Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: som divna ? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

som divna ? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 22-November 07

Napísal 02 December 2009 - 21:35

ahojki chcem sa vas spytat ci len ja som taka divna alebo co ?? boli sme spolu v meste a moj frajer stretol jednu holku s ktorou kedysi nieco mal....potom mi povedal ze bola tam ona ze kedysi chcel sa s nou chcel vyspat ale ona nechcela bez kondomu.po tejto vete som mu povedala ze dobre ale ze nemusi mi to az tak dopodrobna rozpravat..a on ze pockaj este ma potom vyfajcila v lese...a ja som bola ticho..nejako mi po tychto slovach nebolo do reci..rozmyslala som naco mi to povedal.a potom sa ma spytal ze co mi je ze som taka. tak som mu len povedala ze niektore veci sa nehovoria ze mohol si to nechat pre seba ze sa mi to zle pocuvalo. tak na mna zvrieskol ze on uz mi nic nebude hovorit ked sa za vsetko odujem..ze to je minulost tak nevie co riesim.a popritom som mu fakt chcela len povedat ze mi to nepadlo dobre pocut. nastval sa...a isiel het..a ked tak nad tym teraz rozmyslam tak keby som bola ja na jeho mieste moja reakcia by bola asi taka ze prepac ze som o tom hovoril nevedel som ze to tak beries alebo nieco v tom zmysle...suhlasi so mnou niekto ???? alebo uz mi sibe ??? pls napiste
0

#2 Užívateľ je offline   Braňo Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 88
  • Dátum registrácie: 08-July 08

Napísal 03 December 2009 - 12:30

Nie si divná.rozmýšlaš veľmi dobre.Tvoj frajer sa podla mna správa pod tvoju uroven.Zhruba tak na 14 rokov...si myslim.Hold niekde chyba mozog!:o(Nebudem predsa dopodrobna rozoberat co som mal s mojou byvalou,kebo bol trosku inteligentny,tak povie ti na nu nieco az potom ked sa opytas kto to bol a v tom zmysle ze to bola jeho byvala a to je vsetko....jeho reakcia je fakt decka!!!!
0

#3 Užívateľ je offline   jojkoz Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 59
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 03 December 2009 - 13:24

Nebereta ako frajerku ale ako kamarata z krcmy ktoremu sa musi pochvalit s kazdou hovadinou.
0

#4 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 03 December 2009 - 15:15

on je ten typ ze on mi hovori fakt vsetko...a niekedy je to dost otravne :( ako napriklad ked dojde na taku situaciu...dakujem za nazor Brano. dost mi to pomohlo. pretoze on reagoval tak ako keby podrobnosti o byvalych vztahoch boli pre kazdeho samozrejmost. alebo sa jednoducho chcel pochvalit a ukazat ze kedysi bol dost ziadany....
0

#5 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 03 December 2009 - 16:04

dvaja musia byť uprimný, ale niektoré veci.. napríklad toto.. je lepšie si nechať pre seba.. nereagovala si zle.. ale jeho správanie je detinské.. je byť tebou asi mu to vysvetlím pekne tak ako to cítiš..
že nie si jeho kamarát ale partnerka a takéto veci nemáš záujem počúvať.. a ani nebudeš.. ak si chce niečo dokazovať, nech ide za kamošom.. ty o takéto nestojíš..
a ak to nepochopí, tak už .. no.. sama vieš
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
0

#6 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 04 December 2009 - 15:55

niesi divna neboj.plne suhlasim s branom sprava sa ako 14 rocny co sa potrebuje pochvalit ze ho nejaka chcela vyfajcit.parada fakt...myslim ze o niecom takom sa blbo pocuva uz som to zazil tak s tebou suhlasim...niektore veci sa proste nerozoberaju takze ty si urcite v poriadku a on je prepac ale posahany...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#7 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292

Napísal 05 December 2009 - 11:49

taketo veci sa rozoberaju na piwe v krcme a nie s priatelkou na prechadzke...
0

#8 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292

Napísal 05 December 2009 - 11:51

ale aj tak musim podotknut ze takyto chalan si najde babu raz dva,tomu ja nemozem porozumiet ja sice nie som nejaky dobracisko od kosti ale preco my ty normalnejsi mame vo vztahoch vzdy smolu
0

#9 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 05 December 2009 - 21:35

toto dobre poznam a zareagovala si v pohode a to ze sa zobral a odisiel :D to poznam tiez. viem ze to nieje prijemne ale niektory su taky nabuduce mu povedz nech sa sprava ako dospely. hlavne si nenechaj skakat po hlave a nerozmyslaj tolko nad tym, ver ze to neporospieva tvojej nalade ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#10 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 06 December 2009 - 14:30

Vobec nie si divna ja by som reagovala asi podobne ako ty.. Ak s nim chces zostat tak sa s nim o tom otvorene porozpravaj povedz mu ze ty poznamky tohto typu naozaj nepotrebujes pocut a je ti to neprijemne..Ak to nepochopi a neprestane s tym tak ta asi nema tak rad..a vies ake je riesenie..Ten chalan je pubertiak a ty si na inej urovni mas na lepsieho :)
0

#11 Užívateľ je offline   elena gudjakova Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 24-August 08

Napísal 07 December 2009 - 19:23

Bolo to odneho velmi hlupe to čo ti rospraval,ale to iste sa stalo aj mne tak ťa chapem ale ja som sa s nim potom rozišla pretože sa stale chvalil kolkokrat to sňou robil a veľa iných sprostosti
0

#12 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354

Napísal 07 December 2009 - 21:54

jemine to mate co za frajerov pre boha?ako nic v zlom na vas ale potrebovat sa chvalit co a s kym som robil fakt nepotrebujem.tiez by mi nebolo zrovna prijemne pocuvat co s byvalim robila priatelka a naopak...takzeje to ubohe cele taketo chvalenie...najdite si chalanov,co maju rozum pls...
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#13 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 08 December 2009 - 12:34

Dievčatá, všetko tu už asi bolo povedané a s tým možem len súhlasiť... Jankaa, fakt sa ti trochu čudujem, že o sebe po takejto situácii pochybuješ... Prišlo mi to fakt trochu nechutné... Mňa by tiež nezaujímalo kde, s kým, ako a koľkokrát to robila...
0

#14 Užívateľ je offline   jankaa Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP

Napísal 08 December 2009 - 16:08

ďakujem pekne za názory a máte pravdu na druhý den sa mi ospravedlnil ale poriadne som mu vycistila zaludok. a myslim ze po tom co som mu povedala to uz nikdy nespravi a ak spravi tak to bude to posledne co spravi. ten kto to zazil tak vie ake to je neprijemne...a ja s nim som teraz a tu tak nepotrebujem pocuvat o jeho stetkach byvalych
elena tak ja sa s nim zatial nerozidem lebo bolo vidiet ze ho to mrzi.....ale urcite keby to zopakoval viackrat tak nerozmyslam ani chvilu...toto mi fakt netreba
jeho reakcia bola fakt totalne detska...a rozmyslala som ze sa mu ozvem po tej hadke ale chcela som sa uistit ze spravil fakt blbost a ze to nemam robit. Ďakujem :)
0

#15 Užívateľ je offline   Lucíček Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 22-December 08

Napísal 30 December 2009 - 18:44

Mne síce priateľ nepopisoval dopodrobna jeho milostné scénky s kamoškami, ale tiež mi raz povedal niečo čo zrovna nemusel...tak som mu hneď vysvetlila, že úprimnosť je fajn, ale že všetko počuť nemusím a niektoré veci sú dosť nepríjemné...ospravedlnil sa mi a v podstate vysvitlo, že iba vo mne chcel vyvolať žiarlivosť. Odvtedy už mi také veci nehovorí...
Láska je najväčšia komplikácia života.
Lenže kto si život nekomplikuje, nie je šťastný ani hodinu.
(A.J.Cronin) :yinyang:
0

#16 Užívateľ je offline   zuzana1825 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 23-January 10

Napísal 23 January 2010 - 18:48

tak to ti verim ze ti to zle padlo,chapem ta,vies poznam to aj ked nie toto presne ako powedal tebe frajer ale apson ten moj priatel ma trochu provokuje ked spomenie babu co mal predo mnou co viem ze je minulost,len niekedy sme dost citlive a radi by sme poculi ako nas maju radi a nie ked spomenu bvyvale..takze ta uplne chapem..
0

#17 Užívateľ je offline   scorpionflower Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 04-March 10

Napísal 04 March 2010 - 20:05

Zobraziť článokjankaa, on 02 December 2009 - 21:35, said:

ahojki chcem sa vas spytat ci len ja som taka divna alebo co ?? boli sme spolu v meste a moj frajer stretol jednu holku s ktorou kedysi nieco mal....potom mi povedal ze bola tam ona ze kedysi chcel sa s nou chcel vyspat ale ona nechcela bez kondomu.po tejto vete som mu povedala ze dobre ale ze nemusi mi to az tak dopodrobna rozpravat..a on ze pockaj este ma potom vyfajcila v lese...a ja som bola ticho..nejako mi po tychto slovach nebolo do reci..rozmyslala som naco mi to povedal.a potom sa ma spytal ze co mi je ze som taka. tak som mu len povedala ze niektore veci sa nehovoria ze mohol si to nechat pre seba ze sa mi to zle pocuvalo. tak na mna zvrieskol ze on uz mi nic nebude hovorit ked sa za vsetko odujem..ze to je minulost tak nevie co riesim.a popritom som mu fakt chcela len povedat ze mi to nepadlo dobre pocut. nastval sa...a isiel het..a ked tak nad tym teraz rozmyslam tak keby som bola ja na jeho mieste moja reakcia by bola asi taka ze prepac ze som o tom hovoril nevedel som ze to tak beries alebo nieco v tom zmysle...suhlasi so mnou niekto ???? alebo uz mi sibe ??? pls napiste

Ja som zazila nieco velmi podobne, ked mi moj byvaly zacal rozpravat ako pretiahol jednu stetku v bordeli, tiez som nechapala na ktoru rit mi taketo veci rozprava...niektori chlapi su hrozne nevychovani a vôbec nevedia vazit slova
1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov