co dalej?
Napísal 21 April 2009 - 14:09
hej nudim.nemam ziadnu napln prace.to je co.platia ma za nic :-D
mimochodom na akej ulici byvas?mozno to najdem cez satelit :-Da v lete mozno budem aj ja v anglicku :-D
mimochodom na akej ulici byvas?mozno to najdem cez satelit :-Da v lete mozno budem aj ja v anglicku :-D
Tento článok bol upravený king265: 21 April 2009 - 14:25
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 22 April 2009 - 13:09
mno tak mam novinku...dnes som sa dozvedel,ze reci mojej byvalej ako vztah nechce a ako chce byt sama a nikoho ineho nema(pytal som sa vcera) boli zasa len lzi bo dnes som sa dozvedel ze chodi s jednym susedom,ktory chodi na rovnaku strednu kde som chodil ja...kokos neskutocne.cely cas ma klamala a podobne takze som normalne ze meganasraty a aj som jej to vsetko do telefonu vytmavil bo von by neprisla bo by sa bala ze nieco spravym...tak ten chalan je rovnako stary ako ja a podobne takze asi mu spravym bezplatnu plastiku.viem je to blbe ale nejako sa tek zlosti zbavit musim...naserem tym aj ju co ma aj stve ale na druhej strane klamala ma aj v inych veciach o ktore som ju ziadal a myslim,ze nic ine sii nezasluzi...sice ma znenavidi no co uz...toto si ujist nenecham.ako mozno sa to nestane ale ak ich stretnem spolu tak neviem ako zareagujem a kedze byvame kusok od seba tak je dost mozne bo naprikald dnes som bol s kamaratmi vonku a to sme boli hned pri jej baraku...neviem co mam robit.ci byt nasraty alebo co a ako reagovat...fakt neviem :-(
ja ozaj nechapem ako moze niekto klamat a takto ojebavat...fakt ako som maximalne znechuteny a tak nasraty ze as irozkusem stol...pre boha ved toto nieje normalne nie???a ona mi este povie ze jemu nebude vadit ked sa budeme stykat a budeme kamarati ako myslim ja snou nie s nim...pochybujem ze ten sa mi niekedy ukaze na oci...kedze byvala ma pozna tak mu v tom urcite zabrani a asi to bude nejaky pipik bo sa o neho dost bala...nuz ma smolu no...fakt mozno mi poviete ze som debil abo tak ale vyzurit sa treba a nehovorim ze sa to stane ale je to mozne ze chlapes narazy.keby mi to povedala tak ok ale my sme kecali ked sme sa rozisli a dohodli sme sa ze sa nejako dohodneme ohladom kamaratstva a tak a ze dovtedy nitko z nas nikoho mat nebude...to sme sa dohodli v utorok ked som jej povedal ze ja ju viac kontaktovat nebudem...ale dnes som sa dozvedel ze to uz je desat dni...keby mi povedala povedzme pred troma dnami ze zacala si s nim tak ok.na mna to uz nemalo vplyv len mi kazdy den volala a udrziavala "kamaratsky" vztah a pritom ma kazdy den len ojebavala.toto je nskutocne.fakt ludia je toto normalne?mam nervy ze by sa dali krajat motorovou pilou...jezis ludia pomoc.ked som sa zacal dostavat z jej "omamenia" tak takato sprava...ako ja berem ved ma na to pravo len to malo zacat azu po utorku a zacalo skor myslim minuly tyzden a mal som to vediet a nie mi klamat do oci...toto je ozaj neskutocne...
ja ozaj nechapem ako moze niekto klamat a takto ojebavat...fakt ako som maximalne znechuteny a tak nasraty ze as irozkusem stol...pre boha ved toto nieje normalne nie???a ona mi este povie ze jemu nebude vadit ked sa budeme stykat a budeme kamarati ako myslim ja snou nie s nim...pochybujem ze ten sa mi niekedy ukaze na oci...kedze byvala ma pozna tak mu v tom urcite zabrani a asi to bude nejaky pipik bo sa o neho dost bala...nuz ma smolu no...fakt mozno mi poviete ze som debil abo tak ale vyzurit sa treba a nehovorim ze sa to stane ale je to mozne ze chlapes narazy.keby mi to povedala tak ok ale my sme kecali ked sme sa rozisli a dohodli sme sa ze sa nejako dohodneme ohladom kamaratstva a tak a ze dovtedy nitko z nas nikoho mat nebude...to sme sa dohodli v utorok ked som jej povedal ze ja ju viac kontaktovat nebudem...ale dnes som sa dozvedel ze to uz je desat dni...keby mi povedala povedzme pred troma dnami ze zacala si s nim tak ok.na mna to uz nemalo vplyv len mi kazdy den volala a udrziavala "kamaratsky" vztah a pritom ma kazdy den len ojebavala.toto je nskutocne.fakt ludia je toto normalne?mam nervy ze by sa dali krajat motorovou pilou...jezis ludia pomoc.ked som sa zacal dostavat z jej "omamenia" tak takato sprava...ako ja berem ved ma na to pravo len to malo zacat azu po utorku a zacalo skor myslim minuly tyzden a mal som to vediet a nie mi klamat do oci...toto je ozaj neskutocne...
Tento článok bol upravený king265: 22 April 2009 - 13:16
Napísal 22 April 2009 - 14:46
King, v prvom rade sa ukludni...chapem, ze sa hnevas, ale skus to...hnev k nicomu dobremu nevedie
radsej sa skus zbavit negativnej energie trebars sportom
klamala ta ona a nie jej novy priatel - preco by si mal na neho utocit?? nemas na to pravo ani dovod...a vobec, si dospely, tak sa riad rozumom a nie agresivitou
ani jeden z nich ti nestoji za tvoje nervy, vykasli sa na to
naozaj neviem, preco ludia klamu a zatajuju veci, ale bohuzial stava sa to...im sa to raz vrati, tak sa skus nad to povzniest, bude len a len pre tvoje dobro
a jej sa uz vobec neozyvaj, nepotrebujes ju ani ako kamaratku a ona nech si poradi ako chce, ked sa takto zachovala...neboj sa, bude v poriadku a ty coskoro tiez
radsej sa skus zbavit negativnej energie trebars sportom
klamala ta ona a nie jej novy priatel - preco by si mal na neho utocit?? nemas na to pravo ani dovod...a vobec, si dospely, tak sa riad rozumom a nie agresivitou
ani jeden z nich ti nestoji za tvoje nervy, vykasli sa na to
naozaj neviem, preco ludia klamu a zatajuju veci, ale bohuzial stava sa to...im sa to raz vrati, tak sa skus nad to povzniest, bude len a len pre tvoje dobro
a jej sa uz vobec neozyvaj, nepotrebujes ju ani ako kamaratku a ona nech si poradi ako chce, ked sa takto zachovala...neboj sa, bude v poriadku a ty coskoro tiez
Napísal 22 April 2009 - 16:39
King, neries to agresiou. Nesmies. Ja som bol na tom podobne. A skor som sa zonzamil s jej novy priatelom ako boli spolu. Ale nehnevam sa na neho, pretoze on za to nemoze. Predpokladam, ze ani nevedel, ze ma vztah alebo komplikacie vo vztahu. Takze obvinovat druheho ak nemas priamy dokaz o tom je nespravne a z toho vyvodit dosledky este horsie. Ak by si zaregaoval zbrklo vrati sa ti to este horsie nejako inak. Ani nepraj nic zleho to je este silnejsia zbran. Nechaj ju "statsnou" a chod svojou cestou, musis z toho vyjst ako vitaz ako clovek ktory ma hlavu hore a ide dalej. Apropo uz jej nevolaj. Ked tam je treti uz je to nieco ine. Fakt, bud silny a nechaj to prejst. Aspon pol roka bez kontaktu. Minimalne.:) DRZ SA!
Napísal 22 April 2009 - 16:53
to chce chladnu hlavu.. je to tazke ale musis to vstrebat s chladnou hlavou. Ak nieco urobis, zhodis len seba a zase ona bude na koni. Teraz sa ti mozno ulavi ale potom prides na to ze to bola hlupost (co aj je) a nic ti to nepomoze. Je to fakt, musis to prijat.. je to teraz tazke ale musis to prehryznut. Kto klamal? kto "podvadzal"? kto vyuzival? ONA. Preco by si sa mal znizovat na jej uroven, je to jej rozhodnutie, nechaj to na nu a nechaj ju zit si zivotom akym si vybrala. Hlavu hore king :)
Napísal 22 April 2009 - 19:12
tak ja neviem co sa toto deje ale oni spolu oficialne nechodia ale spravaju sa tak.teda nikto nikomu nic nepovedal medzi nimi dvoma ani len tak...ja neviem ale pripada mi to ako provokacia voci mne...akoby chcela zistti ci o nu stojim...bo ma napriklad zavolala zajtra von.ja neviem co chce ale tak co uz.som ochotny ist s nou este raz von.ona stale ze chce aby sme bol iaspon kamarati bo je nam spolu dobre a mame rovnake zaujmy...a ten chlapec mi "liezol do kapusty" este ked sme spolu chodili bo ju volal stale na jedno podujatie.konkretne zraz bmw klubu kam som ju ja zobrat nemohol bo nemam bmw ale ani on len tam ma kamaratov tak on moze...ale neviem fakt co sa deje.ja som jej povedal ze ja uz tu pre nu nebudem tak ench sa zariadi ako chce...zaujima ma co mi chce zajtra povedat.ozaj som zvedavy...a na neho mam tazke srdce koli otmu uz predoslemu.ma 20 a este holku nemal tak je taky opatrny takze to je take zvlastne.ako ona mi nepovedala ze k nemu nieco citi.vraj len tak...ja neviem.ved pockam si co mi chce.ja som povedal ze sa jej viac neozvem a ked ona nieco chce vie kde ma najde...a pol roka nevydrzim.vy to nechapete...ja ju nesjutocne milujem.ako ja beriem co vsetko mi urobila a aj preto s nou teraz chodit nechcem...ale bohvie co casom...a po pol roku ona sa dostane medzi takych ludi ze to by vobec nebolo dobre bo viem kam ju tahaju a ona sa necha lahko ovplyvnit inymi.ja viem ze si poviete ze mi jebe ked po tomto vsetkom o nu stojim ale je to tak.nepomozem si...ja beriem ze je chora a tak podobne ale ja nechapem.proste je to vo mne...
Napísal 22 April 2009 - 19:22
hej, a nemala tych sanci od teba uz viac nez dost??
naozaj ti stoji za trapenie osoba, ktora si s tebou robi co chce, klame ta a vobec si ta nevazi?
laska je krasna vec, ale obavam sa, ze sama osebe - a specialne jednostranna, na stastny vztah nestaci!
milujes ju, ok, ale zivot si dokazes zariadit aj bez nej...nejakym sposobom vzdy zostane v tvojom srdci, ale to este neznamena, ze nebudes neskor milovat aj niekoho, kto bude milovat a vazit si teba
naozaj ti stoji za trapenie osoba, ktora si s tebou robi co chce, klame ta a vobec si ta nevazi?
laska je krasna vec, ale obavam sa, ze sama osebe - a specialne jednostranna, na stastny vztah nestaci!
milujes ju, ok, ale zivot si dokazes zariadit aj bez nej...nejakym sposobom vzdy zostane v tvojom srdci, ale to este neznamena, ze nebudes neskor milovat aj niekoho, kto bude milovat a vazit si teba
Napísal 22 April 2009 - 20:06
ale nic.neriesme to.ak niekto nieco chcete je tu moje icq mozte mi napisat tam ale uz to nechcem riesit.som v psychickom rozpolozeni a neviem vlastne co chcem a co nie aj ked na jednej strane viem ale na druhej neviem.takze to uz nechajme...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať