Neustále pri chuti
Napísal 01 October 2009 - 21:21
ale sa ti lúbi ako to hrdinsky nesie.. ale čo je na tom hrdinské fakt nechápem.. skôr bol chlapec smutný a čo sa mal zrútiť? to sú vety, ktoré si človek hovorí aby to obdobie ked sa to skončí nejako prežil.. resp "rečičky".. ktoré možno pomôžu...
vidíš, ani ty to tak nevnímaš a myslím chápeš prečo to vlastne vravel.. tak z neho nerob hrdinu..
a inak brala som to ako fór.. hádam sa nehneváš ako som sa trošku naštartovala ale fakt mi takéto veci rozprúdia krv :D:D:D
vidíš, ani ty to tak nevnímaš a myslím chápeš prečo to vlastne vravel.. tak z neho nerob hrdinu..
a inak brala som to ako fór.. hádam sa nehneváš ako som sa trošku naštartovala ale fakt mi takéto veci rozprúdia krv :D:D:D
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 01 October 2009 - 21:47
x-guy ak to s tym dlhorocnym vztahom bolo na mna tak si sa sekol bo ja mam partnerku len 4 mesiace a verim tomu ze je to najlepsia partnerka na svete bo sme prezili uz tolko veci a komplikacii ktore vacsina ludi neprezije za cely zivot.viem to porovnat mal som uz aj troj rocny vztah ale ani zdaleka som v nom nezazil tolko veci ako v tomto za 4 mesiace...a suhlasim s plakarikou ze tie recicky co tam hadzal vobec neposobia kao ze je hrdina a podla mna je to sprostost ale ako sa vravy proti gustu ziaden disputat...takze mali by sme sa vratit asi k teme pravidelnosti sexu a k neustalej nadrzanosti niektorych tu pritomnych :D :D :D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 02 October 2009 - 17:59
no a mna uz aj ta chut presla :D neviem ci je to tym ze v utorok mi zacina skola alebo presportovanim a neustalym cvicenim, hmm, mozno mi len chyba nieco co by ma nastartovalo :D
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 07 February 2010 - 17:27
ten pocit ,,na nevydrzanie" poznam..ja to mavam tiez .. som stale nadrzana a musim sa spravit sama..lenze mam chut spravit sa skoro kazdu hodinu:D a mavam to hlavne nejake 3-4 dni pred tym ako mam mat ,,svoje dni"... mne ale dost pomaha ked si idem zabehat alebo zacvicit...vybijes si energiu aspon trosku

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať