtedy ee. Ak vo vas ostala este stipka slusnosti a gentlamanskeho chrakteru aspon za podaktore vyroky sa ospravedlnite. Priznali ste uz sami nejaku svoju chybu alebo len jednoducho ukazujete na druhych?
myslim ze prvy krok k realnemu pohladu na svet bude si priznat aj vlastne chyby a neverim ze ste neomylny lebo to nieje nik.
btw ja som si nasiel krasnu neprelietavu lasku ktora mi dodava aj ten krasny ruzovy pohlad na zivot..... ze by som hladal inde ako vy???
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 05 April 2009 - 20:50
Belphegor said:
podla teba su vsetci co svami nesuhlasia v plnom rozsahu, neznali situacie a zivota?
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 05 April 2009 - 21:04
Napísal 06 April 2009 - 11:32
A este jedna vec to com som zazil som si nezasluzil, a svoje chyby som si vzdy priznal. A tiez som nikdy nechcel byt takyto. A to ze si napisala ze som nebojoval sa velmi mylis, nechal som v tom boji cele svoje srdce.
Tony vicks...urcite nie som detsko, ale mozno nie som ani dospely, neviem sice co tie dievcata zazili ale kazdy mame svoje dno niekde inde, a este mi povedz kolko poznas dievcat ako su ony dve, ja napriklad ani jedno, ak su take ako o nich hovoris...
Ja si tu nazor kazdeho citam, a nikomu ho neberiem a ani si nikoho nedovolim urazit, tak ako on zazil nieco aj ja som zazil nieco.
a tigirik mozno mas pravdu, ze mam pocit ze nik nevie ako sa citim, lebo niekedy ked si citam niektorych nazory mi to pride ako podla predlohy, nieco ako z velkej knihy. Malo kto sem napise nieco originalne...ja som sa o to pokusil aj ked je pravda niektory si to vylozili zle iny sa s tym stotoznuju je to na vas, je to len moj sucasny nazor a pevne verim ze ten nazor sa este zmeni, ale pochybujem ze to bude vdaka tomu co tu niekto napise, lebo ine je si precitat a ine zazit, som mlady a verim ze vela veci sa v mojom zivote este zmeni, lebo nechcem aby moj nazor na svet ostal takyto
Napísal 06 April 2009 - 15:29
x-guy said:
ja viem ze mnohym zenam mozno krivdim...
ty vravis ze mam skreslene predstavy, ale ja som nenapisal ani jednu zo svojich predstav, ja som napisal o realite taka aka je aku som ju prezil. Moje predstavy boli uplne ine...
okej, opravujem predstavy na nazory
som presvedcena, ze nazor sa da vyjadrit aj inak ako utocenim
tiez nemam dojem, ze by sme tvrdili, ze svet je ruzovy...nie je a nebude, ale to neznamena, ze sa nanho budeme divat v ciernych farbach
snazime sa tu navzajom vypocut, poradit a tiez dodat si nadej, tak by to predsa malo byt, nie? pre mna je aj to jedna z "malickosti", pre ktore sa oplati zit - vzdy sa najdu ludia, ktori za to stoja a s ktorymi sa oplati ist zivotom dalej
Napísal 06 April 2009 - 16:49
vies ked mi teraz dievca povie ze ma neskutocne lubi a ze som pre nu vsetkym, malo by to byt to najkrajsie co moze clovek pocut ale ja pocujem uz len slova...
obdivujem vas v tom ze bez ohladu na vase utrpenie a bolest, stale verite v to co verite...ja uz to nedokazem, jedna zena zmenila moj postoj k ostatnym a hlavne v tom co dokazem vlastne uz nedokazem citit...
viem teraz mi napisete ze to tak nie je ze zas pride ina a zas sa zamilujem, ale to uz prislo a mozno som zalubeny ale zdaleka sa to neda porovnavat s tym co som citil ked som este veril...
ona neznicila len nas vztah ale zabila vo mne to po com som vzdy tuzil :(
Tento článok bol upravený x-guy: 06 April 2009 - 16:59
Napísal 06 April 2009 - 17:06
a stale si nepochopila ze ja na nikoho neutocim, len pisem o svojich zazitkoch...a snazim sa inych mozno poucit zo svojich chyb a aby boli v otazkach dovery a lasky opatrnejsi, lebo to su veci ktore vedia ludi naozaj znicit.
Tento článok bol upravený x-guy: 06 April 2009 - 17:14

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať