diskoteky a "kurvenie" to bolo tak od 15tich do 20tich, teraz uz si to jaksi nevim predstavit, ale boli to spokojne casy. Dobre sa nabera sebavedomie, otukas sa a potom sa lahsie clovek k tomu druhemu pohlaviu dokaze prihovorit :-) ...napriklad mam kamosa ktoreho kedysi za jeden vecer odkoplo 12 bab a aj tak nepolavil :-) vysledok sa nakoniec vzdy dostavi
podla mna aj po rozchode je dobre chodit takto trosku na zalety, cloveku sa tak vrati stratene sebavedomie. :-)
myslim si ze kym sme mlady tak to treba skusat co najviac, potom si bude clovek v buducnosti istejsi :-)
Diskotékové úlety..
Napísal 17 October 2009 - 20:09
plakarika said:
napísala som ASI.. A nepovedala som že nikdy.. možno byť viac pripitá a viac nadržaná.. + viac vykolajená zo života.. hmm..
ale našťastie.. aj keby.. tak ešte je tu jedna záchrana.. kamošky.. vždy na seba dávame pozor v takýchto veciach..
ale ak budem mať aspon štipku rozmu, ktorý bude v danej chvíli ešte pred hormonmi.. tak dúfam že mi povie dosť.. :)
ale našťastie.. aj keby.. tak ešte je tu jedna záchrana.. kamošky.. vždy na seba dávame pozor v takýchto veciach..
ale ak budem mať aspon štipku rozmu, ktorý bude v danej chvíli ešte pred hormonmi.. tak dúfam že mi povie dosť.. :)
ale ved ma nechytaj za slovicka...ja len ze nikdy nevies, v akej situacii sa mozes ocitnut a ci naozaj zareagujes tak, ako by si od seba cakala...no nie je nic zle na tom sa niekedy odviazat

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať