Tento článok bol upravený MámHoAkurát: 03 March 2009 - 22:59
Strana 1 z 1
Ľudia poraďte potrebujem nejaké kaleráby, šrouby do hlavy proste keci na oblbnutie
Napísal 02 March 2009 - 20:23
Z mojou priateľkou je to tak že keď jej v posteli poviem nejakú frázu napr. že "tvoj otec bol zlodej ukradol hviezdi a vložil ich do tvojich očí" alebo že ľúbyyyyyyyiiiiiiim jej telo aj dušu tak ma po takýchto rečiach pomiluje asi šesť krát lepšie ako obyčajne tak sem prosím napíšte nejaké kaleráby prosím, ja potom napíšem čo zabralo :-)
Napísal 04 March 2009 - 12:29
andy.t said:
Dobry pravopis chlapce... Lubys? No pekne...
Ale k tvojej otazke: Ja kaleraby neuznavam, skus zaposobit spravanim, nie oblbovanim.
Ale k tvojej otazke: Ja kaleraby neuznavam, skus zaposobit spravanim, nie oblbovanim.
on to tak citiii :D
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 04 March 2009 - 12:38
to predosle ber ako srandu :P
a teraz k veci, bohuzial ti asi nik vtomto nepomoze lebo taka dobra "zelenina" musi byt z vlastnej hlavy, vsetko ostatne bude len slaba snaha.
nie je to tak tazke treba byt troska scitany a zapojit fantaziu a potom uz nie je tazke zlozit nieco typu : "ponorim sa do rise snov aby som mohol vzlietnut na moju hviezdu a odtial strazit tvoj spanok a tvoje sny" pouzite namiesto obycajneho "dobru noc a pekne sny"
kazdopadne aj ked je to nemej kreativne ale vlastna tvorba stale viacej potesii, vlastna skusenost.
sakra treba davat pozor aby si nepouzil nejaky otrepany kalerab lebo potom vyznies ako obycajny oblbovac:P
a teraz k veci, bohuzial ti asi nik vtomto nepomoze lebo taka dobra "zelenina" musi byt z vlastnej hlavy, vsetko ostatne bude len slaba snaha.
nie je to tak tazke treba byt troska scitany a zapojit fantaziu a potom uz nie je tazke zlozit nieco typu : "ponorim sa do rise snov aby som mohol vzlietnut na moju hviezdu a odtial strazit tvoj spanok a tvoje sny" pouzite namiesto obycajneho "dobru noc a pekne sny"
kazdopadne aj ked je to nemej kreativne ale vlastna tvorba stale viacej potesii, vlastna skusenost.
sakra treba davat pozor aby si nepouzil nejaky otrepany kalerab lebo potom vyznies ako obycajny oblbovac:P
Napísal 04 March 2009 - 22:08
andy.t said:
no neviem asi som nejaka divna... keby mi ten moj zadrel nieco s hviezdami asi by som sa len dobre zasmiala.
Mne staci ked mi povie, ze ma miluje a svojim chovanim mi to potvrdi. Nepotrebujem pocut naucene veticky...
Mne staci ked mi povie, ze ma miluje a svojim chovanim mi to potvrdi. Nepotrebujem pocut naucene veticky...
no nevravim ze je to nutne ale niektorym sa to paci, ale ktomu treba byt kapanek romanticky.
a dolezite aby to nebolo naucene ale vymyslene, lebo nie je zelenina ako zelenina :D
Napísal 05 March 2009 - 15:17
tak suhlasim s andy.t podla mna je toto blbost na N-tu...kto to kedy videl tlacit niekomu naucene frazy do hlavy pre boha...moja holka keby jej poviem nieco s hviezdami a podobne tak asi fakt umre od smiechu...ale ak jej poviem co k nej citim a ako velmi a zahrniem tam trochu romantiky tak sa absolutne rozpliva a je stastna ako blcha a potom som stastny aj ja...tak netlac kaleraby ale snaz sa ...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 11 August 2010 - 20:27
nieje to len smiesne ale to aj svedci o tvojom charaktere. tlacit kaleraby do hlavy aby ta dobre pomilovala? mam dost. inak tym aj potvrdzujes ako vysoko intelektualne si natom no hlave ako velmi mas tu babu rad, ked niesi schopny jej povedat nieco uprimne a malo by to mozno aj ovela lepsi efekt. kam sme sa to dopracovali
nice day
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať