Virtuálny sex
Napísal 16 January 2010 - 17:05
lepšie skúsenosti mám s ludmi, ktorých poznám v tom virtuálnom svete.. nový ludia majú svoje čaro.. ale ťažko je nájsť takého čo hľadám.. ja chcem aj pokecať.. a opačná strana má väčšinou záujem o iné ako kecať :D
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 11 March 2010 - 21:30
Skusal som sex cez webku, je to sice vzrusujuce ale neviem ako vy no ja potrebujem pri sexe kontakt so zenou. Musim tu zenu vzrusovat svojimi dotykmi a nie aby sa tak ci tak robila sama len na zaklade toho ze vidi mna,... Ine by to bolo keby ze to je nazivo, a hocikedy mozem prebrat iniciativu. :-)) Ale napriek tomu nehovorim ze to obcas nieje dobre na odreagovanie no zasa sa tazko zhanaju kocky ktore sa aj odvazia ukazat sa. :-))
Napísal 20 April 2010 - 20:28
Ked to niekoho laka nech to skusi a uvidi sam:-)Je to nieco ine a je to zaujimave,pracuje vtedy fantazia a vy chcete aby ten clovek bol pri vas ale ked sa to neda vystacime si aj sami nie??:-)ODPORUCAM,ci uz web alebo telefonat....je to zaujimeve a zmena nikdy nezaskodi:-)))

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať