co dalej?
Napísal 09 April 2009 - 15:59
tak prave mi prisla sms ze jej je zle a ze nema teraz naladu to riesit bo viem ze sa doma pohadala a ze ani nevie co by mi povedala tak ze zajtra mam navrhnut kedy a pokecame...ale vidim to tak ze ma posle do prdele a prestaneme sa aj bavit :-(
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 09 April 2009 - 18:12
mno tak sme sa nestretli bo uz sme aj mali ale oklamala ma a tak sme sa nestretli a to klamstvo ma neskutocne nasralo.proste mam take nervy ze neviem co by som urobil...ale vraj konecne bola sama vo stale je s niekym tak mohla rozmyslat a nemala naladu tak nechcela sa stretnut a riesit to bo by to len pokazila a nevedela by co mi ma povedat bo este nevie.takze zajtra.ja uz neriesim.povie mi svoj nazor a ja sa podla toho zariadim nejako ale neratam uz s nicim...
Napísal 09 April 2009 - 18:14
ved ja viem.ja s tym ratam ale to co k nej citim je proste neopisatelne a preto si toto vsetko pretrpujem.ale uz mam toho fakt plen zuby.uz ma tak serie ze to je neskutocne a nehodlam to uz riesit.uvidime co na to povie ked sa stretneme a ved ona casom pride o co prisla len aby nebolo neskoro.potom si moze trieskat hlavu o stenu aka bola sprosta..
Napísal 10 April 2009 - 04:59
Ahoj King...
Stretni sa s nou a nech ti na rovinu povie čo chce a o čo jej ide...ked sa znovu na niečo vykeca tak jej napíš že to berieš tak že nemá záujem , lebo keby ho mala tak sa rozhýbe...najradšej by som jej napraskala na zadok...obdivujem ta , nepoznáj ju , nežijem s nou ale potom čo čítam by som ju zabila alebo poslala slušno-neslušne do pi... fakt mi to dvihlo krvný tlak ...toto nieje zmýšlanie dospelého človeka...
Drž sa hore hlavu....mysli na to že máš tu aspon nás :-)
Stretni sa s nou a nech ti na rovinu povie čo chce a o čo jej ide...ked sa znovu na niečo vykeca tak jej napíš že to berieš tak že nemá záujem , lebo keby ho mala tak sa rozhýbe...najradšej by som jej napraskala na zadok...obdivujem ta , nepoznáj ju , nežijem s nou ale potom čo čítam by som ju zabila alebo poslala slušno-neslušne do pi... fakt mi to dvihlo krvný tlak ...toto nieje zmýšlanie dospelého človeka...
Drž sa hore hlavu....mysli na to že máš tu aspon nás :-)
Všetko zlé je na niečo dobré .....
Napísal 10 April 2009 - 13:27
ona este neije dospela...a dnes sme sa stretli a opytal som sa jej to.tak ona vraj chce,aby sme boli kamarati.ze teraz momentalne sa neciti na to,aby chcela niaky vztah nie len so mnou ale s nikym a ze by bola velmi rada,ak by sme boli kamarati a ak by som na nu pockal...ja osm sa zatial nerozhodol co s tym bo fakt neviem co teraz mam robit ale rozmyslim si to.ja berem ma blbe obdobie.kazdy sme ho mali ale viem asi co urobim.budem sa tvarit tak,nech ma pocit ze sme kamarati a ked sa dostaneme von,tak na nu budem mily ako stale len si musim davat pozor,aby som sa jej nedotkol.bo to jej vobec nevadi.aj dnes na mne sedela a potom ja som sedel a ona vedla a opierala sa o mna cize vlastne na mne viac menej lezala a tak.ja to nechapem.ked sa napriklad o mna opierala a ja som si nemal kam dat ruku tak mi dovoli ju mat polozenu an prsiach a celkovo to niejako nechapem.da mi pusu aj vsetko...prote nechapem.fakt envie co chce ale ja enviem ci budem ochotny na nu cakat a bohvie kao dlho.ved encham to na nahodu.uvidime ako bude ale rozhodne ja uz pre tento vztah nehnem ani prstom.ak bude chcet nech zabojuje a budem sa jej co najviac vyhybat ale tak,aby neucitila umysel nech ma nema stale po ruke a nech si uvedomi o co prisla...takze zatial asi tolko...
Napísal 10 April 2009 - 17:58
môžem jeden môj názor?...
vravíš že nepohneš pre tento vzťah ani prstom....neviem komu to chceš nahovoriť ale asik len sebe...nechcem ťa uraziť...to nie ale presne toto som si povedala aj ja..už sa neozvem, už chcem aby aj on urobil niečo, aby som mala pocit že to má ešte zmysel...jasné že on nikdy nič neurobil a ja som stále bola tá ktorá nejako začala konverzáciu a tak ďalej...preto vravím a môj názor je že keď ju stále miluješ nedá ti to aby si nepohol prstom...
poznám to aj ja ale je na to riešenie...musíš sa zaťať a ukázať že aj ty si len človek so srdcom a nie človek z kameňa....že máš svoje city a bolí ťa keď ubližuje...ja som to ukázala...ostali sme síce kamaráti, ale viem že už nikdy to nebude to pekné a bezstarostné kamarátstvo ktoré nejako dodávalo možno nádej...
vravíš že nepohneš pre tento vzťah ani prstom....neviem komu to chceš nahovoriť ale asik len sebe...nechcem ťa uraziť...to nie ale presne toto som si povedala aj ja..už sa neozvem, už chcem aby aj on urobil niečo, aby som mala pocit že to má ešte zmysel...jasné že on nikdy nič neurobil a ja som stále bola tá ktorá nejako začala konverzáciu a tak ďalej...preto vravím a môj názor je že keď ju stále miluješ nedá ti to aby si nepohol prstom...
poznám to aj ja ale je na to riešenie...musíš sa zaťať a ukázať že aj ty si len človek so srdcom a nie človek z kameňa....že máš svoje city a bolí ťa keď ubližuje...ja som to ukázala...ostali sme síce kamaráti, ale viem že už nikdy to nebude to pekné a bezstarostné kamarátstvo ktoré nejako dodávalo možno nádej...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 10 April 2009 - 18:17
tak jasne ze som sa jej ozval.volala ma von ale potom to zasa zrusila ze chce byt sama a dat si to konecne cele dokopy.odvtedy sa mi neozvala a ani nereaguje na telefon.nechapem co sa s nou deje ale pripada mi to jak keby ju niekto dopoval drogamy abo co.jasne ze to tak neije ale nejde mi to cele do hlavy.proste to nechapem...ako dobre.napisala mi ze "prepac bejbinko ale fakt nemam naladu.chcem byt sama a dat si to cele dokopy.prepac mrzi ma to.papa"...mna ale najviac nasiera ked mi nereaguje na telefon.ved aky je problem dvihnut hovor alebo odpisat an sms?podla mna ziaden.fakt mi to nejde do hlavy a aj ked urcite nieco robit budem tak sa budem snazit robit pre to minimum.a ak ma bude este chvilu takto srat tym rusenim veci,na ktorych sem dohodnuty a to s tym telefonom tak uz sa s nou prestanem uple bavit.uz na to fakt nemam nervy.vypnem mobil a uz sa jej neozvem.proste sa budem snazit na nu zabudnut bo toto sa fakt neda...:crying:
Napísal 10 April 2009 - 20:52
Ty máš v sebe stále nádej a ta ta drzi pri zivote....maj tu najdej ved nadej zomiera posledna...ale skus sa spravat ako kamarat , ked sa ta bude dotykat tak jej povec ze kamosi to nerobia :-))) myslim si ze ta pritazlivost vo vas este stale je...ale odolaj..
Všetko zlé je na niečo dobré .....
Napísal 11 April 2009 - 17:30
ale tak je to take vseliake.ja viem ze sa tyram ale proste neviem bez nejz it.ona je zmysel mojho zivota tak co s tym amm robit?nejem,nespim,nic nemozem.nemam co robit takze vacsinu dna len sedim,budim sa a tyram sam seba myslienkami o tomto celom...proste to nejde len tak zahodit...a ona ma stale nejaky prigram a nikdy nema cas.proste cely tyzdne napriklad kazdu volnu chvilu ju niekam tahaju rodicia.ako dneska.cely den s nimi beha a doma bola len chvilu.proste jej nedaju pokoj a stale ju niekam tahaju.rozhodol som sa ze uz to nebudem riesit.kontak zmensim na minimum a pockam si,kym sa ozve ona.ja uz sa ozyvat nebudem aspon teraz...neviem co s tym ale asi mi nic nepomoze.a to s tymi dotykmi mas pravdu.ona sa na mna stale "lepi" ked nahodou si najde cas a sme chvilu spolu.ved uz som pisal ako sa ku mne spravala a co vsetko mi dovolila.ja to nechapem.ale berem.ma blbe obdobie a ja sa tym uz mucit viac nebudem.konecne som nasiel odvahu a povedal to doma a tym to pre mna konci...je to etapa zivota ktoru povazujem za uzavretu.moznost,ze niekedy spolu budeme nevylucujem ale nehodlam sa ju teraz do toho nutit bo teraz po tomto vsetkom ju ani ja nechcem.keby mi to ponukla tak by som urcite chcel ale ked sa nad tym zamyslim tak nechcem...proste nemyslim si ze som si niekedy pri mojej snahe a vsektom zasluzil taketo spravanie a som dost rozladeny z toho,co sa s nou stalo...ale neviem...uz asi skusim zit uplne bez jej kontaktu.ved ked bude nieco chcet ozve sa.ja enbudem zasa ten prvy ktory sa ozve.dnes mozno este ano bo nieco cchem este vedet ale od zajtra rana uz nie...je to na nej.ak chce aby sme boli kamarati ok ale moja snaha to nebude.tak som sa rozhodol a budem sa snazit to dodrzat...vdaka vsetkym za pomoc a obzvlast moonlight ktora to tu so mnou trpi uz dlhsiu dobu.DAKUJEM ale vdaka plati aj iizi,bo celkovo vo viacerych temach sme komunikovali a vyzera ako super baba.tak aj pre iizi mam jedno velke DAKUJEM...aspon vidim,ze aj normalne baby existuju...ste prikladom...snad vam to nestupne do hlavy a nebudete namyslene :-D
Napísal 11 April 2009 - 17:45
tak neviem co sa to deje ale nema cas dnes bo jak som pisal ju stale tahaju niekam rodicia ale zato mi uz prisla poobede tretia sms bez toho,aby som ju ja kontaktoval.ma informuje o situacii a tak...tak enviem fakt ako to mam chapat bo napriklad vcera neprisla bo nemala naladu ist so mnou von.co ma hooodne nasralo ked mi toto povedala ale rozhodol som sa ze ked budem s nou budem na nu mily ako doteraz ale snazit sa o kontakt uz viac menej nebudem.len sem tam aby videla ze som ochotny pristupit na kamaratstvo.ziadne take niekolko krat denne.to uz skoncilo...
Napísal 12 April 2009 - 18:19
mno tak dneska bola prec s otcom a cely den mi vypisovala sms a dohadovala sa ako pojdeme von az nakoniec zasa prisla domov a zistila,ze sa jej nechce.takze sme nesli nikam...ideme zajtra rano ale tak stale je sanca,ze to zrusi a ak nahodou nie tak urcite sa bude strasne ponahlat.a mozno ani to nie ale ma len vyuzije ako zachranu ze sa dostane prec a nebude ju moct nikto zo spoluziakov a spol prist zmlatit a obliat...to uz neviem ale po dnesnej debate som sa dozvedel,ze nechce so mnou chodit von,bo nevie ako sa ma ku mne spravat.ja som sa dohodol ze zajtra sa este porozpravame a vyriesime to do definitivneho konca...ale fakt tomu nechapem bo napriklad vcera vecer mi zasa prisli sms: "Ahoj bejbinko,tak ok.asi tu zaspim do kelu..cely den v riti...ja ete budem pisat.staci ked prezvonis potom.papa".toto bola odpoved na moju sms v ktorej bolo priblizne ze ved sa nestretneme dnes kedze je cely den s rodicmi prec tak ze ved zajtra ak bude chcet...a dalsia sms:"Tak babo prajem dobru noc..pekne sa vyhajaj...papa"...ja nejako naozaj nechapem tymto sms ale tak ok.zajtra si to uz vydiskutujeme a dohodneme sa co a ako.ak sa rozhodnem,ze sa s nou chcem rozpravat tak urcite ju stale kontaktovat nebudem...necham to na nu a ja len sem tam aby sa nepovedalo.ked sa budem velmi nudit a tak podobne.a uvidime co sa z toho vyvinie bo tomuto teraz absolutne nechapem.ale to asi nikto...tak ja potom napisem na com sme sa dohodli ale celkovo ludia ked sa pozrete na cely tento problem a jeho priebeh zda sa vam to normalne???bo mne nie a som strasne sklamany ako hlboko u mna klesla a co sa s nou stalo.ale co uz...zivot ide dalej...
Napísal 13 April 2009 - 09:43
mno tak sme sa stretli.zasa mala na mna celu hodinu cas ale tak ok.ved prisli bratranci a rodina a podobne tak berem...povedala mi ako by chcela aby to pokracovalo a aby sme boli kamarati a vsetko a ze by chcela,aby sme sa casom dali dokopy len zatial to tak neciti...ale vraj chce aby sme boli spolu...ja neviem.nevyjadril som sa bo si to potrebujem premysliet.vraj je to medzi nami teraz tak,ze sme sice len kamarati ale ani jeden z nas si nikoho ineho hladat nebude pokial sa toto nevyriesi...ako neviem.je mi s nou fajn a vsetko ale fakt zasadim taktiku ze ozyvat sa minimalne...ale uz sa mi dnes vyhrazala ako zajtra pojdeme von bo mi chce vratit jedno prekvapenie co som jej vyrobil...tak neviem ale neriesim.ved uvidime ako to bude.toto je asi docasny koniec pribehu bo uz sme to vlastne doriesili a teraz co sa bude diat uz nieje vhodne na rozoberanie tu...tak asi tolko zatial...
Napísal 13 April 2009 - 16:50
??????????To je co za chory vztah,ved ta zenska s tebou robi co chce....Ako tentokrat nechapem,sak ked uz budeme raz kamarati tak budeme kamarati a nie znova vymyslat,aj ked kamarati no to len tak v uvodzovkach...toto uz asi neni laska....moj nazor je ten ze ta ma rada ale caka kym pride niekto druhy a potom ti zasadi klin do rakvi...ono za to nemoze nikto ona si to tiez mozno sama neuvedomuje,nemozes ju obvinovat,ani seba...Bolo by super keby ste sa dali do kopy,ale teraz musis byt chlap a ty to ukoncit lebo potom ta to este viac ublizi....je mi uprimne luto ked takto dopadne vztah....vies lebo ty si teraz v nadeji ze s nou budes opet mat vztah...ale to tak nie je...jednoducho musis dat bodku a ist prec.....

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať