Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako predísť noseniu okuliarov? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako predísť noseniu okuliarov? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   danca Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 27-April 08

Napísal 20 July 2009 - 18:15

Pracujem celý deň pred počítačom a cítim, že sa mi od monitoru zhoršuje zrak, večer ma stále bolia oči a vidím rozmazano. Našla som stránku o dierkovaných okuliaroch, ktoré pomocou tréningu očných svalov údajne zlepšujú ostrosť zraku. Dúfam, že zaberú, chcem si ich objednať na prevenciu. Má niekto skúsenosti s okuliarmi Vision Fix?
0

#2 Užívateľ je offline   Zedko Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 04-August 10

Napísal 04 August 2010 - 20:06

Zobraziť článokdanca, on 20 July 2009 - 18:15, said:

Pracujem celý deň pred počítačom a cítim, že sa mi od monitoru zhoršuje zrak, večer ma stále bolia oči a vidím rozmazano. Našla som stránku o dierkovaných okuliaroch, ktoré pomocou tréningu očných svalov údajne zlepšujú ostrosť zraku. Dúfam, že zaberú, chcem si ich objednať na prevenciu. Má niekto skúsenosti s okuliarmi Vision Fix?

Skús jednoducho kvapky na upokojenie očí... Ja tiež strávim pri PC veľmi dlhú dobu.. a očné kvapky mi pomohli, alebo občas jednoducho aj odpočinok... No žial, názov si naozaj nespomeniem, ale v lekárňach ponúkajú široké množstvo takéhoto sortimentu... Netreba hneď robiť zo seba robocopa. :)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov