dievčatá a ženy, stáva sa vám niekedy, že ak nedosiahnete orgazmus, máte potom takú úplne hrozne nanič náladu a je vám skoro až do plaču??? ak áno, ako to riešite?? a čo na to partner?
Strana 1 z 1
neuspokojenie
Napísal 12 October 2009 - 14:04
nuz ja teda dam postreh z pohladu partnera.... nic natom nieje, nieje dolezite ten koniec ale cela cesta ku koncu.
Je samozrejme tazsie dosiahnut babam orgazmus a nieje to vzdy jednoznacne ci bolo alebo nie. Vtipne mi napriklad stalo ze som ja nevyvrcholil ale ona ano, som sa sklatil v krcoch smiechu zo slovamy "ja uz dalej nevladzem" jasne ze to uz bolo Xte kolo takze moje telo uz zdorovalo:)
Je samozrejme tazsie dosiahnut babam orgazmus a nieje to vzdy jednoznacne ci bolo alebo nie. Vtipne mi napriklad stalo ze som ja nevyvrcholil ale ona ano, som sa sklatil v krcoch smiechu zo slovamy "ja uz dalej nevladzem" jasne ze to uz bolo Xte kolo takze moje telo uz zdorovalo:)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 12 October 2009 - 14:11
no a ja pridam tiez pohlad zo strany chlapa. moja ex bola tak neskutocne rychla, ze povacsine som bol ja ten ktory mal potom neskutocne zlu naladu az pokym mi to nejako nevynahradila, takze ta v podstate chapem a viem si predstavit ten pocit aj ked nase jemnejsie polovicky su urcite citlivejsie tak to mozno este aj tahsie zvladate ako ja. v tom pripade musis mat neskutocne nervy a riesenie? nech sa ti venuje pokym sa neuspokojis, ved ti to dlzi kedze pravdepodobne odpadol prvy ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 12 October 2009 - 16:29
som baba.. s orgazmom si moc ruky nepodávam.. ale nikdy som takýto pocit nemala.. ale nemyslím že by to nemalo byť normálne.. ak to tak cítiš a potrebuješ dohru, tak to povedz partnerovi.. on by sa mal postarať aby si bola spokojnejšia..
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 12 October 2009 - 17:42
tak to som rada, ze ma chlapi chapu =) lebo tomu mojmu to nejako neviem vysvetlit, ako sa asi citim =( totiz ani jeden z nas nema velmi vela skusenosti, tak problem bude asi aj v tom... kazdopadne dakujem za postrehy =)ale zase, pravda je, ze ta cesta je naozaj dolezitejsia a ta zas nema chybu vacsinou a aj to o com pisem sa nestava pravidelne...
Nádej zomiera posledná...
Napísal 13 October 2009 - 17:34
tak neviem moja predosla priatelka sa urobila aj viac krat kym som to stihol ja bo to slo fakt rychlo...s terajsou je to tazsie a niekedy som ja skor ako ona ale vzdy jej to nejako vynahradim takze nevidim v tom nejako problem kedze sex nieje len o tom konci ale aj o celom tom "dobyvani" konca takze tak nejak ;-)
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 20 April 2010 - 20:44
V predoslom prispevku bolo spomenute rychle uspokojenie sa...to je aj moj problem...Ale ked som z niecoho nervozna a neviem sa sustredit trva to dlhsie..Ked sa partner stihne spravit skor a vyhovara sa ze on uz nevladze jednoducho si lahnem pred neho na postel a robim sa sama,co ho vydrazdi a mame zabavu na dalsiu hodinu:-)
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať