Strana 1 z 1
Suchoty
Napísal 25 August 2009 - 22:52
Ludia potrebujem pomoc...minule ako som bol s holkou v posteli sa stala taka vec...v pohode sme sli na to bez problemov som kvalitne dlho drzal:D lenze pri tolkej vasni som ho nechtiac vytiahol...o chvilku co som cel ist spat som nemohol bo holka totalne vyschla...je pravda ze bola rozpalena radne ae ze by sa az doslova vystavila? Ani ja ani ona nehapeme preco...
Napísal 28 August 2009 - 12:09
stat sa mozu vselijake veci preto je dobre mat vzdy poruke lubrigant :D zozaciatku som si myslel ze to je zbytocnost ale ked som to oskusal, fakt sa to zide, takze ak sa to bude stavat castejsie budes mat scim namazat ;) ale aby to bolo nieco vazne otom aspon ja pochybujem
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 28 August 2009 - 18:58
ono ked som nato isiel prvykrat ani panovi by ma nenapadlo ze sa mi niekedy vobec hodi lubrigant a ze ho vobec niekedy pouzijem :D ale teraz je to dobry pomocnik aj na sprijemnenie ;) inak ja s jeho chutou nemam problem, mam taky jahodovy a aj holka si pochvaluje :D ale pravda ze viac mi chuti prirodzena chut mojej partnerky
mozno sa vam to uz nikdy neprihodi, ale mat ho pri sebe nikdy neuskodi, hlavne ked chceste skusat ani nieco ine ako klasiku
mozno sa vam to uz nikdy neprihodi, ale mat ho pri sebe nikdy neuskodi, hlavne ked chceste skusat ani nieco ine ako klasiku
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať