Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Neustále pri chuti - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (4 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Neustále pri chuti Ohodnotiť článok: -----

#61 Užívateľ je offline   TINA LM Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 04-April 10

Napísal 04 April 2010 - 12:53

Zobraziť článokplakarika, on 29 August 2009 - 17:00, said:

Neviem či sa to dá nazvať problémom. Ale ako som sa rozišla s chalanom (akurát pred letnými prázdninami), mám neskutočnú chuť na sex. Nikdy som to až takto nemala ale teraz si pripadám, že som neustále nadržaná :D. Ludia čo ma poznajú si už zo mňa uťahujú a sama si riadne neviem predstaviť ako takto fungovať. Jednorázové záležitosti využívať nechcem.. a nový vzťah.. to je ťažko. Nemáte nejakú radu ako to prežiť? Ako fungovať normálne a nemyslieť na sex? Lebo to sa takto, ked na to myslím celé dni.. fakt nedá..

ja by som ti poradila, urob si to (onanuj) každý večer v sprche niekolko krát, resp. si kup vibrátor a ono ťa to počase prejde. nasýtiš sa toho, a ked sa urobis prestanes byt taká nadržaná. vlastná skusenost :P
0

#62 Užívateľ je offline   jany1302 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 28-April 10
  • Bydliskosnina

Napísal 28 April 2010 - 11:20

No neni to problem ako pises je to potreba,telo potrebuje svoje ,,mozes skusat vseliake praktiky ,toti len pomoze no ale len na nejaky cas, najlepsie by bolo asi sex z chlapom a dobry orgazmus,som zenaty niekolko rokou takze to viem posudit podla manzelky a ....Ked som bol odcestovany tak manzelka mala ten isty problem tak skusala tak isto ale az ked som prisiel domou tak sa to zlepsilo,proste je to tak pri dobrom sexe potrebujes niekoho kto ti pomoze,ale pozor ako si pisala nie niejaku jednorazovku ktorej pojde skor o svoje potreby ako o tvoje ,,,,,sex je nieco krasne ......
0

• (4 Strany)
  • +
  • « Prvý
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov