Ahojte všetci...Napíšem to stručne ... mám vzťah 1,5 roka...problém je, že môjmu partnerovi stačí niekedy milovanie raz za týždeň..a poslednú dobu je to dosť častý jav... Už mám z toho hlavu v smútku...tvrdí mi že je to únavou...je pravda že maká ako kôň, ale podľa mňa milovanie človeka zbaví stresu a podobných vecí...očividne mi to chýba viac ako jemu...je chyba vo mne, že by som ho nepriťahovala? tvrdí mi že to tak nie je...ale už neviem čo si mám o tom myslieť...
Strana 1 z 1
...čo mám robiť?
Napísal 07 October 2009 - 23:22
milovanie odbura stres to je pravda ale unava je unava a ta zabije aj najsilnejsieho byka, mal by zvolnit tempo, urcite by mu to prospelo
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 09 October 2009 - 01:02
...ďakujem Vám za príspevky...pomohli ste mi.
:batman:Predpokladám, že týmto svetom prejdem len raz.Ak teda môžem urobiť niečo dobré alebo preukázať láskavosť, chcem to urobiť teraz, nechcem nič odkladať ani zanedbať, pretože po tejto ceste už nikdy viac nepôjdem. :20::innocent:
Napísal 07 February 2010 - 17:31
ak je unaveny tak aspon prispej k tomu aby to bolo prenho co najviac prijemne..skus masaz, alebo ho skrabkaj po chrbte...uvolni ho to a aj ked zaspi ako male bábo tak nevadí lebo ti to bude chcieť nejako oplatiť takže potom da mozno masaz on tebe a ked uvidi ze sa ti to paci a tíško pri tom vzdycháš tak myslim ze len tak rychlo uz potom nezaspi :-)
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať