Strana 1 z 1
a je koniec
Napísal 09 May 2009 - 08:01
rozišli sme sa....po šiestich týždňoch nikdy som si nemyslela že za taký krátky čas sa môžem tak zaľúbi..a už vôbec som si nemyslela že to tak skončí...pohádali sme sa a on mi napísal že končí...preto lebo sa bol opiť a potom mal prísť za mnou že pôjdeme k nemu a mi zavolal že mám prísť ja že jemu sa nechce...x krát som mu hovorila o mojom bývalom...že bol taký že stále keď sme sa mali stretnúť prišiel opitý...a on mi spraví to isté ?? povedala som mu že radšj nech sa dnes neuvidíme...a potom mi napísal že končí že keď nechcem s ním by mám si byť s partiou....a potom vypol telefón....a teraz neviem čo mám robiť....čakám kedy si zapne telefón....ešte deň predtým hovoril mojej kamarátke že som dievča jeho snov a že ma nikdy nechce stratiť....čo teraz ????? jedinou mojou útechou je to že bol opitý a možno v hneve to napísal.....ale keď mi to napíše aj dnes asi sa zrútim...inač niečo také sa stalo prvýkrát a inač je to ten najlepší chlapec a lepšieho som si ani priať nemohla....strašne ho potrebujem...čo mám robiť ????? :(
Napísal 09 May 2009 - 08:06
pockaj si co spravi on...ked sa mu budes vtierat tak si bude tebou isty a bude ti to robit stale a absolutne si ta nebude vazit...je mozne ze to bolo len v hneve ale pockaj si co spravi on...nemozes predsa byt ty stale ta prva a vyvolavat mu x krat ked ma vypnuty tel on to vsetko potom zbada tak sa rozhodne co robit...vela stastia...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 10 May 2009 - 09:24
Belphegor said:
Ahoj jankaa ono niekedy clowek newiem moc sa v tom nevyznam ale proste moze lubit newiem ako toho druheho ale pride zlom a je koniec..hociaka malickost
jj tak to bohuzial niekedy byva...ale treba verit ze tvoj pripad to nebude a ze chalan sa spamata, drzim palce
Napísal 17 May 2009 - 08:05
Ahojky ,
uz si nieco podobne zazila a ten vztah ta nenaplnal a trapila si sa , tak preco zase hladas nieco podbne??
najhorsie co moze byt je ked chlap chlasta..a este jeho je vecsie , este on sa uraza??? nubud hlupucka a nevnucuj sa mu...nech si vyberie , chlast alebo ty a este k tomu vie otom ako sa choval tvoj ex a on robi to iste? ked je normqalny tak si uvedomi co robi a nebude ti ublizovat...ten kto miluje - miluje a nie ublizuje...
uz si nieco podobne zazila a ten vztah ta nenaplnal a trapila si sa , tak preco zase hladas nieco podbne??
najhorsie co moze byt je ked chlap chlasta..a este jeho je vecsie , este on sa uraza??? nubud hlupucka a nevnucuj sa mu...nech si vyberie , chlast alebo ty a este k tomu vie otom ako sa choval tvoj ex a on robi to iste? ked je normqalny tak si uvedomi co robi a nebude ti ublizovat...ten kto miluje - miluje a nie ublizuje...
Všetko zlé je na niečo dobré .....
Napísal 17 May 2009 - 18:11
Ja by som este podotkol svoj nazor, ak ma clovek privlastok "chlastaca" tak to nie je dobre. Neviem ako to presne dotycna mysli, ze jej "priatel" pije, co to znamena? Pretoze ak naozaj ma rad alkohol tak v buducnosti sa situacia nebude zlepsovat, ver mi, takehoto cloveka treba co najskor nechat odist. Pretoze neskor bude kazdy problem rieseny alkoholom z jeho strany a to asi ziadna partnerka nechce.
Napísal 17 May 2009 - 20:51
ahojte no už je to v pohode :) povedala som mu čo a ako som sa cítila a sľúbil že už sa to nikdy nezopakuje......a myslím že raz môže chybu urobiť každý ale na druhýkrát už neodpustím práve preto že už som sa poučila a druhýkrát už taký vzťah nechcem mať. takže už je to len na ňom....ďakujem vám všetkým :)
Napísal 18 May 2009 - 15:56
mno tak ja dufam ze sa ti to odpustenie oplati a nesklames sa v nom...bo zmenit sa len tak z minuty na minutu podla mna nieje mozne ale tak okey...vsetko je raz prvy krat tak vela stastia len osobne si myslim ze by si mu to odpustila aj druhy krat...ale tak to je len moj nazor...tak vela stastia
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať