nepoucitelny!
Napísal 04 March 2009 - 14:22
Zdravim, dho som sa tu neukazal, nejako som na cas zabudol na toto forum, jednak s casovej nedostupnosti ale aj pre to lebo som sa s mojou EX dal dokopy.O mojom vztahu tu bolo popisane velmi vela, kto sem dlhsie chodi urcite si pamata :)
No ale k veci s EX sme sa nakoniec stretli pre nejake nevyriesene veci, ale stalo sa to ze znova sme obaja do toho spadli a zacali sa stretavat.O nedlho sme znova zacali spolu byvat, vsetko bolo super az... Na to ze znova ju chytaju jej mindraky. Neustale sa uraza, Vsetko prekruca co poviem, stale sa snazi vyhovorit na mna ze je to moja chyba. Ked sa spytam co robim nevie odpovedat lebo nema dovod. Pripada mi to ze nechce normalny vztah v ktorom sa o niekoho opret, skor vztah len ako dokazovanie si niecoho, skusanie co to vydrzi. Moja dovera je knej znova nulova, lebo ako nahle ziskavam pocit ze sa mam o koho opriet znova pride s nejakou blbostou a uple si to pokasle. niekedy sa aj uvedomi a ospravedlni ale prejde pol hodina a znovu nieco najde. Mame tu dvoch priatelov, vedia ako to je s nami a dobre vidia kto sa kao sprava, cuduju sa ze mam take pevne nervy.Vcera som bol u nich a rozpravali sme sa, vravel som ze ju mam rad a ze sa snazim nejako to obdobie prekonat, cakat pokym sa nieco zmeni, moj priatel mi povedal ze on by stym spravil razny koniec ze by sa citil ako hlupak a presne tak soms a ja zacal citit po tych jeho slovach dnes rano ked som sa prebudil.Neustale nieco riesit, vysvetlovat to co som ani nespravil. znasat vybusnost, agresiu, slova ako ona trpi. Mal by som to zacat nejako razne riesit,lebo dohovaranie nepomaha, ani to ked som jej povedal ze ak sa bude nejaka situacia opakovat, bude medzi nami koniec, povedala ze sa bude snazit a miesto toho sa to opakovalo najmenej uz dva krat za dva tyzdne.
No ale k veci s EX sme sa nakoniec stretli pre nejake nevyriesene veci, ale stalo sa to ze znova sme obaja do toho spadli a zacali sa stretavat.O nedlho sme znova zacali spolu byvat, vsetko bolo super az... Na to ze znova ju chytaju jej mindraky. Neustale sa uraza, Vsetko prekruca co poviem, stale sa snazi vyhovorit na mna ze je to moja chyba. Ked sa spytam co robim nevie odpovedat lebo nema dovod. Pripada mi to ze nechce normalny vztah v ktorom sa o niekoho opret, skor vztah len ako dokazovanie si niecoho, skusanie co to vydrzi. Moja dovera je knej znova nulova, lebo ako nahle ziskavam pocit ze sa mam o koho opriet znova pride s nejakou blbostou a uple si to pokasle. niekedy sa aj uvedomi a ospravedlni ale prejde pol hodina a znovu nieco najde. Mame tu dvoch priatelov, vedia ako to je s nami a dobre vidia kto sa kao sprava, cuduju sa ze mam take pevne nervy.Vcera som bol u nich a rozpravali sme sa, vravel som ze ju mam rad a ze sa snazim nejako to obdobie prekonat, cakat pokym sa nieco zmeni, moj priatel mi povedal ze on by stym spravil razny koniec ze by sa citil ako hlupak a presne tak soms a ja zacal citit po tych jeho slovach dnes rano ked som sa prebudil.Neustale nieco riesit, vysvetlovat to co som ani nespravil. znasat vybusnost, agresiu, slova ako ona trpi. Mal by som to zacat nejako razne riesit,lebo dohovaranie nepomaha, ani to ked som jej povedal ze ak sa bude nejaka situacia opakovat, bude medzi nami koniec, povedala ze sa bude snazit a miesto toho sa to opakovalo najmenej uz dva krat za dva tyzdne.
Napísal 05 March 2009 - 11:25
ahoj..tak v prvom rade ťa tu zas rada vidím aj keď nie v príliš dobrej nálade a s problémom...
Máš to ťažké...buď alebo...všetko má stále pre a proti...síce včera mi kamarát povedal že láska ma buď jedno alebo druhé...a ako čítam tak mal pravdu...zvykne to byť opačne že stále sa žena musí obhajovať pred chlapom ale ako čítam u teba to je opačne....čo ti poradiť?..aby si to skončil?...hmm keď nevidíš iné východisko tak áno...na čo to ďalej naťahovať...aj keď to bude bolieť ale tá bolesť niekedy musí prestať...
ďalšia možnosť je že to nejako prekusneš a budeš pokračovať ďalej...lenže trápenie niekedy urobí svoje a ty môžeš vybuchnúť v tej najnevhodnejšej chvíli a už stratíš nie len priateľku ale aj kamarátku pretože to by ste mohli ostať...
V podstate všetko je len a len na tebe...v tomto si musíš nájsť odpoveď v srdiečku...rozhovory pomáhajú ale majú byť pokojné a nie výbušné kde sa aj tak nič nevyrieši len viac pokazí...je na tebe na čo si trúfaš...
Držím ti palčeky a dúfam že to zvládneš...
Máš to ťažké...buď alebo...všetko má stále pre a proti...síce včera mi kamarát povedal že láska ma buď jedno alebo druhé...a ako čítam tak mal pravdu...zvykne to byť opačne že stále sa žena musí obhajovať pred chlapom ale ako čítam u teba to je opačne....čo ti poradiť?..aby si to skončil?...hmm keď nevidíš iné východisko tak áno...na čo to ďalej naťahovať...aj keď to bude bolieť ale tá bolesť niekedy musí prestať...
ďalšia možnosť je že to nejako prekusneš a budeš pokračovať ďalej...lenže trápenie niekedy urobí svoje a ty môžeš vybuchnúť v tej najnevhodnejšej chvíli a už stratíš nie len priateľku ale aj kamarátku pretože to by ste mohli ostať...
V podstate všetko je len a len na tebe...v tomto si musíš nájsť odpoveď v srdiečku...rozhovory pomáhajú ale majú byť pokojné a nie výbušné kde sa aj tak nič nevyrieši len viac pokazí...je na tebe na čo si trúfaš...
Držím ti palčeky a dúfam že to zvládneš...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 05 March 2009 - 16:00
King, podla mna to ide s odstupom casu. Ked obaja si uvedomia, aj ten co tahal za kratsi koniec, ze v skutocnosti neboli stvoreny jeden pre druheho. A predsa sa maju aj napriek rozchodu radi, pritom obaja uz ziju inym vztahom. Mne sa to stalo. Takze preto pisem som nazor.
Napísal 06 March 2009 - 12:19
Nesúhlasím...keď naozaj chceš tak sa dá byť kamarát...som tomu príkladom...so svojím bývalím sme kamaráti a dá sa povedať veľmi dobrý...on má už svoj nový vzťah a ja si žijem svoj život...ale stále chceme vedieť o tom druhom ako sa má a stále sme tu aby sme jeden druhému pomohli aj v tej najťažšej chvíli...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 06 March 2009 - 15:49
tak to ste vy...skuste to zobrat z postavenia chalana...proste ja takeho nepoznam ktory by sa na toto dal...jasne ak ten vztah trval tyzden alebo mesiac je to ine ale ak niekolko rokov tak to podla mna nejde lebo tomu druhemu to bude chybat...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 06 March 2009 - 18:34
prečo?..medzi nami bol vzťah ktorý trval rok a pol...nedávno sa skončil a on si našiel inú...ale keď má byť s ňou šťastný...nech sa páči...chýbal by mi keby že nie sme kamaráti...lenže tu ide dosť aj o to ako sa kto k tomu postaví...
Napísal 09 March 2009 - 04:32
Belphegor said:
Vies kde je ten najhlavnejsi rozdiel...ked je baba aspon troska k svrtu tak si najde chalana neprehanam behom 2 dni,pricom chalan to ma o moc zlozitejsie co sa tyka aj psychickej stranky
tak toto ma zaskocilo...v com to maju chalani zlozitejsie??? specialne ma zaujima ta psychicka stranka
suhlasim s Tigirikom, ze zalezi od postoja, od roznych okolnosti a hlavne od konkretnych ludi, ale mozne je vsetko, aj kamaratstvo po rozchode - a myslim si, ze na dlzke vztahu nezalezi, aj ked to tiez urcite zohrava istu ulohu a patri do zmienenych roznych okolnosti
ja som tiez priklad kamaratstva po rozchode - potrebovala som cas na spamatanie sa a stane sa, ze mam vselijake zmiesane pocity a nostalgicke chvilky, no som s tym zmierena a neviem si predstavit, ze by som nevedela, ako sa ma, co robi a nezasla s nim na kavu ci zabavit sa aj so spolocnymi kamaratmi...chybal by mi
vratim sa ale k Martinrovi...zdravim ta po dlheeej dobe :-)
nikto ti nemoze povedat, urob toto alebo hento...a ty to dobre vies
ale radi ta vypocujeme, podporime a vyjadrime svoj nazor
podla toho mojho by si si mal premysliet, ci ti vztah, ktory ta nenaplna a nedava ti to, co chces a potrebujes (vravis, ze necitis oporu a doveru), stoji za vsetko to trapenie
ak ti srdce hovori, ze ano, tak potom treba hladat riesenie - lenze na lasku, na vztah aj na jeho budovanie a udrzanie musia byt vzdy dvaja, inak to nejde
prajem ti vela sil, drzim palce a daj nam vediet co a ako...
Napísal 24 April 2009 - 12:40
ahojte, takze v prvom rade dakujem kazdemu za nazor. zase bolo nejake obdobie fajn, bez problemov, prave ze bolo velmi dobre.ale ako sa dalo cakat zase sa jedneho dna zle vyspala a ja som vsetko schytal, poslala ma znovu tam s kadial som prisiel a podobne reci, ked som sa s nou za to dva dni nebavil, situacia sa opakovala.v nedelu som prisiel z vonku domov az nad ranom, najprv sa hadala ale potom sasnazila nejako to vyriesit , tak bolo ok az dovcera. naletel som jej na to ze tieto situacie sa uz u nej nebudu opakovat, na zaciatku ked sme sa dali dokopy sa chovala absolutne inak. jednu vyhodu to ma ze ja som uz viacej odolny, takze si to neberem tak srdcu a podstate mi je to uplne fuk, nevidim zmysel davat jej este viacej ked nestala ani o to co doteraz mala.pripada mi ako chory clovek, ktory ma rozdvojenu osobnost, par dni ma miluje nadovsetko na tomto svete, a behom hodiny sa prepne ze ma uz nechce vidiet, nemoze sa na mna pozerat a len sa lutuje a narieka ake je chudiatko.
Napísal 26 April 2009 - 20:48
tak ja si uzivam zivot ci uz som snou alebo bez nej , zase nemyslim tym kurvenie, alebo zakazdu cenu sa s niekym stretavat. robim veci co ma tesia, moje konicky.
Inak medzi recou uz sme sa rozisli.Moja snaha udrzat tento vztah je na urovni absolutne nulovej aktivity, posledne tyzdne som chodil prec z domu na cele dni. jednoducho nemam zaujem udrziavat vztah v ktorom, ta druha strana ma hlavne problemy zo sama sebou. neda sa snou budovat buducnost, spolahnut sa, opriet.
Inak medzi recou uz sme sa rozisli.Moja snaha udrzat tento vztah je na urovni absolutne nulovej aktivity, posledne tyzdne som chodil prec z domu na cele dni. jednoducho nemam zaujem udrziavat vztah v ktorom, ta druha strana ma hlavne problemy zo sama sebou. neda sa snou budovat buducnost, spolahnut sa, opriet.
Napísal 27 April 2009 - 13:24
Ak je problem dlhodobym charakterom tak je to dobre riesenie. Ale ak clovek potrebuje podporu, pretoze ma tazke obdobie, tak je vhodne ho podrzat. Len si opat davam tu otazku. Dokaze mlady clovek vek okolo 20 dat oporu tomu druhemu? Starsiemu? Ja si myslim, ze nie.:)
Napísal 29 April 2009 - 00:45
prepac ale je rozdiel byt niekomu opora alebo vec na vybijanie si zlosti alebo zvysovanie sebavedomia. v tychto dvoch pojmoch dokazem rozpoznat o co ide.mam len starsich priatolov, mal som aj starsie priatelky s ktorymi som mal vztah a nemali problem s tym aku oporu som im dal.
Inak znova sa to dostalo tam kde to bolo naposledy, za par dni sa musim stahovat, vcera mi tu ukazala ako vazne preukazat svoju povahu, najprv na mna zautocila slovne, neskor ma napadla a potom povedala ze na mna zavola policiu a to bol len dovod za to ze som jej povedal ze sa teda odstahujem.
Inak znova sa to dostalo tam kde to bolo naposledy, za par dni sa musim stahovat, vcera mi tu ukazala ako vazne preukazat svoju povahu, najprv na mna zautocila slovne, neskor ma napadla a potom povedala ze na mna zavola policiu a to bol len dovod za to ze som jej povedal ze sa teda odstahujem.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať