Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Vyrovnanie sa z rozchodom - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Vyrovnanie sa z rozchodom Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 25 April 2009 - 08:01

Hodte sem nejake veci ako ste sa vyrovnali z rozchodom-mi....ja napriklad som rocker a chytel som gitaru a zacal som si skladat pesnicky:D:D:D
0

#2 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 290
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 25 April 2009 - 15:44

ja som sa spamatal a nasiel si inu :-) a myslim ze som mal aj stastie lebo to celkom funguje aj ked najskor som mal takmer rok hlavu v smutku ale nakoniec ma kamos nastartoval a tak som si povedal ze idem zit dalej, a povim ti ze som to mal spravit ovela skor a nie az po roku.
0

#3 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 26 April 2009 - 13:30

x-guy said:

ja som sa spamatal a nasiel si inu :-) a myslim ze som mal aj stastie lebo to celkom funguje aj ked najskor som mal takmer rok hlavu v smutku ale nakoniec ma kamos nastartoval a tak som si povedal ze idem zit dalej, a povim ti ze som to mal spravit ovela skor a nie az po roku.

Niekdy je dobre si dat aj prestavku :-)
Len tri slová v srdci maj ,miluj,trp a odpuštaj:kiss:
0

#4 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 26 April 2009 - 16:48

no hej sak som mal rok, dufajuc ze sa mozno vrati...ale ked som sa dozvedel ze byvala ma uz davno ineho tak som si povedal ze preco by som ja mal furt za nou nariekat, a tak som zacal opat chodit medzi ludi, a urobil som dobre :-) ...to pomaha najviac, odporucam, pretoze nema zmysel sedet doma a plakat hlavne ak rozchod nie je tvoja vina...
0

#5 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 26 April 2009 - 20:00

ja som zacal aktivne chodit na strelbu :D niesom destruktivna povaha takze pohoda a ked som si cele nechal prejst hlavou uvidel som ze vlastne ja mam v okoli ine osoby ktore ma chcu a dokazu lubit. S byvalou sme dobry priatelia a z terajsouuu mnooo balsoooj laska :D
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#6 Užívateľ je offline   x-guy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 26 April 2009 - 21:06

len ta opravim tony pa rusky eto balsaja laska :-)
0

#7 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 26 April 2009 - 22:43

x-guy said:

len ta opravim tony pa rusky eto balsaja laska :-)

dakujem :) ja som uz rustinu povinne nemusel :)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#8 Užívateľ je offline   Stanley30 Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 73
  • Dátum registrácie: 17-February 09

Napísal 30 April 2009 - 09:22

No ja som sa s tym este uplne nevyrovnal, kedze som bol odkopnuty len pred 2 mesiacmi (po 2 a pol roku - ona 20 ja 25).
Ale bojujem.. v skratke.. prvy tyzden bol v pohode.. hnevalo ma to ale nejak som si to neuvedomoval. Druhy a treti tyzden bol.. no ako to napisat.. TOTAL BRUTAL. Nechelo sa mi vobec nic. Nutil som sa ist do prace, inak som nerobil skoro nic, nejedol a tak. mal som pocit ze sa mi zrutil a skoncil zivot, vsetko co sme spolu planovali bolo zrazu fuc a hodila to len tak za hlavu. Potom som sa nejak prebral, mozno to uz menej bolelo, kamosi dost pomohli, tak som sa vrhol na sport.. plavanie, hokejbal, basket.. obcas nejaky vylet. Uz su od vtedy 2 mesiace.. co som setril pre nas dvoch na letny vylet do Pariza (malo to byt prekvapenie na jej narodky) som si povedal ze pouzijem pre seba ;) tak som si kupil hriesne drahe sluchadla k mp3, vcera som si kupil kolieskove korcule, uz mam objednane nove elektrony na auto a vyberam si dovolenku na leto :thumbup: Boli to stale, obcas sa vrati taky ten pesimisticky vecer, ked nemam chut ani rozpravat, je mi smutno, citim sa dost sam, ale pustim si hudbu, vytiahnem kamosov/kamosky vonku a nejak sa to vstrebe. Urcite mam pred sebou este dlhu cestu, ved 2 a pol roka asi len tak nevymazem, ale hadam to najhorsie uz mam za sebou ;)
0

#9 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354

Napísal 30 April 2009 - 09:56

sranley tak to si na tom fajn.ty hras hokejbal? :-D tak ja som s mojou rozideny ani nie mesaica a uz ma to preslo.asi vdaka tomu,s akymi ludmi som momentalne v kontakte a hlavne mi pomohlo vsetko,co som sa o byvalej dozvedel...ked som sa to dozvedel tak takeho cloveka nemozte mat radi...a to nas vztah trval tri roky...ale nevadi.je to za mnou.nerad sa k nej vyjadrujem bo sa mi nepaci jej spravanie ale je to jej vec...ja som momentalne stastny ako som uz dlho nebol a zabijat cas sportom je asi to naj co moze cloveka napadnut...tak vela ststia vsetkym s vyrovnavanim sa :-D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#10 Užívateľ je offline   Stanley30 Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 73
  • Dátum registrácie: 17-February 09

Napísal 30 April 2009 - 10:22

king265 said:

sranley tak to si na tom fajn.ty hras hokejbal? :-D tak ja som s mojou rozideny ani nie mesaica a uz ma to preslo.asi vdaka tomu,s akymi ludmi som momentalne v kontakte a hlavne mi pomohlo vsetko,co som sa o byvalej dozvedel...ked som sa to dozvedel tak takeho cloveka nemozte mat radi...a to nas vztah trval tri roky...ale nevadi.je to za mnou.nerad sa k nej vyjadrujem bo sa mi nepaci jej spravanie ale je to jej vec...ja som momentalne stastny ako som uz dlho nebol a zabijat cas sportom je asi to naj co moze cloveka napadnut...tak vela ststia vsetkym s vyrovnavanim sa :-D

Ano, hrajem hokejbal.. konkretne brankar ;) o mesiac Mammut cup v BA :)
Moja byvala.. z toho co robi posledne mesiace a ako sa sprava su mimo asi vsetci co ju doteraz poznali, nikto ju nespoznava, ale ona je asi takto stastna, ved ma novych kamosov na intraku a to jej asi vyhovuje.. ja jej to neberiem, vybrala si takyto zivot. Ale este som sa s tym nevyrovnal tak ako ty.. mozno mi to este nejake tie mesiace potrva, no ale co uz, aspon viem ze som ju skutocne miloval a asi este stale milujem.. no asi uz len tu zenu ktora bola predtym ako sa takto zmenila :)
Pekny den vsetkym
0

#11 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 30 April 2009 - 17:19

aj ja hram hokejbal.konkretne mam z minuleho tyzdna zlatu z juniorskej hokejbalovej ligy :-D...to bude v ruzinove co...pridem sa pozret...za koho hras???inak tebe to ide tazsie sa vyrovnat bo si sa nedozvedel veci ake som si o nej vypocul ja...to ma tak dostalo ze nemam zaujem ani len sa bavit s takym clovekom...je to podla mna nechutne ale neberiem jej to...je mi to po pravde jedno...jasne ze ju mam rad ale nedokazal by som jej verit.,mozno za rok aj enviem ale teraz urcite nie a zivotr bez nej sa mi vcelku zacina dost pacit...
0

#12 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 30 April 2009 - 17:48

...sport je super prostriedok ako na vsetko zabudnut a mat opat pocit radosti...len je blbe, ked pre stale opakujuce sa zranenia vam hrozi koniec aj tejto radosti...vsetko co mam rad nejak postupne stracam:((
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#13 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 01 May 2009 - 01:43

Kubik, ono je to mozno tak preto, aby si sa zacal venovat niecomu inemu.:) Niekedy musi clovek iste veci postracat, aby nasiel nieco nove. Pretoze tym hladanim obcas najdeme to, co nehladame a mame z toho vacsiu radost nakoniec.
0

#14 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 01 May 2009 - 12:35

kubik a aky sport robis a co sa ti stalo?bo ja osobne robim napriklad tolko sportov ze aj keby polku robit prestanem tak este stale mam toho dost :-D...a Soundlife ma pravdu.mozno je cas na neico ine...
0

#15 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 01 May 2009 - 14:45

...no hravam futbal, teda skor uz hraval som:(...ale mam neustale problemy s clenkami a kolenami...a rekreacne chodim hravat florbal a obcas pinpong, a velmi rad behavam, to je moj najvacsi relax...ale teraz ked ma nohy neposluchaju, je velky problem robit niektory z tychto sportov..je malo sportov kde to ide bez vacsej zataze na nohy:(
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#16 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 02 May 2009 - 03:20

tak tak, sport je velmi dobry prostriedok, pamatam na prvy moj rozchod s ex vtedy som tak makal na sebe ze som schudol 22 kil za 6 mesiacov. bol to aj relax, hobby ale som aj si s niecim zvysil sebavedomie.
0

#17 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 02 May 2009 - 09:16

tak kubik toto poznam.kamarat bol velmi dobry futbalista a zrazu mu zacali odchadzat vcetky zatazovane klby...s tym nic nenarobis.a co takto plavanie?tam je to pohoda :-D ale nieco sa najde.trebars rekreacne bike.nie nejake kopce ale tak rovinky aj ked v lese sem tam kopec na lahkom prevode prejdes a budes na cerstvom vzduchu v prirode,potom chladene pivecko v nejakej chate a spat dom.to je relax :-D
0

#18 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 12 May 2009 - 19:03

Môj prvý rozchod?... :)
Ani sme sa nerozišli...bol to cudzinec...večer sme sa rozlúčili že sa stretneme na druhý deň a už sme sa nevideli..musel odísť :) opila som sa ...mala som 15 :D
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
0

#19 Užívateľ je offline   Soundlife Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 97
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 13 May 2009 - 00:06

Tak to je podarene.:)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok