Myslím skutočne hlboko - nie 10 centimetrového. Chalani píte
Strana 1 z 1
Ocení muž keď si ho vie žena dať hlboko do úst?
Napísal 02 March 2007 - 07:37
No však to je myslím úplne jasné :D
P.S Pridal som ti sem hlasovanie nech v tom máme prehlad ;)
P.S Pridal som ti sem hlasovanie nech v tom máme prehlad ;)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 02 March 2007 - 21:32
Hej? A ako cvičiť? Ako si to tam má vlastne holka strčiť a nech sa pritom nezadusí, vie niekto? Nech jej to viem vysvetliť :D
Diky
Diky
Napísal 03 March 2007 - 12:52
Martin, je to podobne ako ked dokazu borci vypit pivo na jeden dusok - jednoducho si otvoria hrtan. Musia pritom prekonat taký ten natahovací reflex. Zena sa nezadusi pokial jej dovolis raz za cas :) primerane sa nadychnut. Ak je to zena ochotna naucit sa - a zvladne to -iba sprosty muz by od nej odisiel.
Napísal 07 March 2007 - 15:33
podla mna je to skorej o talente ... jedna ho ma ina nie no :D ale zas je tolko podobnych predmetov an ktorych si to mozu nacvicovat kedykolvek ich to napadne /teda ak sa to da nacvicit) sice aj ja by som sa tomu podujal teda ktora ma zaujem si to moze na mojom nacvicit :D heh ale ne ze ma potom obluva :D:D
Múdre čínske príslovie: Ak máš dáždnik v zadku, za žiadnu cenu ho neotváraj. ;)
Napísal 20 March 2007 - 00:25
osobne si myslim, ze ak je teda partner ohladuplny a teda absolutne normalny, je to minimalne zprijemnenie sexualneho zivota:) kazdy penis je iny a s kazdym je to teda rozne, preto netreba vzdy cakat zazraky na prvy krat....ja osobne si ho nestrkam po koren hned ked ho vidim,ale ak viem ze to ma partner rad tak sa rada "prosposobim"...koneckoncom, tiez mam svoje "uchylky" hehehe :)
Napísal 22 March 2007 - 18:14
little_devil said:
osobne si myslim, ze ak je teda partner ohladuplny a teda absolutne normalny, je to minimalne zprijemnenie sexualneho zivota:) kazdy penis je iny a s kazdym je to teda rozne, preto netreba vzdy cakat zazraky na prvy krat....ja osobne si ho nestrkam po koren hned ked ho vidim,ale ak viem ze to ma partner rad tak sa rada "prosposobim"...koneckoncom, tiez mam svoje "uchylky" hehehe :)
nevie mi prosím ťa povedať resp. opísať ako nato? nech to tej svojej viem vysvetliť ;) lebo ona by chcela, ale nevie čo s tým
treba nejaký správny uhol alebo dačo také predpokladám :kiss:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať