po dlhej dobe doslo aj namna
Napísal 27 July 2009 - 12:20
caute, zdravim vas vsetkych, tak pridavam sa tu do klubu vacsiny utrapenych hlav a bolavych srdc. to 17 mesiacoch doslo aj namna. po takejto dobe sa ukoncil moj vztah so super holkou ktoru mam stale nadovsetko rad, keby som chcel aj v skratke napisat preco, kedy, ako, skym a scim nestacilo by mi nato ani toto forum. mozno budem roky prichadzat nato aky to malo zmysel a preco to bolo a je tak ako je. teraz je cas nato urobit si v zivote poriadky, ist zatym co chcem atd. hadam ma caka nieco krajsie. ucime sa cely zivot a nebyt takychto veci nevedeli by sme o nom nic. vyrastol som z naivneho decka v dospeleho cloveka ktory je odhodlany dalej zdolavat vsetko co mu zivot prinesie. vsetkym vam tu zelam vela zdaru, hlavne tym ku ktorym som sa nechcene pridal aj ja, no nie vzdy sa nas zivot pyta co chceme a co nie. tak podme ludia hlavy hore, stastie mame na obzore :45:
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 13 August 2009 - 10:53
ako pozeram leto je nejak produktivna doba na rozchody po dlhej dobe, vtedy sa asi ukaze aky je ten vztah silny a ako natom vlastne sme, tak drzim vsetkym prsty nech sa z toho dostanu cim skor nech idu zatym co chcu a najdu nieco lepsie ;):yes:
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 20 August 2009 - 16:16
Ahojte....tak nakukla som tu po dosť dlhej dobe a pozerám že svet sa stále točí tak ako stále...stále niekto príde o lásku...ale páči sa mi tvoj postoj...aj keď ťa to bolí pozeráš sa dopredu...držím ti palčeky...a v podstate každému kto stratil lásku a vie ako to bolí...raz to postihne každého..a je len na nás ako nás to bude dlho trápiť...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 06 October 2009 - 23:36
ak je v klube "bolavych srdc" oddelenie aj pre permanentne osamelych, pridam sa aj ja .. tiez ma nieco boli .. i ked nie som si ista, co to vlastne boli .. ci ten fakt, ze chyba cloviecik .. alebo su to len vsetky tie veci (starosti, povinnosti ), ktore sa jednoducho deju a je ich niekedy vela ..
ak nie je, tak si ho vytvaram .. s dovolenim :)
ak nie je, tak si ho vytvaram .. s dovolenim :)
Napísal 07 October 2009 - 11:29
myslim ze sme na tej istej frekvencii(elektrikarsky powedane:D) aj mne niekto chyba,ale vzdy ked si niekoho najdem tak sa to dokasle vacsinou z druhej strany tym ze ju prestanem bavit,neviem co bude dalej a ja tiez nepatrim medzi tvrdych ludi v tomto....
Napísal 12 October 2009 - 14:03
:D tak ste ma pobavili. nie myslim si ze vo velkosti mojho nastroja a aj mojej inteligencie urcite problem nieje ;) a pravda, o vztah mi urcite teraz nejde, dalo by sa povedat ze mi ide o nieco prijemnejsie :D

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať