Tento článok bol upravený king265: 22 April 2009 - 20:31
- (5 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »
co dalej?
Napísal 03 April 2009 - 08:37
tak dufam,ze sa nenahnevas ked napisem nieco aj ja, kedze vies co som prezil a tiez som sa pred mesiacom rozisiel po 2 a pol roku ;)
tak aspon takto.. je to cudne, ze ta miluje, je jej s tebou super a aj tak "vymysla". Mozno ozaj len teraz nevie presne co chce a je na nejakej krizovatke, kde sa rozhoduje ako a kam dalej. Ked ta miluje, nerozumiem tomu, preco uz s tebou nechce byt, preco uz len ako kamaratka.. to znamena ze ta uz nie tak velmi miluje ako to hovori. Je predsa samozrejme, ze po case to uz vo vztahu nebude take ako na zaciatku, ale prave o tom je vztah a laska, ze uz aj ked to neiskry, stale chces byt s tym clovek, je to otrepane ale je to tak.. "v dobrom i zlom". Nerozumiem, preco prave teraz vycuvala.
Urcite na nu netlac a nic nerob,rozhodla sa takto ona, ak si to rozmysli, musi zabojovat ona. Ale aj tak, si neviem predstavit kamaratstvo s clovek ktoreho som miloval, milujem a on zrazu chce byt len kamarat, to podla mna neide.. presne ako si napisal.. ako sa teraz k nej spravat? Je to dost komplikovane a zamotane. Vies sam, ze ja som so svojou byvalou uplne prerusil kontakt a po mesiaci ti mozem povedat ze je to takto lepsie, stacilo mi tento tyzden ked mi zase napisala na icq.. zase ma to vratilo 3 kroky spat. Samozrejme ze to boli len take neutralne frazy, ale aj tak.. bolelo to hrozne. No ja by som sa proste nevedel zrazu spravat ako kamarat.. 3 roky ste spolu ako par a zrazu uz len tak ako kamosi. Sorry, ale neviem to pochopit, ze po takom dlhom case a este ti aj povie ze ta miluje, dokaze byt uz len kamoska. Ale mozno potrebuje len cas, mozno si uvedomit co v tebe ma, trochu znormalizovat myslienky v hlave a bude zase chciet byt s tebou. Ale je tu aj moznost.. viem ze ta nepotesi.. ze teba bude mat za kamosa a casom si najde niekoho s kym zacne chodit a to ta zrani a velmi.. lebo ty stale dufas, ze to date dokopy a ona to uz mozno ukoncila. Je to ale dost tazke, najst nejake spravne riesenie.. hmmm.. a vies ze ja teraz nie som velmi objektivny :)
Ale drzim palce a prajem vela sil :)
Napísal 03 April 2009 - 09:03
Napísal 03 April 2009 - 14:09
Napísal 04 April 2009 - 13:33
Vim ze ju milujes a bla bla bla, ale budes sa len trapit, a kym ona dospeje, tak ty stratis vela casu.
Podla mna je to od zien chrapunstvo. tym ze ti tvrdi to co ti tvrdi si ta vlastne drzi pri sebe a ked mozno casom zisti ze teda s inymi ju to nebavi tak sa k tebe s absolutnym kludom vrati. Je to ako keby si bol na striedacke, a cakal kym ta zavola na lad trosku si zahrat.
Moja rada znie ser na nu, nechaj ju nech si zozne co si zasiala...
Napísal 04 April 2009 - 18:00
presne tak, zivot neni ako vo filme kde laska prekona vsetko, ja som si to kedysi tiez myslel ale realita je uplne ina, tu musis zazit, o realite sa len malo kde docitas alebo malo kedy ju uvidis v telke a ak aj hej tak urcite nie v romantickom filme :D, a cim skor sa spamatas tym skor budes vyrovnany a spokojny a s niekym, kto si to co mas v srdci naozaj zasluzi a hlavne si to bude vazit...
Napísal 06 April 2009 - 06:43
Moja rada : daj si na čas...zavolaj jej raz za 7 dni , neber hned hovor od nej ked ti zauvoni telefon , odpis az na druhy den a popri tom bud mily... ,, povie ze ta miluje ale uz to nieje take ake to bolo" ? žiaden vztah nieje taky aky bol na zaciatku...zamilovanost opadne a potom je to uz viac o realite...a to musi pochopit aj ona... mozno ked zisti ze pri nej niesi na zapiskanie ako kedysi tak si uvedomi co vlastne chce...a ked nie? tak to ber z tej lepsej stranky...stale sa nieco konci ale zaroven nieco nove zacina....mozno ten vztah mal byt na to aby ti ukazal ze dokazes vztah mat , ze dokazes milovat a dat do toho vsetko... mne ked skoncil 4 rocny vztah tak som bola mimo viac ako rok a v hlave som si to zrovnala tím že som si povedala , ze kazdy clovek ktory v stupi do mojho zivota je ako anjel ktoreho mi poslal boh , aby ma od niecoho zleho ochranil....ked sa na to pozriem spetne tak mi to tak aj pride...bola som malou rebelkou a nebyt byvaleho priatela , len boh vie akou cestou by sa uberal moj zivot....tak ako mi ho dal do cesty , tak mi ho aj vzal a teraz som za to vdacna... zazila som s tym clovekom pekne veci ale aj zle... tych zlych bolo potom viac , takze som nakoniec bola rada ze sa to skoncilo...neupadaj do depiek...zivot mas pred sebou a aj ked to s tou minulo- pritomno - buducou priatelkov nevyjde tak príde nieco ine a lepsie ...ver mi :-)
Skus ju trosku viac ale stale milo ignorovat a mozno pride na to ze ta nechce stratit.... zeny su tiez trosku ako chlapi.... viac ich laka to o co prichadzaju a ked maju neistotu , tak jej tu neistotu daj...nech si tebou az atak ista , lebo ocividne straca zajem...daj jej pocit ze si tu ale nie vzdy ked si jej velicenstvo zmysli....papa
Napísal 06 April 2009 - 07:51
Napísal 06 April 2009 - 08:44
Napísal 06 April 2009 - 16:19
Napísal 07 April 2009 - 16:16
Napísal 07 April 2009 - 16:28
Dufam, ze aspon trosku som ti pomohol
pekny den
Napísal 07 April 2009 - 16:53
"nieco medzi chodenim a kamaratstvom" po vztahu je fakt divne...treba si vybrat jedno alebo druhe, inak je to bud zbytocne ocakavanie alebo zbytocne predlzovanie bolesti
Napísal 07 April 2009 - 17:18
Tento článok bol upravený king265: 07 April 2009 - 17:23
Napísal 07 April 2009 - 17:35
chapem, ze to ma tazke a je skvele, ze sa na to takto pozeras a chapes ju a podporujes
no nezabudaj, ze su tu - vzdy vo vztahu - dvaja...a ked sa obidvaja trapia, tak to treba spolocne vyriesit alebo ist dalej vlastnou cestou
neviem sice, ako dlho vam trvaju tieto problemy, ale dokedy sa chce rozhodovat a stracat cas vas oboch?
ak vie, co k nej citis, ak ty vies, co chces a povedal si jej to, ak si tu pre nu a ona to vidi, ak tiez vie, co ti vadi, neviem, co viacej by chcela...stravili ste spolu dlhy cas, poznate sa a viete, co priblizne mozete od seba cakat...ma zodpovedane vsetky otazky potrebne k tomu, aby sa zamyslela a vybrala si, co chce...a aby ti povedala, ako to cele vidi ona
Napísal 07 April 2009 - 19:27
- (5 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať