caute je mi uplne nanic, stravila som rok a pol najkrajsi s mojim priatelom, ktory bol ku mne taky uzasny, robil pre mna prve posledne, varil pre mna, stale ma prekvapoval a hovoril ako ma lubi. Teraz prisla ta doba, ze jeho viza koncia a mame jedinu moznost byt spolu, a to je ze on poziada o snubenecke viza pre mna v jeho krajine a do roka sa tam zoberieme. Pricom on za 3 tyzdne uz odchadza do jeho krajiny. Zacali sme sa o tejto moznosti bavit aj zacali na tom pracovat, ale on sa citi tlaceny do svadby a je mu dost nanic. Je mi fakt na umretie vravi ako ma lubi a nechce sa so mnou rozist, ale my uz nemame ziadny cas a ja len cakam a placem a trpim vedla neho a len cakam ako sa rozhodne.Viem ze mi asi poradite aby som bola pred nim v pohode a nesurila ho, ale mne je fakt nanic.Vravi ze on to aj chce urobit, len sa neciti moc statsny ze je vladou tlaceny do manzelstva a ina moznost neni...a ze nevie co sa s nim deje, ze sa neciti stastny ked vravime o zasnubach. Bohuzial o nich musime vraviet, lebo evidencia na viza je cela dopodrobna musime mat az neuveritelne dokazy, bez toho to nejde. Bol so mnou vzdy stastny a vzdy sa snazil pre mne robit prve posledne, strasne sa bojim.Nechcem stratit lasku svojho zivota.:hang:
Strana 1 z 1
Zomieram z lasky...
Napísal 19 December 2009 - 23:02
Fuuha..ja by som ti asi poradila aby si na neho netlacila..Ty mas jasno co chces spravit ale on este stale nie..nechaj ho rozhodnut sa sameho..mate este nejaky cas aj ked kratky...ak ta lubi tak sa rozhodne aj sam bez toho aby si naliehala..ved musel nad tym uvazovat uz aj skor vedel ze tato chvila pride..Mozno by som mu este naposledy povedala ze ho lubim a bola by som stastna keby sa rozhodne pre nas..potom uz len cakala a bola na neho veeelmi dobra :)
Napísal 20 December 2009 - 20:51
ahoj dakujem za radu. mas uplnu pravdu tak som aj urobila a neskor prisiel za mnou ze ma velmi lubi a bol by stastny kedby nam to cele vydrzalo az do svadby, ale ze mal pocit ako keby som to cele tak nejak rozhodla za nas oboch a nedala mu moc sancu vyjadrit sa. povedal, ze by najprv chcel aby som isla na vylet do jeho mesta na druhom konmci sveta a chce ma vidiet a byt si isty ze sa mi to bude pacit /new york/, a ak hej tak potom mozme poziadat o snubenecke viza a bude stastny......
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať