nepoucitelny!
Napísal 29 April 2009 - 21:57
Belphegor said:
Vies kde je ten najhlavnejsi rozdiel...ked je baba aspon troska k svrtu tak si najde chalana neprehanam behom 2 dni,pricom chalan to ma o moc zlozitejsie co sa tyka aj psychickej stranky
celkom aj suhlasim, pretoze ked sa ide rozist zena, tak to ma vacsinou uz dopredu premyslene a vyrovnava sa s tym este pocas vztahu, bez toho aby si toho chalan vsimol, a preto nas chalanov zaskoci nahli rozchod a este nahlajsi zaciatok jej noveho vztahu...smutne ale stava sa
Napísal 29 April 2009 - 22:08
Tigirik said:
prečo?..medzi nami bol vzťah ktorý trval rok a pol...nedávno sa skončil a on si našiel inú...ale keď má byť s ňou šťastný...nech sa páči...chýbal by mi keby že nie sme kamaráti...lenže tu ide dosť aj o to ako sa kto k tomu postaví...
ale ak by si ho povedzme este milovalo tak to nie je kamaratstvo ale tak trochu pokrytectvo, a v sebe zapieras pravu podstatu....vpodstate sa da povedat ze si uverila klamstvu ktorym sa sama presviedcas, lebo ho milujes a chces ho mat na blizku...podla mna je velmi tazke az priam nemozne vybudovat z lasky ozajstne kamaratstvo,lebo uz len tym ze ta clovek opusti v case tvojho najvacsieho stastia, ti nesmierne ublizi, aj ked to mozno nechce ale spravi to, kamaratstvo je vacsinou cena utechy ktoru ti ponukne,aby ten rozchod nebol az taky kruty...Chcem povedat ze Malo kedy sa stane ze sa dvaja rozidu s tym ze sa s tym obaja stotoznuju, vzdy jeden miluje a druhy trpi, mozno utrpenie casom trosku ustane, ale laska nie...samozrejme toto plati len ak sa bavime na urovni ozajstnej lasky a vztahov...inak je mozne asi vsetko :-)
Napísal 30 April 2009 - 09:52
x-guy said:
celkom aj suhlasim, pretoze ked sa ide rozist zena, tak to ma vacsinou uz dopredu premyslene a vyrovnava sa s tym este pocas vztahu, bez toho aby si toho chalan vsimol, a preto nas chalanov zaskoci nahli rozchod a este nahlajsi zaciatok jej noveho vztahu...smutne ale stava sa
tak toto si vystihol...dokonale suhlasim a je to cele jedna velka pravda...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 30 April 2009 - 16:32
king265 said:
tak toto si vystihol...dokonale suhlasim a je to cele jedna velka pravda...
dobra hlupost...to uz sme zase pri teme zeny verzus muzi...moze to platit aj z jednej aj z druhej strany, ale vobec to tak nemusi byt
mne sa stal presny opak, rozchod zo dna den, bez akychkolvek varovnych priznakov...a kamaratke prednedavnom to iste, proste z jedneho dna na druhy im preskocilo a ukoncili to...teda my sme to tak vnimali, ale muselo za tym nieco byt...a doslova par dni na to mali nove pratelky...
Napísal 30 April 2009 - 17:16
moonlight said:
dobra hlupost...to uz sme zase pri teme zeny verzus muzi...moze to platit aj z jednej aj z druhej strany, ale vobec to tak nemusi byt
mne sa stal presny opak, rozchod zo dna den, bez akychkolvek varovnych priznakov...a kamaratke prednedavnom to iste, proste z jedneho dna na druhy im preskocilo a ukoncili to...teda my sme to tak vnimali, ale muselo za tym nieco byt...a doslova par dni na to mali nove pratelky...
moonlight nerozculuj sa.ja som nepovedal ze to robia len zeny...jasne ze to robia aj muzi ja som len zareagoval ze rpesne toto iste sa stalo mne...ved si to so mnou dost rozoberala...tak vies ako to bolo :-D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 02 May 2009 - 03:10
tak som sa sem konecne dosta, dik ze diskutujete o uplne inom hehe.
k tomu ze by sme mohli ostat kamaratmi, to asi pochybujem, ja s mojej strany som nevidel problem ale po par dnoch co tu predviedla uz ani o to nestojim, za mesiac sa musim odstahovat, nie ze musim ale aj chcem, najlepsie by to bolo cim skor.
to ze baba ak vyzera k svetu najde si za dva dni chalana, to iste plati aj o chlapovi.
Este v ten vecer ako ma vyprevadila z domu ked som isiel von za priatelmi so slovami ze jej je jedno co budem robit, nech si najdem babu, nech sa zajebavam a ze som prijebany som si vazne uvedomil ze ak si zasluzim to to pre nic, len pre to ze chcem byt chvilu casu s priatelmi a ze ako bude postupovat v situaciach ktore budu vacsi problem ako toto, ze taketo dievca mi vazne za to nestoji. a k tomu ak pisem mala taketo zachvaty kazdy tyzden.este v ten vecer som stretol uzasnu zenu, opil som sa mozno aj s trucu, alebo aj zo zialu a skoncili sme u nej. Len taky ulet to nebol, stretavame sa cim dalej viac a rozumieme si dobre, je jednoducho super, len je tu taka malickost.Ja mam 23 a ona 35 dve deti a prave sa rozvadza. som jej prvy chlap po 13rokoch manzelstva, takze aj s ej strany to nebolo len take hup s niekym do postele.
k tomu ze by sme mohli ostat kamaratmi, to asi pochybujem, ja s mojej strany som nevidel problem ale po par dnoch co tu predviedla uz ani o to nestojim, za mesiac sa musim odstahovat, nie ze musim ale aj chcem, najlepsie by to bolo cim skor.
to ze baba ak vyzera k svetu najde si za dva dni chalana, to iste plati aj o chlapovi.
Este v ten vecer ako ma vyprevadila z domu ked som isiel von za priatelmi so slovami ze jej je jedno co budem robit, nech si najdem babu, nech sa zajebavam a ze som prijebany som si vazne uvedomil ze ak si zasluzim to to pre nic, len pre to ze chcem byt chvilu casu s priatelmi a ze ako bude postupovat v situaciach ktore budu vacsi problem ako toto, ze taketo dievca mi vazne za to nestoji. a k tomu ak pisem mala taketo zachvaty kazdy tyzden.este v ten vecer som stretol uzasnu zenu, opil som sa mozno aj s trucu, alebo aj zo zialu a skoncili sme u nej. Len taky ulet to nebol, stretavame sa cim dalej viac a rozumieme si dobre, je jednoducho super, len je tu taka malickost.Ja mam 23 a ona 35 dve deti a prave sa rozvadza. som jej prvy chlap po 13rokoch manzelstva, takze aj s ej strany to nebolo len take hup s niekym do postele.
Napísal 02 May 2009 - 13:47
chalan niekedy si nevyberas, asi si este nezazil taky pocit ked ti je momentalne okolo tej danej osoby vsetko jedno a zaujima ta len ako sa spolu vynikajuco citite.A to ze ma 35 a dve deti neni hendikep.prvy krat ked som ju videl som si myslel ze ma 27 rokov.
A ked si preskaces mzno len scasti tym cim som si uz presiel ja budes aj ty vnimat dospelu zenu inak, radsej uprednostnim zensku eleganciu, rozmyslanie a charakter ako krasu. Moja ex je pekne dievca ale ani zdaleka to nestaci na to aby si si snou dokazal vybudovat normalny, pevny vztah.
A ked si preskaces mzno len scasti tym cim som si uz presiel ja budes aj ty vnimat dospelu zenu inak, radsej uprednostnim zensku eleganciu, rozmyslanie a charakter ako krasu. Moja ex je pekne dievca ale ani zdaleka to nestaci na to aby si si snou dokazal vybudovat normalny, pevny vztah.
Napísal 12 May 2009 - 18:53
trošku sa pridám do Vašej konverzácie....
Každý sme iný...a porovnávať?..hmmm nikdy som si nemyslela že to poviem ale dokonca aj ja to robím...a to je na tom veľmi zlé...ako keby som sa nevedela odpútať od minulosti...
Martinr....vôbec neber ohľad na to koľko má rokov...či ma dieťa alebo nie..aj ja mám dieťa a vôbec si nemyslím že to je nejaká vada...keď cítiš že je iná určite aj je...má už čo to zažité a preto sa k všetkému stavia inak....je takzvaná "iná"...v tejto skupine je nás veľmi málo..ale začíname sa rozrastať...držím palčeky :)
Každý sme iný...a porovnávať?..hmmm nikdy som si nemyslela že to poviem ale dokonca aj ja to robím...a to je na tom veľmi zlé...ako keby som sa nevedela odpútať od minulosti...
Martinr....vôbec neber ohľad na to koľko má rokov...či ma dieťa alebo nie..aj ja mám dieťa a vôbec si nemyslím že to je nejaká vada...keď cítiš že je iná určite aj je...má už čo to zažité a preto sa k všetkému stavia inak....je takzvaná "iná"...v tejto skupine je nás veľmi málo..ale začíname sa rozrastať...držím palčeky :)
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať