Virtuálny sex
Napísal 02 October 2009 - 14:00
Aký máte názor na virtuálny sex? Telefón, webka, alebo len písanie si? Skúšali ste? Chcete vyskúšať? Láka, páči sa vám to? Alebo je to pre vás totálna strata času?
Jasné.. naj je mať pri sebe partnera a nemusieť toto riešiť.. ale ked ste samy doma.. nemáte chuť vyskúšať to?
Jasné.. naj je mať pri sebe partnera a nemusieť toto riešiť.. ale ked ste samy doma.. nemáte chuť vyskúšať to?
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 02 October 2009 - 18:03
ja osobne som nato nikdy chut nemal a ani dobuducna nejak to neplanujem zrealizovat, ale ak sa to niekomu paci tak nech, mozno natom nieco je ale nemienim to skusat :D uprednostnujem zivy organizmus tu a teraz ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 02 October 2009 - 20:51
nuuuz asi sa musim priznat ze v urcitom zmysle to sem tam praktizujem. Ale teraz si neprestavujte ze natiahnem celofan na monitor zapnem webku a nahaty lestim banan pre nejaku holku.... to nie.
ale sem tam si zaflirtujem cez nejaky chat, resp obcas si dopisujem formou erot. pribehov. nevnimam to ako nejaku formu neveri, a snazim sa konverzaciu v ramci tych pribehov brat odosobnene.
ale ma to nejake to caro :)
ale sem tam si zaflirtujem cez nejaky chat, resp obcas si dopisujem formou erot. pribehov. nevnimam to ako nejaku formu neveri, a snazim sa konverzaciu v ramci tych pribehov brat odosobnene.
ale ma to nejake to caro :)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 03 October 2009 - 10:39
ešte mi to takto chlapci výjde, že som na tom najhoršie :D:D ale nie :D:D ale beriem to približne ako Tony.. možno to občas zájde do kadejakých vecí, ale myslím že až také hrozné to nie je..
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 03 October 2009 - 11:13
preco by si mala byt na tom najhorsie?ved ani nevies co dokaze nastvorit ked som na intraku a zrovna mam naladu na spostosti:D
este dobre ze sa zrusil webfun bo som natom obcas moc vysel davnejsie
este dobre ze sa zrusil webfun bo som natom obcas moc vysel davnejsie
Napísal 03 October 2009 - 13:33
hehe,ale myslim ze pokial sa nechas len vyprovokovat tak to nutne neni zle, podla mna je o len snaha byt v spolocnosti, ja tiez nie preto som chhatoval resp pisal aby som sa primarne ukojil ale aby som sa vyrozpraval a ktovie co pritom objavis co neskor dokazes zuzitkovat pre seba, vlastne takto som nasiel aj par dobrych priatelov s ktorymi mozem riesit hocico aj intimnee a viem ze to ostane medzi nami
Napísal 03 October 2009 - 15:08
ja osobne by som to nikedy nevyskusal kedysi ale priatelka bola mimo mesta dlhsiu dobu tak sa nam stalo ze najprv len cez sms a potom aj cez webcu a poviem vam ze sa mi to aj zapacilo...bolo to zaujimave a odporucam skusit ak teda naberiete odvahu a prekonate pociatocnu hanblivost :D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 04 October 2009 - 13:08
Heh tak akoze aja som na tom tak ze skusit som skusil ae len take to pisanie... Zadna webka ani fon ani nic take... Ae malakian ma pravdu ze zivy organizmus tu a teraz:D
Fuck is easy fuck is funny
many people fuck for money.
People think that fuck is funny
fuck yourself and save your money.
:D
Napísal 04 October 2009 - 15:24
ako webka je už moc.. dotyčný nevidí nič, ale niečo ako fonik alebo len kecať.. v pohodičke.. síce je to také hamblivé zo začiatku.. ale prekoná sa to..
ale aj tak je to naj naživo..
ale aj tak je to naj naživo..
Napísal 04 October 2009 - 22:05
Akoze hej webka je moc...ae taky fonik neni spatny a najma so svojou holkou ked ste dakde daleko od seba:D sice vtedy sa treba ponahlat aby ste boli co najskor co najblizsie ae ne vzdy sa to da...
Fuck is easy fuck is funny
Napísal 05 October 2009 - 16:13
aby som to uviedol na pravu mieru ja som to propagoval cez webcu so svojou holkou nie s niekym cudzim na nete pre boha...a bolo to super...mali by ste to skusit bo aj ja som si myslel ze nikdy v zivote ale pacilo sa mi to :D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať