Diskotékové úlety..
Napísal 01 October 2009 - 21:31
Nehodí sa mi to ani tu ani k téme sex.. ale skúsime to tu. Chcela by som vedieť váš názor na úlety na diskotékach. Chodíte na diskoteky alebo podobné záležitosti? Vyhladávate tam niekoho na tancovanie.. prípadne niečo viac? Ako to prebieha? Ako to beriete?
Bola som na party a dotancoval ku mne taký jeden.. najprv sme tancovali ale potom sme sa akosi (fakt už neviem ako( začali bozkávať.. viac nebolo.. nelutujem to, ved bolo úžasne.. , ale rada by som vedela vaše názory na podobné veci..
Kam až by ste boli ochotný zájsť? Beriete to pozitívne, negatívne.. alebo to jednoducho len beriete.. uvidí sa čo príjde.. samo..:skupina::17::cmuk:
Bola som na party a dotancoval ku mne taký jeden.. najprv sme tancovali ale potom sme sa akosi (fakt už neviem ako( začali bozkávať.. viac nebolo.. nelutujem to, ved bolo úžasne.. , ale rada by som vedela vaše názory na podobné veci..
Kam až by ste boli ochotný zájsť? Beriete to pozitívne, negatívne.. alebo to jednoducho len beriete.. uvidí sa čo príjde.. samo..:skupina::17::cmuk:
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 01 October 2009 - 21:41
No tak ja osobne mam s tym povacsinou len kladne skusenosti:) a ani jednu z nich nelutujem... Aj ked ptm vznikali rozne famy ze spolu chodime a bla bla bla... A k tomu kam daleko by som bol ochotny zajst? Potade pokial sa ce;)(myslim tym z oboch stran)
takze ja som jednoznacne za taketo ulety:D
takze ja som jednoznacne za taketo ulety:D
Fuck is easy fuck is funny
many people fuck for money.
People think that fuck is funny
fuck yourself and save your money.
:D
Napísal 02 October 2009 - 10:07
nuz osobne mam asi nulove skusenosti, bo ja a diskoteky si diametralne odlisna vec:D ale pokial take nevinne bozkavanie to myslim ze este sa daa,ale myslim ze by asi zainteresovane strany mali diskretne to nechat tam kde sa stalo a nebrat to nejak vazne. Tazko posudim ako daleko by som zasiel ja, kedze trocha sa obavam ze ci by som sa dokazal schladit a povedat si ze toto je dost a dalej nie. Mozno v miernom otupeni alkoholom nby som sa nechal uchlacolit aj na viac ako len bozk,ale to len predpokladm.
ale pokial je mozne treba si stanovit hranicu.
ale pokial je mozne treba si stanovit hranicu.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 10 October 2009 - 21:36
takze podla vas "normalna" baba nechodi na diskoteky - zatancovat si a zabavit sa s kamosmi??? zaujimavy nazor... a co si myslite o chalanoch na diskotekach?? tiez nie su vhodni na vztah?
a k tej otazke: ja osobne tiez nemam podobne skusenosti, ale priklanam sa k nazoru, ze zalezi od akterov - ak sa stanovia jasne hranice a nikomu inemu sa tym neublizi, ak to obaja chcu, preco nezajst aj dalej? dolezite ale je, aby jeden necakal nejake pokracovanie a nebol potom zbytocne sklamany...
a k tej otazke: ja osobne tiez nemam podobne skusenosti, ale priklanam sa k nazoru, ze zalezi od akterov - ak sa stanovia jasne hranice a nikomu inemu sa tym neublizi, ak to obaja chcu, preco nezajst aj dalej? dolezite ale je, aby jeden necakal nejake pokracovanie a nebol potom zbytocne sklamany...
Napísal 10 October 2009 - 22:34
Ja netvrdim ze nechodia normalne holky sa zabavit...len ze proste v takej situacii neradno vstupovat do necoho vacej ako bozkavanie popripade vydanie sa ruky na prechadzku ako ja hovorim:D
Fuck is easy fuck is funny
Napísal 10 October 2009 - 23:36
urcite sa najdu normalne baby aj chlapci na diskotekach, ved musi byt nejaka vynimka co potvrdi pravidlo ne? :D ja osobne ich moc nenavstevujem ale stane sa vsetko,tak ako aj na diskoteke
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 13 October 2009 - 11:15
napísala som ASI.. A nepovedala som že nikdy.. možno byť viac pripitá a viac nadržaná.. + viac vykolajená zo života.. hmm..
ale našťastie.. aj keby.. tak ešte je tu jedna záchrana.. kamošky.. vždy na seba dávame pozor v takýchto veciach..
ale ak budem mať aspon štipku rozmu, ktorý bude v danej chvíli ešte pred hormonmi.. tak dúfam že mi povie dosť.. :)
ale našťastie.. aj keby.. tak ešte je tu jedna záchrana.. kamošky.. vždy na seba dávame pozor v takýchto veciach..
ale ak budem mať aspon štipku rozmu, ktorý bude v danej chvíli ešte pred hormonmi.. tak dúfam že mi povie dosť.. :)
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať